כ מרינה בת 19 - דף 2 - סקס אדיר

מרינה בת 19

11
עכשיו יצאתי ממרינה.
היא אכן ילדה צעירה ויפה, אפילו אדיבה ומנומסת.
אבל..
המציצה היתה מקונדמת, אין לה בעיה שיורדים לה, אבל היא לא מגלה סימני התלהבות.
חזה לא גדול אבל צעיר וחמוד.
500 לשעה הספיקו לשני מספרים.
היא לא יוזמת שום דבר, ואיך שתשכיב אותה היא תשתף פעולה.
נקייה מאד, התקלחה לפני כל מספר.
אם מישהו רוצה לזיין ילדה צעירה ויפה, אז זה בסדר.
אבל אם מעוניינים ממשהי שתתלהב, תיזום, שיהיה אפשר להתנשק איתה,
אז היא לא הכתובת.
בכל מקרה היא תהיה בארץ רק עוד שבועיים שלושה.

מרינה בת 19

14
הייתי אצלה לפני יומיים, נראית לא רע בכלל אבל לא כוסית על לדעתי. עור הפנים לא מושלם- יש איפור שמסתיר קצת חצ'קונים
גוף יפה
חזה קטן +
מציצה מקונדמת (אני ביקשתי) חלשה ביותר
תחת באמת מעולה- די נהניתי מהדוגי

בחורה זורמת ולדעתי יכולה לגמור עם לקוח אבל לא הגענו עד לשם
סה"כ סטנדרטי פלוס

מרינה בת 19

16
אז לאחר שהתרשמתי עמוקות מחוות הדעות של החברים החלטתי לתאם פגישה עם המדוברת.
אכן בחורה מרשימה מאוד ברמה החזותית. מדובר בצעירה יפת תואר עם גוף מרשים מאוד לאלו שאוהבים את הסגנון האוקראיני (כמוני).
הכל מתוח טבעי, עומד יפה וטבעי כיאה אצל צעירות ממזרח אירופה. טוסיק קטן ומתוח כמו גם חזה קטן ומחודד בצורה מגרה במיוחד. גגם פנייה לא מורידות את הרמה שלה. עיניים ירוקות גדולות עם שילוב של שפתיים מגרות במיוחד וכל זה בתוך פנים עדינות שבאמת בא לך רק לגמור על כל סנטימטר שלו.
העלמה פתח לי את הדלת עם חלוק משי קצר כאשר חיוך על פנייה שחושף את בישנותה וחוסר הניסיון שלה בצורה אפילו מגרה מאוד. אכן דירה מרווחת ומרשימה ברמת הסדר והניקיון.
לאחר שהעברתי לידה את המרשרשים (400 ש"ח ל40דקות). שלחה אותי המדוברת למקלחת המרווחת וכאשר יצאתי היא כבר חיכתה לי ערומה על המיטה בחוסר נוחות מסוימת (הצעירה בעלת אפס ניסיון בתחום זה דיי ברור). נשכבתי לידה והתחלתי להבין מהר מאוד שמדובר בבובת מין עם דופק. היא שוכבת וממתינה שתעשה בה כחפצך. הרעיון כשלעצמו לא נורא כל כך ואם יש משהו שהיא לא מסכימה אז היא עוצרת אותך כשבגדול זה בסדר מבחינתי כי אני לא שוכב עם הנערות האלה בד"כ אלא בא רק בשביל מציצה מקונדמת ובעניין הזה היא הייתה ממש טובה. על אף חוסר הניסיון היא נתנה עבודה יפה ומושקעת כל הנראה מההערות הבונות של הלקוחות הראשונים שלה.
סה"כ הייתה חוויה בהחלט מוצלחת אבל יש דבר אחד שמאוד הפריע זאת העובדה שהיא לא נכנסה למקלחת לפני או אחרי וזה בהחלט ניכר בריח גופה הלא סימפטי.
האם אחזור? לא יודע. אני מניח על פי הדיווחים של חברי שהיא אכן נכנסת למקלחת איתך ב500 ש"ח ואז רק צריך לוודא שאתה שוטף אותה היטב לפני האקט.
דבר נוסף חשוב לזכור שקשה מאוד לתקשר איתה אבל זה לא ממש שינה לי... לא צריך הרבה מילים בשביל להסביר מציצה.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”