כ טינה מבת-ים - דף 2 - סקס אדיר

טינה מבת-ים

13
ותודה לאצטגנין שדואג להמשיל וליחצן את התאגיד הבת ימי בחירוף נפש. guy, התמונות אמיתיות. עם עזרה קלה מהמצאה קסומה שנקראת פוטושופ. כמו כל התמונות ב"תמונות אמיתיות" - חוץ מאלה של לילה וקארינה.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

טינה מבת-ים

19
תודה על הפידבקים לדיווח עושה חשק להמשיך :)
אתמול הצלחתי לקבוע פגישה נוספת עם טינה והפעם באמצע היום...
זה בהחלט היה שווה.
לא אחזור על פרטים שכבר כתבתי בדיווח אלא אשתדל לפרט רק דברים רלוונטיים..
קודם כל היו מים חמים ;))
נכנסתי לדירה, טינה הייתה לבושה בדיוק באותה התלבושת כמו לפני שבועיים, נראית מצויין את זה כבר אמרתי (אגב, היא נראית יפה יותר מבתמונות, בפעם הראשונה חששתי ללכת משום שלא צולמה מקדימה וחשבתי שבכוונה לא צילמו לה את הבטן)
נכנסתי, שילמתי, מקלחת ולמיטה (הפעם ביקשתי שתישאר עם התחתונים והחזייה)
הכל התחיל כמו בפעם הראשונה והפעם אחרי המציצה נשכבתי על הגב וביקשתי ממנה לעלות עליי.
והיא עלתה.
אוו איך שהיא רוכבת! נצמדת כאילו מנסה להכניס את כולי לכוס הצר שלה, מתעלמת מכך שהאיבר כולו כבר בפנים. הבנתי שבפעם הראשונה הייתה כנראה עייפה (ומפונקת...) ולכן לא רכבה.
לוקח לי הרבה זמן לגמור וכשראיתי שהסקס מתקדם כל כך טוב, לאחר חצי שעה החלטתי להוסיף שעה נוספת.
במשך שעה שלימה פשוט פירקתי לה את הצורה, החלפתי אולי 5 קונדומים (היא הייתה צריכה לפתוח עוד חבילה). ניסיתי את כל התנוחות, דוגי, מיסיונרית, דוגי על הקיר בעמידה, כפיות, היא על הבטן ואני מאחוריה מלמעלה...
חצי שעה לסיום והיא ביקשה הפסקה, גם אני הייתי צריך לנוח.
היא הוציאה לי לשתות אקסל ולאחר כמה דקות מנוחה הגיעה תפנית מפתיעה: במציצה שלאחר ההפסקה היא החלה לרדת עד לחור הדרומי, מלקקת אותו בעדינות ומעסה את הזין. דחפה לי את הרגליים למעלה כמבקשת שארים אותן עוד ואתן לה ללקק שם ביסודיות יתר..
זה היה פשוט מדהים. רק בשביל זה חשבתי שהשתלם להישאר עוד שעה.
ובשביל דבר נוסף:
לאחר המציצה עברנו למיסיונרית. כשאני בתוכה, שוב מנסה לנשק ושוב אין ממש שיתוף פעולה אמרתי לה: "את לא ממש אוהבת להתנשק נכון?"
"דווקא כן" היא אמרה
"אז בלי לשון"
"אני כן אוהבת לשון" היא ענתה
"אז למה את לא מנשקת יותר עם לשון..?"
"אתה מתכוון ככה..?"
מאותו הרגע היא נישקה אותי בטירוף כאילו היינו זוג מאהבים, במשך 10 דקות נשארתי במיסיונרית מתנשק איתה בלי הפסקה. זה כל כך חירמן אותי שלמרות שאני אוהב לא אוהב לגמור בתוך קונדום לא יכולתי להתאפק ופשוט התפוצצתי לה בתוך הכוס.
זה היה פשוט טוב.
בסיום גם היא התקלחה.
לדעתי אחד הדברים ששדרגו את המפגש השני הוא העובדה שהייתי הרבה יותר משוחרר ודאגתי לחיבור טוב יותר. הרגשתי הרבה יותר חופשי לבקש דברים, להחמיא ולפלרטט... היה גם הרבה יותר קשר עין לאורך כל הזיון (דבר שאותי אישית ממש מחרמן..)

טינה מבת-ים

20
ביקרתי שלשום אצל רינה.

אחרי תאום קל של שעה קודם לכן הגעתי לבת ים, שכונת מגורים עם חניה חופשית.

הבחורה עצמה כ- 1.65, בת 22 הייתה לפני 5 שנים צחוק , קומפקטית עם תחת מטמטם וקעקועים מדליקים בגב ובבטן. נקיה ומגולחת מאד. מה שקצת הוריד לי זה הפנים, לא יפות כמו שכתבו פה קודמיי. האף קצת לא יפה, ואני בנאדם של פנים :)

מקלחת והיא מחכה לי ערומה על המיטה, השכיבה אותי והתחילה למצוץ. מציצה חשופה ועמוקה, עם מ ל א רוק (ומעט שיניים) עם ירידה לביצים וטיפונת דרומה. אחת הטובות שהיו לי.
אחרי 10 דק' ביקשתי שתלביש לי. עלתה עליי והתחילה לרכב. אחרי 2-3 דק' הפכתי אותה לדוגי (לא ביקשתי, פשוט הפכתי, לזוכה יאמר שזרמה בכיף). תיק תק גמרתי בבום כשהתחת הקטן והמטופח שלה מסתכל עליי :)

מקלחת, סיבוב 2 לא הייתי ממש בעניין. ביקשתי שתעשה לי מסאז', עיקמה פרצוף אבל בסוף עשתה מסז' לא רע בכלל.

מצצה לי קצת אח"כ אבל לא הייתי בעניין של סיבוב 2.

400 שקל לשעה, לא ניצלתי את כולה.

הבחורה לא מדברת עברית, אנגלית חלקית. אני דובר רוסית, אבל ממש לא זרמנו באיזשהי שיחה והייתה אווירה קצת מוזרה. לא ממש GFE.
לא עושה אנאלי.

לא חושב שאחזור

פנים - 7
גוף - 9 (לאוהבי הקומפקטיות)
מציצה - 10
זיון - 9
GFE - 5

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”