מבקש להצטרף להמלצות קודמיי.
אין (לי) ספק, שמרינה היא התמורה הטובה ביותר (או לכל הפחות - בין הטובות) הקיימות כיום.
התעריף - 400, הדירה סבירה לחלוטין, והבחורה - אוח, הבחורה..... : )
מקבלת בחיוך רחב, בסבר פנים, דוברת אנגלית סבירה לחלוטין, מציעה כוס מים ומתנפלת בסדרת נשיקות צרפתיות עמוקות וחושניות. GFE מדהים... נשיקות, חיבוקים, ותוך כדי האקט המקדים על ספה נמוכה שכזו הממוקמת בכניסה לדירתה, הורידה לי את הבגדים והחלה בנשיקות לאורך כל הגוף ובמציצה עמוקה, רכה, רטובה ומושקעת, נטולת שיניים, מכניסה עד הסוף, וואקום מצויין וגרון עמוק...
למרות התכנון המוקדם (בשל המלצות קודמיי) תיכננתי בילוי מקלחת ראשוני איתה, אך לא הגענו לכך עקב התחממות העניינים והמעבר למיטה. ירדתי לה דקות ארוכות, מחילת תאווה מתוקה, טעימה, עסיסית ונוטפת.... גמרה לפחות 3 פעמים רק מהירידה בציינה: "יו אר קרייזי, יו אר קרייזי....." : )
חזה גדול מאד, רך וענוג מאד וטעים מאד... משום מה אוהבת אותו ארוז רוב הזמן, אך הוא בהחלט ב"משחק" וטוב שכך...
סיגריה, סיבוב שתיה והתאוששות והחלה למצוץ לי כשאני נשען על השיש והיא כורעת לרגליי.... רק לראות את המבט הענוג, את הריכוז והכוונה האמיתית, את ההשקעה והעומק - "יא אולוהים", כדברי זוהיר בהלול..... : )
לאחר מאמץ שלא לגמור בפיה (בסיבוב הראשון זה קרה - יש גמירה בפה - מציצה חשופה) עברנו למיטה. הלבישה קונדום, מצצה ועלה עליי. רכיבה מהנה, נוף הרים משובב נפש וגניחות הנאה מצידה. התמקמתי לדוגי, אחזתי בישבנה העסיסי ופימפמתי עד לסיום המיוחל..... : )
לסיכומם של דברים - אכן, ללא כל ספק, ובאופן ניכר - מנותנות השירות הטובות הקיימות בעת הזו.
ילדה מקסימה, מתוקה, שירותית, סקסית, מלאונת, חזה גדול מאד, מציצות מצויינות ועמוקות, ו.... רק שלא תתעייף בדרך....
נמצאת כשבועיים וחצי בארץ, צפויה לעזוב בעוד כחודשיים.
בהצלחה רבה.
מרינה XXL בת-ים
12לאחר הרבה ניסיונות להיפגש איתה סוף סוף הצלחתי ונהנתי האמת שבישביל להשיג אותה צריך להיתקשר בצהריים
כדי ליקבוע איתה שעה מסוימת שהלקוח רוצה כך שבתחילת הערב כבר היא בתפוסה מלאה אבל היה שווה המיפגש איתה
מרינה היא באמצע שנות העשרים לאוהבי המלאות חזה גדול ורך היתחלנו במיקלחת מטורפת ביחד לאחר מכן חירמונים בדרך למיטה
מציצה חלומית ואז חדירה מקדימה לאחר כמה פימפומים הרגשתי שאני גומר ישר הוצאתי אותי וגמרתי לה לתוך הפה
לאחר מכן ניכנסנו לעוד מיקלחת קצט חירמונים וישר למיטה היתחילה בעיסוי שלאט לאט מחרמנת אותך כדי להמיד את הזין
ירידה לרימינג ומציצה עד שעמד לי כמו טיל ישר שמתי לה אותו בדוגי עד הגמירה המיוחלת
האמת שווה כל שקל סך הכול היתי אצלה שעה לא מלחיצה ביכלל מיתנהגת כמו חברה
מחכה כבר למיפגש הבא איתה אמרה לי שיש לה ויזה לעוד חודשיים בערך
אז ממליץ בחום על המיפגש איתה אז תהנו
מרינה XXL בת-ים
13שלום לכם.... פרסום ראשון שלי, מקווה שהעמוד בסטנדרטים!
מרינה , חזה גדול ונפול למי שאוהב מהמם! דירה סבירה פלוס, מקלחת קטנה אבל מה שבתוכה סיפור אחר!
הגעתי לפני מס ימים טעון ביותר אשתי ילדה לפני מס ימים.....
שירות שירות שירות! חזרה לתקופה שרוסיה שווה מגיעה לארץ 350 ש"ח כוסית ושירות!
למרינה שלנו חזה גדול ונפול לא ברמה של נטלי החשפנית ולא חוויה כמו דניאלה, אבל בשביל התאגיד ן-400 ש"ח... מצוינת.
מקלחת משותפת ירידה הדדית גמירה בפה! אנגלית סבירה ביותר! אולי לא שווה ביותר אבל שוב איזה שירות לחזור כי נמצאת פה רק חודשיים ובאמת ברמת שירות של פעם....! אולי דיווח מבולגן אבל ראשון שלי! לכו ותתנסו כי לא בטוח שהתמימות תישאר וככה יעלם השירות.
סיכום:
מראה-7 בגלל החזה הטביעי והפנים סבירות.
מציצה-9 כי תמיד צריך לשאוף ליותר.
זיון- נחמד פלוס 8 כי אחרי המקלחת המשותפת קשה להישאר בהיי והגמירה מהמציצה הייתה מהסרטים!
חוויה-מהסרטים למי שמחפש כיף מקלחת משותפת ושעה ב-400 ש"ח בהרגשה שאתה זיינת ולא זיינו אותכם...!
מזכירה את שנות ה-90 המאוחרות והרוסיות....
תמונה אמתית! וקבלה שירות מהמם אחזור בדוק! אלה במידה ותמצא מחליפה ראויה!
דגמתי ב-4 חודשים האחרונים את נטלי החשפנית, ושרון...
נטלי הייתה כיף אני מחפש משהו מסוים אבל שעתיים ב-2000 לא כולל כיף אישי שלי וגבוהה!
ושרון נפילה שאין כמהוה בהשוואת מחיר מרינה ב-400 שווה פי אלף! לא יחצן רק חרמן חולה זונות כבר 15 שנה.....
מקווה שלא שעמם אותכם ושנתן שוב תגובות חיוביות לבת ימיות...
שתפו אותי תקבלו דיווחים! בן 30+ וניסיון של 16 שנה! רק צריך לה"שתפשף" שוב...
מרינה XXL בת-ים
17תודה על הדיווחים 
יש לי שאלה האם מרינה זאת ג'וליה שהיתה כאן לפני מספר חודשים ?
התיאורים מאוד מזכירים אותה.
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=30076

יש לי שאלה האם מרינה זאת ג'וליה שהיתה כאן לפני מספר חודשים ?
התיאורים מאוד מזכירים אותה.
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=30076
מרינה XXL בת-ים
18לא לא....
מרינה איננה ג'וליה...
גם אני סברתי כך לפני הביקור אצלה, והגעתי אליה גם כי אהבתי בסה"כ את הביקור ההוא אצל ג'וליה.
אלא ש... פרט לדמיון הבסיסי של האדמוניות + עור לבן + חזה גדול ורך - מרינה עולה עשרות מונים על ג'וליה... מבחינת הנחמדות, התקשור והשירות. לגמרי...
מרינה איננה ג'וליה...
גם אני סברתי כך לפני הביקור אצלה, והגעתי אליה גם כי אהבתי בסה"כ את הביקור ההוא אצל ג'וליה.
אלא ש... פרט לדמיון הבסיסי של האדמוניות + עור לבן + חזה גדול ורך - מרינה עולה עשרות מונים על ג'וליה... מבחינת הנחמדות, התקשור והשירות. לגמרי...
מרינה XXL בת-ים
20טוב הייתי אצל מרינה ומה אני יגיד לכם היה תענוג !
כל מה שנכתב עליה נכון (ותודה שוב למדווחים),חייכנית,שירותית,מאהבת מושלמת
ממליץ מאוד ואני בטוח אחזור שוב
כל מה שנכתב עליה נכון (ותודה שוב למדווחים),חייכנית,שירותית,מאהבת מושלמת

ממליץ מאוד ואני בטוח אחזור שוב