לנה חזה ענק 11 על ידי an רוני עם אמא שלך מאשרת שאתה חמודאז אפשר לשלוח לך את הטלפון בפרטי אבל רק בתנאי שאני מקבל מאמא שלך מסמך חתום ע"יעורך דין שאתה חמוד הוצפתי בהודעות לקבלת הטלפון שלה ואשחרר בהדרגה כדי שהיא לא תיבהל ותעלם ציטוט 07 יוני 2015, 18:22
לנה חזה ענק 12 על ידי GOODGOD אצלי היתה ממש חשדנית בפלאפאון אחלה חוויה אולי אנסה שוב ציטוט 07 יוני 2015, 18:55
לנה חזה ענק 13 על ידי החפוז המכני לא זמינה. ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי? ציטוט 07 יוני 2015, 18:56
לנה חזה ענק 14 על ידי bigdady an זה דיווח ראשון שלך וכל הכבוד על התגלית...אני רק אציין שהדיווח מאוד בסיסי קשה להידלק ממנו אבל גם קשה שלא לשים לב..בדרך כלל יש כאן רצון מהחברים לדעת מה הגברת עושה ולא עושה..אני קורא לזה תפריט.יש גם דגש על איך הבחורה נראת, ציינת את החזה, אבל מסקרן מאוד הגוף שאליו הוא מחובר.גיל הגברת, הסכום ששלמת (ציינת מאוחר יותר), הזמן שבילתה איתה....וכמובן השאלה המסקרנת מה עם החברה, מה ההצעה שהיא הציעה, מה זה כולל?האם רק אני מסוקרן? .You so need a Daddy, little girl ציטוט 08 יוני 2015, 08:15
לנה חזה ענק 15 על ידי an bigdadyקודם כל הקרדיט מגיע לאחים של גברות שממנו קבלתי את הטלפוןללנה יש גוף ממצועאין אנאלי בתפריטיש גמירה בפה נשיקות כמו חברההיא כבת 30לגבי החברה לא כל כך ענייניה אותי ולכן לא שאלתי פרטיםהמפגש איתה הוא לשעה למרות שאין לחץ ממנה בזמן ציטוט 08 יוני 2015, 09:49
לנה חזה ענק 16 על ידי roni golan [QUOTE=bigdady]an זה דיווח ראשון שלך וכל הכבוד על התגלית...אני רק אציין שהדיווח מאוד בסיסי קשה להידלק ממנו אבל גם קשה שלא לשים לב..האם רק אני מסוקרן?[/QUOTE] בוקר טוב ביג דדי אני מסכים עם הדברים שלך...וגם אני מאוד סקרן ומסוקרן .... אך לעתים דווקא דיווח כזה בתולי...עושה לי יותר חשק להשיג את הבתולה המדוברת ... כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך" עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................ ציטוט 08 יוני 2015, 09:53
לנה חזה ענק 17 על ידי אחים של גברות חברים......כבוד כבוד .אבל התגלית היא שלי.פשוט הבחור פתח פוסט חדש נשים הן לא חפץ ציטוט 08 יוני 2015, 09:58
לנה חזה ענק 18 על ידי GOODGOD תגלית היא של אחים של גברות ונא לטפטף את הטלפון מאוד בעדינות כבר היום חשדנית מאוד ציטוט 08 יוני 2015, 10:12
לנה חזה ענק 19 על ידי bigdady אחים, אתה צודק קבל ח"ח על התגלית....נשמח אם יאוחד הפוסט או יודבק הקישור לדיווח של אחים... .You so need a Daddy, little girl ציטוט 08 יוני 2015, 10:29