כ בלונדינית מלכותית במרכז תל אביב - דף 2 - סקס אדיר

בלונדינית מלכותית במרכז תל אביב

11
למרות שבדיווח הוא אומר מציצה מקונדמת.
אני קיבלתי מציצה ללא קונדום וגמירה בפה.
גם נשיקות צרפתיות היו.

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

בלונדינית מלכותית במרכז תל אביב

12
לאחר התנזרות ארוכה ויציאה לכמה דייטים עם בחורות לא עובדות שיצאתי מהם בהרגשה של משה רבנו - שהגיע לפאתי הארץ המובטחת אך לא זכה להיכנס בשעריה (נשיקות, מזמוזים אבל בלי להגיע לתכל'ס) גבר עליי יצרי והחלטתי לחזור לתחביבי הישן, נכנסתי לפורום המוכר והטוב וכותרת הפוסט צדה את עיניי.

אז ככה:

תיאום - 10. הפקידה ענתה באדיבות וכיוונה אותי לדירה. ויקה או איך שלא קוראים לה פתחה לי מיד את הדלת והכניסה אותי.
כניסה יחסית דיסקרטית למרות שאין לנושא חשיבות כל כך גדולה בעיניי (רווק הולל שלא חייב שום דבר לאף אחת)

דירה - 8. נקייה ומסודרת, לי באופן אישי הפריע מאוד ריח הסיגריות הכבד באוויר.

ביקשתי להתקלח והגברת ציינה (בחיוך) שבלי מקלחת אנחנו לא מדברים, בהחלט נקודה לזכותה. מה שכן חשוב לציין שלא הבחנתי בה מתקלחת לפני וגם לא אחרי. יכול להיות שמרשה לעצמה קצת דיליי כי היא מקבלת בדירה לבד. נקודה חשובה.

כחכם שאוהב ללמוד מניסיונם של אחרים ניסיתי לסכם על גמירה בפה לפני מסירת האתנן, התעקשה על תוספת 100 שח, ניסיתי להפחית ל50 ולא הסכימה, אז ויתרתי. מה שכן בדיעבד אני מבין שלא ניצלתי את אופציית הגמירה על הגב או החזה ללא תוספת, וחבל.

הגברת עצמה מבחינת מראה בשנות ה30 המאוחרות או ה40 המוקדמות להערכתי, הגוף בסדר גמור - מקועקעת די בכבדות באזור הגב למי שזה עושה לו את זה (לי כן כשזה לא בהגזמה יתרה), חששתי מהחזה הקטן והנפול שתואר כאן קודם אך שמחתי להתבדות, החזה סביר בהחלט בעיניי, פטמות נעימות למגע ולמציצה. גוף - 8 פנים - לא משהו (עם ויקה הסליחה) - 6

האקט נפתח רע - אני אוהב מסאג' לפני הזיון, ביקשתי - הסכימה, אבל המסאג' שלה על הפנים - חלש מדי. ציון 1. מהר מאוד הבנתי שזה לא הקטע שלה (ברגעים כאלו אני מתגעגע לירדן המיתולוגית מבן יהודה/וולפסון - איה את, יקירתי?) ביקשתי לעבור הלאה וכאן בהחלט הופתעתי לטובה. המציצה סבירה, אפילו סבירה פלוס, מלקקת ביצים (ציון 8), מתנשקת חופשי עם הלשון (בעיניי - חשוב מאוד וממש לא מובן מאליו! ציון 9 לגבי GFE) אדיבה ושירותית, החליפה תנוחות ללא טענות ומענות - אהבתי במיוחד את הדוגי - פשוט מעולה, אחד הטובים שחוויתי, זיינתי אותה חזק חזק עד שכמעט התפוצצתי. בסופו של דבר עשתה לי ביד פלוס מציצה נוספת עד לגמירה המיוחלת.
(ציון 10 לדוגי)

נקודה לשלילה - ביקשתי 69, הסכימה באדיבות אך היה לה לצערי ריח קצת לא נעים מהכוס מה שמחזק את החשש שהיא לא תמיד מקפידה להתקלח בין לקוח ללקוח. ויתרתי די מהר על הנושא.

מבחינת ניהול זמן - לא הרגשתי אוירה של תקתוק, היא לא מלחיצה...

שורה תחתונה - למרות שהיא לא ממש הטיפוס שלי מבחינת מראה וגיל, בהשוואה למצב הקשה שנתקלתי בו במקרים המועטים במהלך השנה האחרונה בהם נכנעתי ליצר, היא מומלצת כברירת מחדל פלוס. בהחלט ייתכן שאחזור.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”