כ נדיה/נסטיה/ולריה - דף 2 - סקס אדיר

נדיה/נסטיה/ולריה

11
אכן, לא מסתדר עם המציאות בשטח. מי פה נתקל בבחורה שנעשקה ונאנסה? לילה? אניה?! כל אחד ואחד כאן בא במגע ישיר עם נשוא הדיווחים, ויודע שהמתווך - קרי התקשורת - עיוות לחלוטין את העובדות. מי שלא, יאמין ויצקצק בלשונו. אך הוא לא קורא שורות אלו כי הוא לא נכנס לאתר הזה.
ואף אחד לא מדבר על כך שנותק צינור האספקה... האם אנחנו עומדים לפני תקופת יובש?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

נדיה/נסטיה/ולריה

12
בעניין הויזה, מרוסיה ואוקראינה בכלל לא צריך. רק לשהייה של מעל שלושה חודשים. כמובן שאסור להן לעבוד, אבל מבחינת החוק אין הבדל בין עוזרת בית, מהנדסת או זונה. לכן הן עוזבות אחרי מקסימום שלושה חודשים וכל עוד לא נתפסו בעבודה בארץ, הן יכולות תמיד לחזור. רובן נהנות בארץ ובעיר כמו בת ים, שמלאה רוסים, קל להן לחיות.

נדיה/נסטיה/ולריה

13
חברה,
אפשר להאמין לכתבה ואפשר לא להאמין לכתבה,
בכל מקרה, אני רק הבאתי קישור לכתבה, ככה שרק בשביל הדיוק אני לא "מזיין את המח"... אולי מביא קישורים אינטרסנטיים.. אבל בטח לא "מזיין את המח".
לגופו של הנושא, אני מבין שעדיף לעצום את העיניים, אבל מה לעשות שכל העניין התחיל מתלונה של מישהי שטוענת שנאנסה ואולצה לעסוק בזנות.

אגב, אני שמח שיש פה אנשים שמבינים במניפולציות תקשורתיות ובפוליטיקה, אבל מה שבטוח זה שלסרסורים יש רמה מוסרית הרבה הרבה יותר נמוכה מהתקשורת והפוליטיקאים...

אז להאמין לסרסורים?
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

נדיה/נסטיה/ולריה

17
[QUOTE=צעיר לנצח]חברה,

אפשר להאמין לכתבה ואפשר לא להאמין לכתבה,

בכל מקרה, אני רק הבאתי קישור לכתבה, ככה שרק בשביל הדיוק אני לא "מזיין את המח"... אולי מביא קישורים אינטרסנטיים.. אבל בטח לא "מזיין את המח".

לגופו של הנושא, אני מבין שעדיף לעצום את העיניים, אבל מה לעשות שכל העניין התחיל מתלונה של מישהי שטוענת שנאנסה ואולצה לעסוק בזנות.

אגב, אני שמח שיש פה אנשים שמבינים במניפולציות תקשורתיות ובפוליטיקה, אבל מה שבטוח זה שלסרסורים יש רמה מוסרית הרבה הרבה יותר נמוכה מהתקשורת והפוליטיקאים...

אז להאמין לסרסורים? [/QUOTE]

כתוב בכתבה שהבחורה התקשרה וסיפרה שנאנסה... עוד המצאה שגובלת בטמטום, באופן כללי זה אפשרי אבל תנסו להתקשר למשטרה, אם בכלל יענו לכם ונסו לדבר בשפה אחרת שהיא לא השפה העברית עם המוקד, הסיכוי שמישהו יבין מה אתם רוצים או ישלח ניידת בזמן אליכם שואף לאפס.

חוץ מזה אולי זה נסיון של הבחורה לסגור חשבון עם "המעביד", בגלל מחלוקת על כסף, ואין כמו תלונה על אונס, כי תלונת שווא זו לא מילה גסה בישראל.

לגבי המוסר, אני לא בטוח שלנציג שלך בכנסת יש יותר מוסר או אפילו למנהל הבנק שלך שיעקל לך את הבית ברגע שראשון שיוכל או לנציג חברת ביטוח שמחליט אם לשלם לך או לא....
זה עסק לכל דבר וכל עוד זה לא חוקי ואין חוקים של מה אסור ומה מותר אז האנשים בעסק יעשו מה שצריך (כדי שהעסק ירוויח) לכיוון שני הסקלות של המוסר.

.You so need a Daddy, little girl

נדיה/נסטיה/ולריה

18
[QUOTE=צעיר לנצח]

אז להאמין לסרסורים? [/QUOTE]

רמה מוסרית של הפוליטיקאים? אולי רק למיעוט ביניהם.... לאור מה שהתגלה לאחרונה!

ומשהו לא קשור - אשה אוהבת מוח, גבר אוהב גוף, כל אחד מזיין את מה שהוא אוהב!!

< id="SLloc" ="" title="Lock-in ">< id="SL_lng_from">< ed="" value="auto">Detect language< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="bn">Bengali< value="be">Belarusian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="zh-CN">Chinese (Simp)< value="zh-TW">Chinese (Trad)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="kn">Kannada< value="ko">Korean< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="ms">Malay< value="mt">Maltese< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< value="es">Spanish< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish
< id="SL_lng_to">< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="bn">Bengali< value="be">Belarusian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="zh-CN">Chinese (Simp)< value="zh-TW">Chinese (Trad)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="kn">Kannada< value="ko">Korean< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="ms">Malay< value="mt">Maltese< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< ed="" value="es">Spanish< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish
Text-to-speech function is limited to 100 characters
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

נדיה/נסטיה/ולריה

19

רק תזכורת קטנה לכל אלה שלא יכולים לתאר לעצמם שמביאים נשים שיעסקו בזנות נגד רצונן -
אז תזכורת קטנה לכולם -
זאת בדיוק הנורמה של מה שהיה כאן במדינת ישראל רק לפני עשור !!!
מאות אם לא אלפי נשים הובאו ממזרח אירופה לשיראל במרמה.
היתה תעשיה שלמה של סרסורים ןמתווכים שהביאה נשים לשיראל במרמה -
כביכול לעבוד בסיעוד עם זקנים, וכשהגיעו לישראל נלקחו הדרכונים שלהן, הן נאנסו ונמכרו לזנות בין סרסורים שונים.
זה קרה כאן, ולא לפני הרבה זמן.

אמנם חשבנו שכל זה הסתיים וחלף מישראל (כי באירופה כל הזמן מתגלות כנופיות ממזרח אירופה שעוסקות בניצול ובכפיה של נשים בתעשיית הזנות..). אז חשבנו שזה הסתיים, ואולי רק חשבנו...

אז מה אני אומר?
שבהחלט יכול להיות שכנופוית הסחר בנשים חזרו לעבוד בישראל.

אגב,
כל הנשים האלה שותנות ללקוחות שרות מצויין ויש כאן כאלה שגם חושבים שהן רוצות את הסקס הזה ואפילו מבקשות אותו...
הרי זה שהן הובאו במרמה ועוסקות בזה כנגד רצונן, זה לא אומר שהן יתנו שרות גרוע.
א - כי הן כנראה השלימו עם גורלן (בדיוק כמו שהמנקה של השרותים השלימה עם גורלה ולפעמים היא גם מחייכת בזמן שמנקה את החרא של כולם)
ב - אם יגיעו תלונות מהלקוחות, הן יחטפו כהוגן. אז ברור שהן רוצות שהלקוחות ייצאו מרוצים
ג - כי הסרסורים מחזיקים את הדרכונים שלהן והן תלויות בו.
ד - הן פחות חרדות לגורלן. אולי לא ברמת חרדה יום יומית, אבל בוודאי ברמה של ההתנהלות היום יומית.
ה- מעבר לזה, ברור שלמרות הניצול, היא מקבלת חלק מהכסף. אז למרות הכל, אם היא כבר עמוק בחרא, והיא השלימה עם גורלה, היא לפחות מנסה להרוויח מזה משהו.

וכאשר אנשים יפסיקן לשלם 400 ו 500 ש"ח בשביל סקס בתאגידים, אולי גם תיפסק המוטיווציה של הסרסורים להביא לכאן נשים בכל מחיר.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

נדיה/נסטיה/ולריה

20
יצא לי ככה במקרה להיות בקשר עם קלי (מאהובות הפורום) אחרי שהיא עזבה חזרה למולדתה. אני יכול לספר לך שהשיקול הוא כלכלי ואף אחד לא מכריח אותה לעבוד בזה. הדבר היחיד שמטריד אותה זה שלא יעצרו אותה בשדה התעופה. עובדה שהיא חוזרת לפה בקרוב.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”