כ זהירות עוקץ!!! - דף 2 - סקס אדיר

זהירות עוקץ!!!

12
נתקלתי בהן הרבה בוואללה, לרגע לא חשבתי אפילו לפנות אליהן, הסירחון זועק מהמסך וברור לי לפי האופן בו הן מציגות את עצמן שזו עקיצה.

אגב לפני כשנתיים פעל באותה צורה בוואללה מישהו שהיה שולח בצ'ט תמונות של 3 כוסיות סוף שמקבלות שלושתן יחד בעד כמה שאני זוכר 1000 ש"ח (מבצע סוף עונה) ומפנה למלון לאונרדו ברמת גן, שם הוא הבטיח הן מחכות בסוויטה וכל מה שצריך זה רק לשלם לו למטה...

ברור שצריך להתרחק מהנוכלים האלו כמו מאש ולא להתפתות.

מי שמאונן לא מזיין

זהירות עוקץ!!!

15
אני נעקצתי על ידן עם מאות שקלים.

ביקשו שאקח אותם בדירה בתל אביב, אספתי אותן ונסענו לתל אביב, לא לפני שהם לקחו את הכסף,
בתל אביב הם ביקשו שאעצור להם, אמרו לי הנה הבניין, אנו עולות, אתה תעלה אחרינו אחרי שתחנה, אין לי מושג למה הסכמתי, אבל כמובן שהן נעלמו באותו רגע.

זהירות עוקץ!!!

17
גם אני הייתי קורבן לניסיון מצידן לעקוץ.
האחת, מלאה במקומות הלא נכונים בעלת צבע עור מוקה. טוענת שהיא אתיופית. קוראים לה ורד.

השנייה, בעלת מבנה גוף רזה. עם תחת בולט קצת לצדדים. בהירה בעלת שיניים צהובות. לא זוכר את שמה. יכול להיות נטלי.

בטוב ליבי הסעתי אותן ברחבי הארץ ואלו מצידן ניסו כל הזמן להפעיל עליי לחץ לקנות להן ככה וככה.

וכשסירבתי בנימוס ניסו להוציא אותי קמצן.

חוויתי הרגשה כלל לא נעימה.

שתי פרחות וערסיות מגעילות. וכל הזמן טורחות להזכיר טרם הפגישה כמה שהן יפות אך עם זאת. מדגישות שאין להן תמונה.

כמו שקודמיי אמרו. הן נמצאות במספר מקומות כל פעם במקום אחר. חיות מיום ליום בין תל אביב, רעננה חולון

זהירות עוקץ!!!

18
גם אותי מישהי אתיופית מצ'ט וואלה ניסתה לעקוץ באיזור ירושלים, אמרה לי להביא לה את הכסף והיא עולה לבניין להתארגן, לא הסכמתי, אמרתי שהתשלום יהיה בחדר, היא התחילה להתכווח, הבנתי שהיא מנסה לעקוץ...ואז נפרדתי ממנה לשלום ...
התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

זהירות עוקץ!!!

19
ייתכן שאני טועה, אבל לתחושתי גם אם משהו יעזור אומץ ויגיש תלונה במשטרה.
התלונה תיסגר מחוסר עניין לציבור.

יש למשטרה עוד כמה משימות חוץ מלהתעסק עם זונות נוכלות עוקצות.
פין חס - מזיין ולא חס
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”