כ מלאונת סקסית - דף 2 - סקס אדיר

מלאונת סקסית

11
ביג מן אם אתה גבר אז קבל את התנצלותי מראש.. וברוך בואך לפורום, פשוט אתה כותב מדהים כמו סופרת מוצלחת... והחברים תוך תקופה לא ארוכה ידעו אם מדובר בגבר או אשה, אף אחד לא יקח ממך טלפון לאמת את מינך. בהצלחה ואני לא הולך להתכתש על זה יותר.
מרעיבו שבע משביעו רעב.. מן המקורות

מלאונת סקסית

12
[QUOTE=מ-ציצי]ביג מן אם אתה גבר אז קבל את התנצלותי מראש.. וברוך בואך לפורום, פשוט אתה כותב מדהים כמו סופרת מוצלחת... והחברים תוך תקופה לא ארוכה ידעו אם מדובר בגבר או אשה, אף אחד לא יקח ממך טלפון לאמת את מינך. בהצלחה ואני לא הולך להתכתש על זה יותר.[/QUOTE]

אותו דבר.
בגמילה

מלאונת סקסית

16
תמיד מעלים בספק דיווח ראשון של אנשים, נראה לי שהרבה מדווחים אמינים עברו את זה פה
בכל מקרה בהתכתבות איתה הבחורה מבטיחה את מה שביג מן קיבל
לגבי האם זה טוב או לא... אם מישהו נוסף ירים פה את הכפפה נדע

אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

מלאונת סקסית

17
דיווח חם חם!
קודם כל תודה לביג מן על המספר טלפון!
התקשרתי לגברת (יותר נכון לבחורה), ניסינו לתאם אבל בגללי לא הלך כל כך אז קבענו למחרת בבוקר.
היא מאוד נחמדה בטלפון ועושה רושם מעולה של מישהי רצינית שבאמת רוצה לפנק..
אספתי אותה מהבית ונסענו לחדר בהרצליה שהיא מצאה לנו.
לגביי התיאור שלה, היא מלאה אבל לא שמנה, חזה קצת נפול בגדול בינוני עם שיער צבוע לחצי בלונד חצי שטני, מאוד מטופחת ומריחה מעולה. הגענו לחדר כשהיא מצויידת במזוודה מלאה בקרמים בסוגים שונים עם כל מיני דברים למסאג'.
לא עבר הרבה זמן ואנחנו עירומים, הזין עומד כמו טיל והיא החלה במציצה חשופה עם ליקוק ביצים בצורה מקצועית במשך 15 דקות בערך (הייתי מאוד קרוב לגמור אבל ממש התאפקתי!)
הגומי הולבש והיא עלי ובתנוחות שונות שלנו עד הגמירה שפרצה כמו מהר געש.. המשכנו לשכב עירומים ודיברנו בערך שעה ברוגע כאילו אנחנו זוג שמכיר שנים, היא אשת שיחה וכיף לדבר איתה.
אחרי שעה הוחלט על מסאג' שהיה מקצועי ומשחרר בטירוף שנגמר אחרי חצי שעה בזה שהזין שלי שוב בתוכה.. אחרי 10 דקות החלטתי שאני גורם לה להשפריץ עם חדירה של אצבעות ואכן הייתה השפרצה מדהימה שלה!!
מקלחת והביתה..
לסיכום:
GFE: מדהים!
נשיקות: יש
מציצה חשופה עם ליקוק ביצים: יש
מסאג': יש ומקצועי
מראה: 8 (לאוהבי המלאות, אל תבואו ותחפשו כוסית)
תשלום: 1350 כולל החדר וטיפ מפנק.

ממליץ לכולם למרות המחיר, אני בטוח אחזור.
(בבקשה מכם לא להתחיל להטיף על מחיר וכאלה, כל אחד והכיס שלו)

מין זמין הכי מזמין !!

מלאונת סקסית

19
ערב טוב.
אז לאחר תיאום ארוך מאד של הרבה שיחות והתכתבויות . חמוש בסכום הלא קטן, נוסע 40 דקות מביתי להרצליה. נחוש לשבת
לכוס בירה כמו שהובטח לדבר קצת , ואז לזרום לחדר, מכוונת אותי להרצליה פיתוח לאיזה חושה עם מלא חברים , בוא לאסוף אותי... קופצים עלי 3 כלבים גדולים וממש ברגע האחרון מצליח להיכנס לרכב. מבקש ממנה שתצא החוצה טוענת שלא מוכנה . בקיצור ערב מבוזבז. לא אדבר דברי רעות על הבחורה כי ממש חמודה. בטלפון וראש זורם . אבל קטע המפגש ממש השאיר אותי המום. תעשו את החשבון שלכם.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”