הקדמה קצרה שהכותרת שלה "אלוהים נותן אגוזים למי שאין לו שיניים"
בתחילת ינואר החברה השלי סגרה חוזה עם חברה רוסית והגיע אלינו לחודששים וחצי צוות ללמוד את הנושא וחלק מתפקידי אני גם צריך לארח אותם, הגיעו ארבעה גברים ואשה בת 35 רוסיה 1.7 מטר רזה אולי 50 קילו בלונדינית מתוקתקת כמו שאני אוהב,
יציאה ראשונה עם כולם אחרי ארוחת ערב פורשת לחדר שלה ואנחנו ממשיכים לבר אני אומר לעצמי איזה בעסה, יציאה שניה זורמת איתנו קצת יותר מדבר איתה אמא חד הורית לילדה בת חמש, מלווה אותה לחדר מתנשקים וזהו.
יציאה שלישית כלום, יציאה רביעית מזמינה אותי אליה לחדר סיבוב ראשון נחמד שגרתי אנחנו כבר מתחילים להרגיש בנוח אחד עם השניה מלטף לה את התחת מנסה לבדוק את נושא האנלי פתאום הבחורה נדלקת שואלת "איך ידעת שאני אוהבת?"
סיבוב שני אנלי ומאותו רגע במשך חמישה ימים כל יום סקס בכל התנוחות האפשריות.
אז אני עושה טעות ונפצע באימון מיותר נח כמה ימים אחר כך מנסים שוב ואני לא מסוגל לזוז כל תנועה כאבי תופת, מעביר חודשיים בפיזיותרפיה מצד אחד ובעבודה צמודה עם כוסית אנלית שיודע שיכול לתת לה מתי שרוצה אבל פיזית מוגבל.
אז הרוסים עזבו לאט לאט חזרתי לתנועה מלאה ואני חם!!! מחפש פצצה מישהי עם גוף לפנים, מגיע לי פיצוי

אחרי סריקה מהירה של התמונות ודיווחים מתלבש על קרין, אז קודם כל גוף כמו שאני אוהב ושאפו למנתח הפלסטי עשה עבודה אחת הטובות שראיתי וראיתי. פנים סתמיות אבל לא מכוערות או משהו.
תיאום עם הפקידה סביר פלוס הייתי במרכז באותו יום וקבענו ללילה, אני מגיע אליה מנסה לבדוק מה בתפריט מראש הודיעה שאנלי לא יהיה אבל ידעתי את זה מראש אז בסדר, משהו בגישה שלה קצת לא נראה לי אבל אני חם אש והיא כוסית אז יאללה שולחת אותי להתקלח אין מגבות נקיות יש מגבות רטובות של אחרים שתלויות על מתקן יבוש אני קבלתי מגבת פנים קטנה להתנגב.
מבקש ממנה לעלות על העקבים, פטיש שלי

הולכים לסלון אין אפשרות לדבר לא יודעת אנגלית ואני לא יודע רוסית לפעם הבאה גוגל טרנסלייט נשמע פתרון מצויין, מסדרת את האוכל שלה ואני יושב ליד על כסא בר מבקש ממנה שתבוא אלי קצת אני יושב היא עומדת לידי שואלת אם אני רוצה מסאז' יאללה בכיף הולכים למיטה אני שוכב על הבטן והיא מלטפת אותי לא מתקרב למסאז' אבל התאים לי אחרי כמה דקות מתהפך מלטפת לי את הבטן מחמיאה עליה מנסה לשלוח לה ידיים למנוע לא מסכימה מתחילה לנשק לי את הגוף עוברת למציצה ביקשתי קצת רימינג לא רצתה אז יאללה קונדום וזיון עצבני בדוגי תוך כדי שהיא מורידה את הראש למיטה ונעזרת בידיים לפתוח את התחת שלה (לא היה אנלי)וכבר מבקשת ממני לגמור מסמן לה לבוא עם הפה שוב מחזיקה אותה בפנים עד שמקבלת אישור ללכת לשטוף את הפה.
נכנס להתקלח מתנגב במגבת פנים רטובה מהמקלחת הראשונה. היא בינתיים מסדרת לעצמה את האוכל, אומר שלום ויוצא.
לסיכום
גוף 9.5 כי החזה לא אמיתי אבל ברמה גבוה מאוד.
פנים 7.5
מציצה 9.1 כי לא בולעת אבל זה ממש קרוב לזה וכי לא עשתה רימינג.
סקס 9 נותנת קונטרות כמו שצריך משמיעה את הקולות הנכונים.
האם אחזור כנראה שלא. נראה לי שלא באתי לה טוב לא התחברה אלי מההתחלה אולי כי היה סוף אולי כי הייתה רעבה לי זה לא ממש משנה אני בא לחוויה ופה לא הייתה כמו שרציתי, דבר נוסף זה המגבות ראבק משלמים 500 שקל לשעה להחזיק 20-30 מגבות נקיות זו בעיה? עוד משהו לא היה סדין על המיטה היה איזה כיסוי לא הכי נעים.