כ אולה - תאגיד בת ימי - דף 2 - סקס אדיר

אולה - תאגיד בת ימי

11
[QUOTE=משתמש כבד]
זהירות יחצ"ן
נא לקחת בערבון מגבל את מה שהוא כותב .
[/QUOTE]

ממש לא יחצ"ן, ואפילו רשמתי שתוקתקתי. אתה יכול לעבור על ההודעות הקודמות שלי בפורום אם אתה לא מאמין .. לא נרשמתי לאתר ב2011 בשביל ליחצ"ן מישהי ב2014. נכון שיש לי מעט הודעות אך זה מכיוון שאני מבקר אצל בנות עובדות לעיתים רחוקות.

בכל מקרה - הבת-ימית הקודמת שביליתי אצלה הייתה באמת נפילה, עם זו יותר נהניתי בחצי שעה שביליתי עימה.
אני לא אומר שהיא שווה את ה500 ש"ח, או ממליץ עליה, אבל מבחינתי אם היא לא הייתה פוחדת מהכלי הגדול שלי וזורמת לעוד מספר יש סיכוי קטן שהייתי מבקר אצלה בשנית. קח בחשבון שבחורה יכולה להמשך ולזרום עם לקוח אחד, ומצד שני להגעל ולהיות פרידיג'ית עם לקוח אחר.

אנקונדה

אולה - תאגיד בת ימי

12
איך הגעתם ש ANACONDA הוא יחצ"ן???
לדעתי הדיווח שלו על הבחורה יותר שלילי מאשר חיובי והוא בטח לא גורם לי לרצות לבקר את הגברת.
אני ממש לא מסכים עם משתמש כבד.
סה"כ הדיווח טוב וענייני
Be the best you can be

אולה - תאגיד בת ימי

13
ביקרתי אצלה
מאוד נהניתי איתה וזה למרות שהיא לא פעילה במיוחד עם סקס סטנדרטי ומציצה חלשה . אבל המראה והגוף הצעיר ממש עשו לי את זה. חזה קטן אבל מאוד יפה ותחת משגע. וגם הפנים די יפות.
כמו כן בדוגי בשלב מסויים התחילה לאונן לעצמה וגמרה.
בנוסף המציצה היתה מקונדמת אבל גם לא ביקשתי שתהיה חשופה. היו ליקוקי ביצים אבל די בקטנה.
עדיין ממליץ.

אולה - תאגיד בת ימי

16
[QUOTE=השמן החרמן]054-2676900 וגם 052-8539375

מובילות לאותה פקידה שמציעה לנו את קמילה או אנג'י - שתיהן אותו שטענצ:

רזה, חזה קטן, שיער ארוך בלונדיני, 500 זוזים, בת ים

עריכה: ופרנציפ אני לא הולך לשם, רק בגלל המחיר![/QUOTE]
היום התקשרתי לפקידה של אנג'י ולי נמסר שזה 580 שקל לשעה ואין אופציה לחצי שעה ב300.
עברו כל גבול כועס

אולה - תאגיד בת ימי

18
"כבוד והערה" לתאגיד? אני מעריך ומכבד דברים אחרים בחיים.

תזכורת, התאגידים משכירים בשכירות משנה דירה לבחורות, בשכירות מופקעת, בין 5000 ל- 7000 ש"ח בחודש בתוספת חשבון חשמל, ולוקחים מהבחורה חצי ממה שהלקוח משלם.

התאגיד שנסגר היה איכשהו "הוגן"
זה שנשאר, אין לי משהו נחמד לכתוב עליו, אז פשוט לא אכתוב דבר.

אני והכסף שלי נחכה עד שיקום תחליף, מחליף, משהו ראוי.

אולה - תאגיד בת ימי

19
היום התקשרתי שוב לברר פרטים לגבי אנג'י
אז פתאום המחיר ירד ל500, קבעתי לשעת אחה"צ עוד מהבוקר עם הפקידה אנתיפטית יש לומר!! עושה טובה בכלל שעונה על שאלה.
מתקשר שעה לפני כדי לאשר הגעה והכל טוב... מתקשר רבע שעה לפני להגיד שאני באיזור, ומה היא אומרת לי?
אני מצטערת אני צריכה לבטל לך, בלי הודעה מראש בלי שום סיבה, מכרה לי לוקש שפתאום באמצע היום הבהיר נזכר המחזור להתעורר
לבחורה ושיש לה כאבי בטן.... נו בחייאת מה נולדתי אתמול? פשוט בושה וחרפה, באמת מרגיז ומרתיח!!!!
ומה היא עוד אומרת לי? אם תרצה אז אקבע לך עם בחורה אחרת, כאילו היא חושבת שאני עד כדי כך נואש.. קצת כבוד.
אני רוצה להגיד לך תודה רבה שחסכת לי 500 שקל ושתמשיכי לחסוך לי עוד בעתיד דיי ויותר כסף. כי אני אליכם יותר לא הולך.
חרא של תאגיד... שלא יודע להתנהל עם הלקוחות שלו.
נמאס לי מהתנהלות הזאת.

אולה - תאגיד בת ימי

20
הגעתי עד לבנין, ובשיחת הטלפון של תיאום הכניסה נאמר לי על ידי הפקידה ש'נגמרו לבחורה הקונדומים, היא הזמינה, וזה מתעכב. יש להמתין כ-20 דקות'...
המתנתי. אחרי 20 דקות התקשרתי והיא אומרת שהיא לא יכולה להכניס אותי, כי יש אנשים נוספים שקבעו...
הסברתי לה בעדינות שהעיכוב לא אירע בגללי, וחתכתי.
המגביה עוף - ירחיק ראות
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”