כ ג'ני(המחליפה של סוניה הכוסית) בת-ים - דף 2 - סקס אדיר

ג'ני(המחליפה של סוניה הכוסית) בת-ים

14
התיאור של השמן החרמן מדוייק. אני רק אוסיף שהתמונות אמיתיות ושאיתי לפחות היא זרמה בכיף לצרפתיות. אני מעריך שהיא טיפה יותר מבוגרת מ-22, יותר בכיוון של 26-7. אני מהמר לפי החזה שהיא הניקה העברה. אני נהניתי מאוד וההתלבטות היא רק בגלל המחיר - 400 לחצי שעה. תהנו

15
הייתי אצל הנ"ל ,
המראה שלה די סטנדרטי אפילו לדעתי היא קצת מלאה -בואו נגיד שיש בחורות מהתחום שיותר רזות ו-"קומפקטיות" מג'ני
לדעתי השירות מאוד סטנדרטי ( היא לא נהנית מהעיסוק שלה וגם אמרה לי בצורה עקיפה והדבר מתבטא בשירות שהיא נותנת)
הייתי אצלה רק בגלל התמונות וההמלצות שרשמו בתחילת הפוסט , הבחורה לא מומלצת כי אפשר למצוא שירות בהרבה יותר טוב בסכום שדורשים עליה!

16
מלאה?! מה אתה קייט מוס?! אני מסכים שהיא לא כוסית על אבל היא גם לא מלאה. כבר רשמתי שלדעתי היא הייתה בהיריון פעם. בכל אופן השירות שלה בטח תלוי בכימיה עם הלקוח (כמו כל בחורה אגב). אני אגב הייתי אצלה ב-23:00 ככה שכנראה הייתי האחרון באותו יום. לא יודע אם זה קשור, אבל היא הייתה דווקא ממש נחמדה ושירותית ואפילו צחקנו שאני אשאר לישון שם..

17
שלום,ההיתי אצל ג'ני לאחרונה הבחורה אומנם לא כוסית (לא בחורה שההיתי מסובב אחריה את הראש ברחוב)נמוכה 162 לערך בריאה ההיתי מגדיר אותה קעקועים קטנים בגב ועגיל בטבור שדיים בינוניים קצת נפולים אך שדיים שהניקו לפחות פעם אחת .לגבי השירות נכון המחיר יקר אך אם תיהיה לכם כימיהה איתה ותתפסו אותה במצב רוח טוב תקבלו שירות שאני אישית טרם קיבלתי בארץ שירות שלאחרונה קיבלתי רק בחו"ל.אבל שוב זה תלוי בכימיהה איתה ובעתוי שתתפסו אותה כך שאם אתם מוכנים לסכן סכום כזה שווה לנסות.קריצה

18
ביקור שני אצלה.לא אלאה אתכם בפרטים מיותרים.
אבל כמו כתבתי בעבר הבחורה חביבה ונעימה .לא מתקתקת בכלל.
מתנשקת כמו חברה.אולי עניין של כימיה.
פינקתי אותה בירידה ארוכה והגיעה לרעידות המיוחלות.
והיא החזירה לי בגרון עמוק ומציצת ראש מושקעת.
גמרתי בדוגי.התקלחתי וחשבתי שמיציתי.
היא הציעה מסא'ג שבעזרת עידודה במציצה מעולה נגמר במסיונרית
עם גמירה משותפת.
כנראה שאנחנו מתואמים ומאוד נעים איתה.
תהיו נחמדים וזה ישתלם.

אם אשכחך ירושלים זה בגלל..בת-ים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”