כ ניקי - זבוטינסקי 90 רמת גן - התמכרות - דף 2 - סקס אדיר

ניקי - זבוטינסקי 90 רמת גן - התמכרות

17
[QUOTE=dark prince] הלך רוח - בוא תעיף מבט על כל הדיווחים שלי ומה אני תורם לפורום ואז תחזור ותגיב. לפעמים התגובות פה גורמות לי לרצות לשמור הכל לעצמי אחרי שאני משקיע שעות בלכתוב על דברים וזה מה שחבר אומר[/QUOTE]
מגיע לך הרבה כבוד ומסתובבים על הדיווחים והמאמצים האחרים.
החבר וואו מצא לנכון לציין זאת בפוסט הזה, בדגש על הדירה הזאת שרב הדיווחים עליה הם שליליים.לטעמי,זה לא היה לענין ועל כך הגבתי.
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

18
אם תקרא היטב את הדיווח אתה יכול לראות שציינתי שאני לא מת על מכונים וכתבתי הערה שלמקום יש פוטנציאל בגלל שבניגוד לתקתוקיות בעל הבית קורא את הפורום.

חשבתי לתומי שזה יגרום לו להבין שלתת זמן מלא יותר כלכלי מלתקתק. הזמן יגיד אם צדקתי...ובטח שניקי לא עשתה שום דבר רע...

19
[QUOTE=הלך רוח] [QUOTE=dark prince] הלך רוח - בוא תעיף מבט על כל הדיווחים שלי ומה אני תורם לפורום ואז תחזור ותגיב. לפעמים התגובות פה גורמות לי לרצות לשמור הכל לעצמי אחרי שאני משקיע שעות בלכתוב על דברים וזה מה שחבר אומר[/QUOTE]

מגיע לך הרבה כבוד ומסתובבים על הדיווחים והמאמצים האחרים.

החבר וואו מצא לנכון לציין זאת בפוסט הזה, בדגש על הדירה הזאת שרב הדיווחים עליה הם שליליים.לטעמי,זה לא היה לענין ועל כך הגבתי.[/QUOTE]

ואם הוא רושם ביקורות על מקומות לא טובים, לא מגיע לו כוכב?
אז אולי נכתוב דיווחים רק על מקומות טובים ואת הרעים נשמור לעצמנו כדי שעוד אנשים יפלו.

מגיע לו על השקעה, מאמץ, התמדה.

שכל אחד יחווה את דעתו על המקומות אם טוב לו או לא, אין לזה שום קשר

20
וואו, אם אתה כותב על מקום לא טוב,כהגדרתך,ולא מציין זאת בבירור,למרות שכמעט כל הדיווחים משם שליליים,יש בכך טעם לפגם,
למרות הדיווח יוצא הדופן לטובה על ניקי -שעליו מגיע לו שאפו.

אתה מעוות את מה שכתבתי.וודאי שיש לדווח על מקומות רעים כדי שאנשים לא יפלו וזה בדיוק מה שרשמתי,ועל כך בדיוק הייתה בקורתי.
וודאי שאני מעריך את פועלו של הנסיך וזה בדיוק מה שרשמתי.
בשל כך ציינתי שזה לא היה המקום,לדעתי,לדרוש כוכבים ומזלות למרות שמגיע לו
ויש די והותר דיווחים טובים שלו שאולי שם המקום.
אבל,כמו שציינתי,זו רק דעתי הצנועה...
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”