כ לילה בתל-אביב - דף 2 - סקס אדיר

לילה בתל-אביב

12
[QUOTE=צעיר לנצח]חברה תרגיעו...
בסך הכל רציתי להראות שיש גם צד חיובי בזה שלא מצא זיון. כאילו מה עובר עליכם?
גם לחסוך מדי פעם זאת לא מילה רעה[/QUOTE]אתה מתחיל לשאול שאלות וזה טוב - אם גם תקשיב, תפנים ותקיים את העצות שאתה מקבל על המנעות מהערות מעצבנות והמזיקות יהיה מצויין. כי לך יש פוטנציאל, ואני רוצה להחזיר אותך למצב של משתמש תורם - אחרת לא הייתי מבזבז עליך זמן ומילים.

אגב, גם לחסוך, כפי שהצעת, זה בסדר. ויש הרבה פורומים, בנקים וכו' שעוסקים בכך. גם להמנעות מזיונים כפי שהצעת יש בטח פורומים יעודיים. אבל צעיר לנצח יקירי, אני רוצה להזכיר לך שאנו בפורום לזיונים, לא לחיסכון, ובטח לא להמנעות מזיונים. אצלינו בפורום הרעיון הוא "איך כן" ולא "צד חיובי בזה שלא מצא זיון".

לכן שוב, בפעם המי יודע כמה, תפסיק להטיף ולקלקל שירשורים טובים עם הערות מיותרות, מעצבנות ומזיקות. אם אתה מרגיש שבשום אופן אינך יכול להתאפק, עזוב לנו לזמן מה את הפורומים לזיונים ותגיב בפורום "זילבולי ביצים בלי ליקוק וכדומה" או בקש מהאדמין היקר לפתוח לך פורום מיוחד לחיסכון והמנעות מזיונים, כפי שעשו בזמנו ל- Lavelle - אני בטוח שהוא יהנה מבקשה כזו. ואם יהיה לך משהו חיובי או חו"ח דיווח על זיון, אנו מה זה נשמח שתחרוג מהתקליט השבור ותפרסם בכיף דיווח משלך - ובא לציון גואל.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”