כ יאנה תל אביבית - דף 2 - סקס אדיר

יאנה תל אביבית

11

buka1
- אתה צודק בזעמך.
זה שהקשקשן 'חקר ומצא' שאתה יחצ"ן ומייבא בחורות עדיין לא אומר דבר...
הדיווח שלך על יאנה לא עושה כלל רושם של דיווח יחצ"ני, מה עוד שהוא די זהה לדיווח של אחר על יאנה שנמצא בפוסט האחר.

יש כאן בפורום נטייה מחורבנת לפיה כל מצורע וזב-חוטם צורח 'יחצ"ן' עוד לפני שהוא מבין בכלל את משמעות המילה.
אין ספק שהתופעה פועלת כנגד חברי הפורום - אנשים ממעטים לדווח, מדווחים חדשים חוששים מאד מלינץ' פורומי.

דרושה מעורבות מוגברת של מנהל האתר למחיקת שטויות מהסוג הזה, ומסוגים אחרים.
לא כל מה שמישהו כותב - קדוש ואסור במחיקה.
המגביה עוף - ירחיק ראות

יאנה תל אביבית

12
סופר,איצטגנין
אנשים.תודה על התמיכה
ההאשמות חסרת בסיס האלה בהחלט משאירות הרגשה מחורבנת.
גבר נברא כדי לזיין.מי שיכול-מזיין בחורות, מי שכבר לא יכול-מזיין ת'שכל

יאנה תל אביבית

13
אני לא יודע אם אתה יחצן או לא.
אבל אם היא בוכה לך שכואבת לה המיפרקת,זה בגלל שהיא אחלה זיון וקצת ניסחפתי בזיון והראש נידפק לה קצת.
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

יאנה תל אביבית

14
יש שני סוגי יחצנים שאנו נחשפים אליהם: הסוג האחד הם אלו שמשבחים בחורה למרות שהיא לא טובה. הסוג השני הם אלו שמדווחים דיווחים שקריים על מנת לפגוע בבחורה ובפרנסתה.

הסוג הראשון של יחצנות הוא מאד פשוט לזיהוי ולא עושה הרבה נזק היות וכל בר דעת יכול לקרוא מספר דיווחים ורק אז לתהות על קנקנה של הבחורה. הסוג השני של יחצנות הוא זה שמרתיח את דמי היות ובסופו של דבר המטרה היחידה שלו היא לפגוע בבחורה כדוגמת חבר הפורום החדש שדיווח שורה אחת בלבד על מריה - אחת הנשים האצילות והטבעיות ביותר שפגשתי - ובמשפט זה טען שהיא גבר (זאת אחרי עשרות דיווחים שמשבחים את מריה ובין היתר את המראה שלה) זו דוגמה ליחצנות מהסוג השני (אני יודע שחלק חלוקים עלי בנקודה זו אז בבקשה תקראו את ההמשך).

חלק מהיחצנים נהפכו ליותר מתוחכמים (למזלנו לא הרבה) והבינו שיותר קל לפגוע בבחורה מתחרה מאשר להמליץ היות וכפי שציינתי האמת מתגלה מאד מהר אחרי כמה דיווחים. בנוסף למדו חלק מהיחצנים לצבור קרדיט ע"י דיווחים שליליים כנראה בהסכמת המעסיק שלהם בידיעה שהבחורה עוזבת או מסיבות אחרות. למזלנו גם הם מועדים בלשונם כמו בדוגמה שהבאתי.

הסיבה שאני כותב את כל זה:

1. במקרה הנתון buka1 דיווח דברים טובים על 3 בנות שמלכתחילה מלאות בדיווחים טובים. מכאן הוא בעצם לא עושה כל נזק היות ובמקרה הכי גרוע הלכתם למריה יאנה או יוליה וקיבלתם שירות בין מעולה לטוב תלוי בכימיה אבל בכל מקרה תמורה מצויינת לכסף. לכן אני מציע בצניעות לעזוב את הבחור לנפשו ולתת לדיווחים של אחרים להכריע. אני עומד מאחורי הדיווחים שלי על 3 הבנות ואומר לכל חברי הפורום שכל מי שילך לאחת מהשלוש יקבל תמורה מצויינת לכסף.

לכל מי שתוהה יש לי בהחלט רצון עז שמריה וחברותיה ימשיכו לעבוד בארץ היות ובתקופה שהן פה יש לי אלטרנטיבה מצויינת לכסף שלי ואני בהחלט רוצה שזה ימשך וגם יש לי רצון שכמה שיותר חברי פורום יהנו מזה כי זו מטרת הפורום.

2. כפי שציינתי בפוסט של יוליה בואו נעזוב את נושא היחצנות ונחזור לדווח על הבנות כמה שיותר ולא רק על הבנות הללו אלא על כל הבנות שאתם נתקלים בהן כדי מצד אחד לחסוך נפילות ומצד שני לאפשר לטובות להתפרנס ולאפשר לחברים להיחשף אליהן ולהנות

יאנה תל אביבית

15
ברוח הדברים שכתבתי למעלה אני מצרף לפה את הדיווח שכבר רשמתי על יאנה במפגש הראשון שלי איתה (היה בפוסט של מריה) ואוסיף טיפה:

טוב. אז היום ביקרתי אצל יאנה - מאז הפגישה שלי עם מריה הייתי סקרן לראות מי החברה שהגיעה איתה (נתחיל בזה שאחרי כמה ביקורים בשבוע אני מרוקן כלכלית אז נראה לי אני מחכה שבועיים למלא את הארנק מחדש :) ).

נתחיל בתמצית הפגישה - היתה לי חוויה מעולה עם יאנה!

מבחינת מראה יאנה היא קומפקטית ורזונת - נראית ממש ילדונת (לא יודע בת כמה היא אבל לא הייתי נותן לה אפילו 20). יש לה תחת שובב וגוף חלק מאד (גם למטה). היא מטופחת (לק בידיים וברגליים). לחובבי כפות הרגליים יש לה כפות רגליים מטופחות וסקסיות. אין ליאנה כמעט חזה - קטן אבל פיטמות שובבות ועומדות. משהו שאני מאד התחברתי אליו זה שיש ליאנה איבר מין בולט (דגדגן גדול ושפתיים בשרניות) וזה משהו שממש מדליק אותי.

לגבי ההתנהגות הכללית - יאנה חייכנית מאד! היא נורא נעימה ונותנת הרגשה שהיא באמת רוצה לעשות טוב ללקוח. האנגלית שלה בסיסית מאד אבל היא עדיין מנסה לתקשר והיה ממש מצחיק (היא ניסתה להסביר לי על סדרה קומית רוסית שהיתה ברקע בערוץ 9 - זה היה משעשע). יאנה (כמו מריה) נקיה מאד והביאה לי 2 מגבות נקיות בהתחלה ובסוף למקלחת.

ביצועים - אוהבת סקס בודאות! אי אפשר לזייף את ההתנהגות שלה בעת החדירה ושינוי התנוחות. היא ממש בעניין ובגלל שהיא קטנה וגמישה אז אפשר לעשות איתה המון תנוחות מעניינות. נורא אהבתי לראות את השפתיים הבשרניות שלה עוטפות את איבר המין שלי כאשר אני יושב על המיטה והיא יושבת מולי.
כמובן (למי שמכיר אותי כבר זה ברור) ניתן לגמור יותר מפעם אחת. אני באתי אחרי שהייתי עם יזיזה ולמרות זאת גמרתי פעמיים עם פעם שנייה סובלנית מאד של יאנה בעבודה ידנית טובה.

לסיכום - אני לא יודע איך מגדלים אותם באוקראינה אבל אם יאנה ומריה מייצגות אני עובר לגור שם :).

דבר נוסף קטן - הבחורה מצחיקה ומתוקה אמיתית. נורא שמחה לראות אותי בפעמים שהגעתי אליה אחרי הטיפול שרשום למעלה (היה הראשון איתה) והחוויה רק השתבחה.

סתם אנקדוטה - אני אוהב לפעמים את הפעם השניה ביד ולא סקס. כך היה גם בפעם הראשונה שלי עם יאנה. כאשר הגעתי בפעם השניה ואחרי שסיימנו עם הסקס וביקשתי עבודה ידנית לאקט השני היא מחייכת ומצביעה על בקבוק שמן תינוקות שנמצא ליד המיטה. למה אני עושה עניין מזה. כי אחרי שהייתי איתה סיפרתי למריה שהיה לי ממש כייף עם חברה שלה והיא אמרה לי שהן היו בסופר אז יאנה קנתה את השמן כי היא ידעה שאני מגיע ואני אוהב.

תהנו.

יאנה תל אביבית

16
דרך אגב.כאשר ביקרתי את יאנה לאחרונה התלוננתי שקשה להשיג אותה בטלפון.היא נתנה לי טלפון נוסף שלה

054-6006243
גבר נברא כדי לזיין.מי שיכול-מזיין בחורות, מי שכבר לא יכול-מזיין ת'שכל

יאנה תל אביבית

20
חברה, אני באמת לא מבין. מה אכפת לכם אם הוא יחצן או לא? אני חושב שיאנה בהחלט שווה דיווח והוא עשה את זה יפה. אם במקרה הוא גם יחצן - שיבושם לו. כל זמן שהוא מיחצן בחורות מתאימות והדיווח נכון ומדוייק- יפה לו. מה הסיכוי שהוא לא יחצן ואתם סתם תוקפים אותו? שווה לסכן איבוד חבר מדווח בגלל שטויות? הייתי מציע להרגע קצת עם הפרנויה של היחצנות. ובילוי נהדר לכולנו.
do good and live good

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”