כ פינוקיו עושה את בלה - דף 2 - סקס אדיר

פינוקיו עושה את בלה

13
[QUOTE=אוהב סבתות]אחלה דוח פינוקיו כל הכבוד.

[/QUOTE]
דווקא בלה לא קיבלה nosejob, שמור ליחידות סגולה מעטות שיודעות להינות מזה, ויש כמה כאלו...
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

פינוקיו עושה את בלה

14
הדבר המדהים בעיני בסיפור של בלה - מעבר להיותה באמת באמת שירותית ועסיסית ומלאת רצון לרצות ולספק באופן נעים ולבבי (ראו דיווחי לגביה) הוא תעודת העניות שמוענקת אגב האדרתה לדוגמניות החטובות, הבובתיות ונטולות מודעות, יכולת וקודי השירות כפי שרובנו מצפים...

כבר נכתב כאן לא פעם על ידי רבים, כי איכות שירות, נעימות, לבביות, אירוח ראוי - כל אלו עדיפים בהרבה על האלטרנטיבה שבזיון מבאס עם יפהפיית על, גם אם מגיעים מכיוונה של אחת שאיננה כזו.

וכן - בלה (ואני אומר זאת כאחד שהתארח אצלה מספר פעמים זה מכבר) איננה כזו. היא אמנם דשנה מאד, ונאת סבר ועיניים, ומגודלת דדיים ועמוקת גרון, נרתיק ורקטום, אבל... בחיים (לעניות דעתי) איש מאיתנו לא היה מסובב אחריה (אפילו לא בהיסוס...) את הראש.

אשר על כן, מדובר בתעודת כבוד לבלה עצמה (למעט כאלו שלא נהנו בחברתה וגם את דעתם אני מכבד), אבל לא פחות מכך ואולי יותר מכך - תעודת עניות לאלטרנטיבות - חטובות, זוהרות, מסוקסות או מודגמות ככל שתהיינה.

וכפי שכבר הבעתי את דעתי באשר להכרח שבהדרת הנשים הישראליות מהמקצוע - הואיל והינן נטולות "תוכנת הפעלה" הכתובה בקירילית בלבד, כך גם דעתי לגבי אלו הנראות כל כך הרבה יותר טוב מבלה, אך מעניקות תחושה נחותה בהרבה מביקור אצלה - תחושה המלווה בבאסת פרידת סוף שבוע ממאות השקלים שהיו נלווים לה....

לכן אני ממליץ (שוב) בחום על בלה, תוך ציון הסייג שלדעתי היא לא תתאים לטעמם הויזואלי ואף התפקודי של כולם, אבל לדעתי - שווה את האגרה.

בהצלחה!

פינוקיו עושה את בלה

15
שלום חברים ותודה לעוזרים להשיג את בלה.
התיאום עם העלמה נעשה כולו בוואצאפ ובאנגלית, תיאום פשוט ענייני.
המיקום, רחוב , בת ימי טיפוסי, ללא בעיות חניה מיוחדות.
מגיע בשעה שקבענו, עולה לדירה, דירה מחולקת צרה וארוכה צד אחד סלון, באמצע מקלחת וצד שני חדר עבודה עם מיטה זוגית.
העלמה אכן גדולת מידות אך אינה שמנה, בעלת פנין נאות, עניים מדהימות, חזה גדול.
מציצה ללא גומי טובה, מתנשקת בלהט, זיון טוב עם קונטרות נכונות, בחורה חביבה ומצחיקה.
הסכום 400 שח לשעה וזה כולל אנלי.
חוויה מהנה.

פינוקיו עושה את בלה

16

מודיע מראש, זה יהיה דיווח ארוך כי החוויה מצדיקה את זה.

זמינות, התקשרות וקביעת פגישה:
---------------------------------------

רק בערב נודע לי שהתפנה לי זמן בבוקר של מחרת, כיוון שבלה היתה בבנק מטרות שלי מזמן והתלבטתי עד אז אם ללכת.

אז החלטתי להמר ולנסות לקבוע למרות שעה מאוחרת יחסית, מקסימום לא תענה לי או שתודיע לי שהיא לא יכולה, אז אפנה למקום מסודר עם שעות עבודה ידועות מראש.
שלחתי SMS ולהפתעתי היא ענתה כמעט מיד, החלפנו כמה SMSים וקבענו למחרת ב10 בבוקר.
חשוב לציין :

1. למרות שהבהרתי לה שקיבלתי מידע מפורט על שירותים שלה וראיתי את התמונות שלה כבר בMAMBA היא התעקשה לפרט שוב בSMS זמן/שירותים/מחיר וגם התעקשה לברר על אילו תמונות מדובר, אם אלה שלה או לא. ז"א ניסתה ככל הניתן למזער מצב של אכזבה/ אי עמידה בציפיות על ידי התעקשות על מתן פרטים מדויקים ממקור ראשון בלי להסתמך על אף גורם אחר. ההיפך המוחלט מהרבה בחורות עובדות שמבטיחות נסים ונפלאות בטלפטון וכשאתה מגיע אז אתה מגלה שאפילו מראה לא תואם למה שפורסם. בהחלט שינוי מרענן.

2. לא מסרה את המיקום המדויק כשקבענו, אלא רק לאחר טלפון אימות בבוקר לפני היציאה- כנראה שחוותה גם היא הרבה מקרים של הוורזות ללא הודעה מראש.

3. היה לי נוח מאוד להתקשר כי אני דובר שפה, אין לי מושג מה רמת היכולת שלה להתקשר בעברית

הגעה ומיקום:
---------------

גברת מקבלת בבניין מגורים ישן וצפוף בבת ים.
הבנתי שמאוד חשובה לה הדיסקרטיות לכן לא אתן את הכתובת המדויקת כאן , רק אוסיף שמדובר ברחוב שדרות העצמאות, זה רחוב מרכזי ועמוס, בתור אחד שלא מכיר את בת ים היה לי קשה למצוא חנייה , בסוף חניתי קצת רחוק, ממליץ שתקחו 15-20 דקות ספאיר.
כבר 5 דקות ל10 קיבלתי SMS זועם על זה שאני מאחר, הסברתי שלא ידעתי שלמצוא חנייה יקח לי הרבה זמן, בסוף נכנסתי ב4 דקות איחור וקיבלתי נזיפה.

מראה:
-------

כתבו פה שהיא ממש גדולה, הייתי אומר גבוהה וגדולה אבל לא ענקית.

גובה 1.80 ללא נעליים, גוף גדול אבל לא ענק. יש לה בטן אבל התחת הגדול והעגול וחזה גדול מחפה במידה רבה.
עכשיו לגבי החזה - החזה גדול אבל הוא לא נראה ענק עליה כי היא גבוהה וגדולה, לנמוכים וצנומים שביננו אולי תראה גדולה מאוד אפילו, אבל שוב - לא ענקית.
אני קצת מעבר ל 1.80 והיא טיפה יותר נמוכה, כמובן אם היא תעלה על עקבים של 12 ס"מ אז באמת אולי תראה ענקית.
בסה"כ מבחינתי גוף שלה פרופורציונלי לאישה גדולה, גבוהה בשלה בגיל 40 , להערכתי היא כבר עברה את 40 או קרובה לשם.
לדעתי גם לא כזאת בהירה, אולי תפסה שיזוף לאחרונה.
שיער צבוע לשחור בוהק, היא אוספת אותו בזמן המציצה על מנת לא להסתיר את השמוליק שנבלע בין שפתיה בשרניות, נוף מדהים.
עיניים שלה גדולות ויפות, בצבע מעניין לא אחיד שאני מגדיר כערבוב של תכלת וטורקיז, שכנראה גם משתנה במשך היום כך שגם אלה שטוענים שיש לה עיניים כחולות וגם אלה שירוקות צודקים לדעתי.

יחס ושירות:
-------------

יחס שלה כלפי התחיל בתור קריר והפך לחמים מאוד עד סוף המפגש, אפרט:
פתחה לי את הדלת בבייבי דול שחור ארוך ושקוף ערומה מתחת.
היא מאוד לחוצה מהשכנים, ממש דואגת לא להרעיש ומדברת בלחש, קיבלתי נזיפה נוספת על זה שאני צועק לה ליד הדלת.
הייתי בטוח שאני מדבר בשקט אבל בכל זאת לא התווכחתי והתנצלתי וזה עדיין לא חסך לקבל הרצאה של כמה דקות שדיסקרטיות זה בשבילי ולא בשבילה ומבחינתה שנכנס לשכנים ונזדיין אצלם בדירה אם אני רוצה, ונמאס לה מזה שאנשים לא מגלים אכפטיות....
ואני בזמן זה מנסה להחליק עם חיוך ולשנות אוירה.
הנחתי את התיק כתף שלי בפינה ואז עוד הערה בטון ציני מאוד "מה, אתה לא יודע שלא שמים תיק על הריצפה?"
את האמת כבר נהיה לי לא נעים מהציניות שלה, אבל לקחתי בחשבון שהיא התאימה את עצמה לשעה שנוחה לי בבוקר וחשבתי שאולי השכנים עושים לה בעיות אז הבלגתי ופשוט העברתי את התיק מהריצפה לקרש גיהוץ.
עוד יום לפני החלטתי שאם תקבל אותי בבוקר לאחר שאני מנסה לתאם איתה ב 22 בערב לפני אז אפנק אותה בבקבוק שתיה ולקחתי איתי שניים אחד מתוק והשני לא.
שהצעתי לה לשתות ושאלתי אותה מה בא לה הסתכלה עלי במבט קצת חשדני ואמרה שהיא לא בקטע של אלכוהול, ולא שותה עם לקוחות לפני הסקס.
חשבתי לעצמי "נו באמת, לא הבאתי לך וודקה בתקווה שנרוקן יחד חצי בקבוק, כולו יין, לשבור את הקרח."
אמרתי "איך שבא לך, קחי את שניהם ותפתחי ביום שתחליטי שבא לך." ולעצמי החלטתי שעד פה התאמצתי מספיק, עכשיו תורה להוכיח את מה שנכתב עליה בפורום.
נשלחתי למקלחת עם מגבת טרייה. מקלחון נחמד, זרם מים וסבון סבבה.
כשיצאתי ראיתי אותה עומדת ומסתכלת על הבקבוקים. לקחה אותי ביד והלכנו לחד שינה. מפה שינתה את הפזה, עדיין ניסתה להיות קצת פיקודית אבל כבר בקטע הארוטי, אמרה שבא לה להעניש אותי קצת ולהתעלל בי עם מבט סקסי בעיניים.
או, זה כבר משהו אחר" חשבתי לעצמי.מוחא כפייה
שיתפתי פעולה והבהרתי לה שאם היא חושבת שעשיתי את כל המרחק בשביל להיות בעונש אז היא טועה בגדול, ואני בכלל תוהה, אם לה לא מגיע עונש ממני.
מפה המצב רק השתפר ונהיה טוב יותר.
המציצה שלה מצוינת, בלי הרבה רוק אבל הגרון העמוק ביותר שיצא לי לקבל בתקופה אחרונה. ליקוקי אשכים בכיף, וגרון עמוק עד העצם גם לאחר שעמד דום, היא ממש טוב ה בזה. היא אוהבת מדי פעם להסתכל לתוך העיניים תוך כדי והתלכדות מבטים עם העיניים היפות שלה כשהיא עם זין בפה יכולה לדעתי להחזיר אימפוטנט לתפקוד. אצבע למעלה

ציינה שאם ארצה אנלי אצטרך להזהר וביקשה שוב להשתדל לשמור על שקט כי יש שכנים, השבתי שאני מבין ואיו בעיה.
שאלה אותי אם היא צריכה להתנשק, השבתי , נראה לפי החשק של שנינו.
אחרי מציצה המושקעת והסקסית שלה באמת הדבקתי לה אחת, נענתה ברצון.
אחרי שהחמאתי לה על האורלי שאלתי אם רוצה בחזרה, אמרה שבכיף אבל רק בתנאי שאני יודע איך עושים את זה נכון. טריק ישן של טיזינג אבל עבד לה. במשך כמה דקות התאמצתי בהתחלה בלי ואז עם אצבעות עד שלא גמרה ברטט. על מנת לבדוק אם מזיפת התרחקתי כשהרגשתי שהיא קרובה, תוך שניה הדביקה את הפרצוף שלי חזרה עם שתי הידיים, ביקשה שלא אהיה רע ואמשיך. זה שהיא לא עזבה את הידיים עוד במשך שתי דקות עד שלא נרגעה לחלוטין כן נותן אינדיקציה לא רעה שהיא נהנית מסקס.
אחרי זה היא כבר צירפתה אותי ואכלה לי את שתי האוזניים, כנראה שלא היה לה רע אחרי הכל. דחפתי לה את הזין לפה והפסקתי לזוז והיא התחילה בעצמה לזיין אותי עם הגרון עד שנחנקה כמה פעמים.
שמנו קונדום ונתתי לה בדוגי כמו שצריך. ממש תענוג התחת שלה - גדול אבל עגול ובולט מכל הכיוונים – תחת אפריקני כזה על גוף של אירופאית. בלה לאט לאט התחילה לגנוח בשקט וגמרה עם רטט וצעקות די חזקות.
ואני ממשיך ותוכ כדי מחייך לעצמי – לי היא מרצה על שקט ובעצמה רועשת בכיף כשחלון פתוח לידנו.
ואז כששוב גניחות השקטות עלו בטונים כבר נכנס בי היצר הנקמני ולא התאפקתי.

- "פתאום לא אכפט לך מהשכנים, אה?".
- "מה, אני רועשת חזק?" – התפלאה.
- "את האמת כן, אבל אלה שכנים שלך לא שלי, תצעקי בכיף אם בא לך!"

ואז היא נשכה את הסדין ו "אה.." הפך ל"מ.. מ..." והגניחות האלה מתוך הסדין שאני מפמפם אותה בעוצמה תוך כדי אחיזת התחת הגדול באוויר העביר גם אצלי את ההילוך .
ודקה אחרי הרטט הנוסף שלה שגניחות שוב התחילו לצנוח באה לי בגלים גמירה לא חזקה אבל ארוכה וכנראה שהפעם אני כן הרעשתי כי כשחזרתי לעצמי אז במקום ה"מ.. מ.." השטים מתוך הסדין כבר שמעתי "ש... ש..." עצבני באוויר.
נשכבתי עליה להסדיר קצת את הנשימה, די כיף לשכב, בלי להוציא על התחת הזה ולאגור כוחות.
אני מסתכל על השעון ורואה שנשארה לי רק רבע שעה ואני רוצה עוד. רצתי למקלחת זריז.
בשבילי היופי פחות
חשוב ואם אני נתקל באפטיות ויחס קר מצד הבחורה אז חבריקו עושה טובה בשביל להתעורר ולא משנה כמה ברבית הבחורה.
בלה מצד השני
מאוד סקסית השמוליק אפילו לא ירד לי אחרי מספר ראשון. כך שלמרות שנותרו 10 דקות הצבעתי לה על על שמוליק ואמרתי:

- "את רואה, הוא חייב עוד"

- "אין בעיה, רק תגיד לו שיזדרז, אין לנו הרבה זמן. ב11:15 עוד בן אדם צריך להיכנס. "

היא נכנסה למקלחת קצרה וישר חזרנו למיטה.מציצה טובה והפעם כל דקה היא מנסה משהו אחר ומבקשת שאדריך אותה כי היא רוצה שיהיה לי טוב. ממש בלה אחרת לעומת הבלה שפתחה לי את הדלת, הופיע בה איזו כניעה פתאום וזה חרמן אותי עוד.
צנחה לי עם הלשון עד לחור של התחת ואז ביקשתי לשבת לה על החזה ולתת בין הציצים כמו שאני אוהב. היא הסכימה מיד אבל לי זה היה קשה, לא לקחתי בחשבון שהיא ילדה גדולה ונאלצתי לפסק את הרגליים חזק. עדיין לא היה נוח אז נעמדתי על ברך אחת ליד הראש שלה ואחרי קצת עבודה ידנית עצמית דחפתי לה אותו לפה חזק וגמרתי שוב.
היא כמו ילדה טובה חלבה וליקקה הכל ואז כמה לירוק בכיור .

נכנסתי חזרה למקלחת וכשיצאתי עדיין עם שלושת רבעי זיקפה החמיאה לי על זה שאני אחלה זיון וטוב שיצא שבאתי בבוקר כשהיא ערנית, אבל לא טוב לה עם זה שעדיין עומד לי ופעם הבא אני צריך לשריין שעתיים.
גם אני החמאתי לה (וזה היה קל כי זאת האמת)
שהוא עומד ככה בזכותה, זה לא קורה לי עם כל אחת והתעלמתי מהרמז של שעתיים כי 400 ש"ח זה גבול העליון שלי וגם הוצאה כזאת לא באה לי בקלות.
ואז היא שוב אמרה לי שבפעם הבאה אקח שעתיים כי שעה לא הספיקה לי ועוד לא נסינו אנלי, והפעם כבר נאלצתי לענות ישירות ש800 ש"ח להוציא אני לא יכול.
ממש הי לי טוב ולא רציתי לסיים במשא או מתן כספי העתידי, ואז היא כנראה קלטה את זה על הפרצוף שלי ואמרה, פעם הבא נדבר ונמצא פשרה ,אשמח אם תבוא.
תוך כדי אני מתלבשוכששמתי מכנסיים היא שמה לב שהתלכלכתי טיפה, כנראה מהסיד על הקיר, פתאום לקחה מברשת בגדים, קראה ברך והתחילה לנקות לי את המכנס.
יכול להיות שזה מן צד שיווקי אבל לי זה נראה כי משהו ספונטני (ויכול להיות שאני טועה) כך שאני זוקף את זה לזכות ליבה הטוב, מודה שנרגשתי.

נשיקת פרידה ויצאתי לדרך.

סיכום:
-------

תכבדו אותה, תגיעו בזמן(אני כן איחרתי) ואני מאמין שתזכו ביחס GFE וגם באחלה זיון.

מראה שלה – עניין של טעם ללא ספק אבל שילוב של מקצועיות ושירות מעולה מצדיק את המחיר בכל זאת שמחינתי הוא גבוהה.

אנלי לא הספקתי לנסות, נוטה להאמין שגם לא הייתי מתחרט, אבל מציצה ממש ברמה וגם אפשר לזיין אותה בפה.

מחרמנת ברמות, יודעת להתאים את עצמה ללקוח – מומלץ מאוד!!Star
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”