כ ניקה מיד2 בפתח תקווה - דף 2 - סקס אדיר

ניקה מיד2 בפתח תקווה

13
הייתי אצל ניקה מספר פעמים - נעים לי איתה.
השרות שלה הוא סקס, ותמיד יש לה קונדומים.

מה קרה במפגש בינה לבין המתלונן? אולי לא התאים לה באותו רגע, אולי הזכיר לה מישהו מהעבר או מסביבתה, מי ידע. בכל אופן אני מניח שרצתה לדחות אותו בנימוס ולכן נשכחו הקונדומים. כנראה תירוצי האמא החולה או כאב הראש נמאסו עליה.
יש רק ניקה אחת העונה לטלפון הנ"ל, והיא זו שפגשה במתלונן. הוא קצת הפריז בתכונות הרעות שלה, ולא נתקל או הזכיר את הטובות.

אני מניח ש "נפנוף" לקוחות הוא נדיר אצלה, כי לפי התרשמותי יש לה מאגר לקוחות רחב. אבל זה קורה לעיתים, מעצבן את הנדחה, שאני מאחל לו שיתנחם באחרות ויהנה מהן.

ניקה מיד2 בפתח תקווה

14
האמת שיכול להיות שלא התאים לה..

אני פשוט לא אוהב את התירוצים האלה... אם את לא רוצה לא צריך אני לא מכוון לאף אחת אקדח לראש אבל לפחות אל תוציאי אותי מהבית דלוק ואז תנפנפי אותי..

אני בטוח שאם אנשים מתלהבים ממנה אז יש בה תכונות טובות ואולי התעלמתי מהן בגלל שהייתי קצת נסער אבל דברים כאלה קורים וצריך להתעלם ולהמשיך הלאה..!

אני ממליץ לכולם לראות עוד כמה דעות לפני שילכו ושלא יסתכלו רק על שלי כי אולי באמת נפלתי עליה ביום רע..
מי ששואל הוא טיפש לחמש דקות,מי שלא שואל,נשאר טיפש לנצח

ניקה מיד2 בפתח תקווה

15
בהמשך לדבריו של מר אמת, אני חייב לומר שחוויתי איתה אותו קטע בדיוק.

קיבלתי ממנה מציצה (מעולה יש לציין), וכשביקשתי קונדום היא אמרה שאין לה ושזה מתפקידו של הגבר להביא. קטע מוזר...חשבתי שאולי זה בגלל שהיא יותר בקטע של עיסויים ומין אוראלי ופחות בקטע של סקס.יחד עם זאת, לא הרגשתי ממנה בשום שלב שהיא נדחית ממני או משהו כזה.

אשמח לשמוע מחברים נוספים - האם מניסיונכם היא מחזיקה קונדומים בדירה, או שזה באמת רק תירוץ?

ניקה מיד2 בפתח תקווה

16
שמע אחי קשה לי להאמין שאישה שמתעסקת בזה לא מחזיקה קונדומים..נשמע לי מוזר.
עכשיו עוד פעם אני לא מאמין שהגעלתי אותה כי אני נראה טוב אני מתאמן במכון ואני משקיע בעצמי אז זאת בטוח לא הסיבה!
אם כבר אולי היא חשדה במשהו או שפשוט לא היה בא לה...בכל זאת היא אישה,וסקס בשביל אישה זה מסובך יותר מסקס בשביל גבר...

מי ששואל הוא טיפש לחמש דקות,מי שלא שואל,נשאר טיפש לנצח
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”