כ קריס (תל אביב) - דף 2 - סקס אדיר

קריס (תל אביב)

12
לא אותו בניין אבל קרוב מאוד.
דומה לאדלין במימדים אבל חוויה אחרת לגמרי.
אדלין היא מקצוענית, קריס היא עדיין בוסר אבל עם פוטנציאל.
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

קריס (תל אביב)

13
[QUOTE=yoos305x]דיווח מעולה !!!
נראה שאתה הולך למלא את הווקום שנוצר בלכתו של הרב רוני!!
אני קורא תדיווח ומתפעל ממך .ובו זמנית מתגעגע אל האיש ההוא!

[/QUOTE]

קטונתי.
אין, לא היה, ולא יהיה כמו הרב הגדול רוני.
אנצל את הבמה כדי לקרוא לו לחזור, רוני צריכים אותך יותר מתמיד, נחילים של אוקראיניות הציפו את תל אביב, צריכים שתעזור לעשות קצת סדר.
---

קריס (תל אביב)

15
ביקרתי אותה גם. לאוהבי הקומפקטיות היא להיט. ילדה כוסית עם פנים יפות, חזה בינוני מסולקן (לא ציינת את זה, פינוקיו) תחת מושלם ובטן שטוחה. מדברת אנגלית לא רע, חייכנית ונחמדה. אלא ש.. לא מתלהבת מנשיקות. הסכימה על השפתיים, אבל נמנעה מצרפתית וטענה שיש לה ליפסטיק (על הבוקר). מוצצת לא רע. עשיתי לה מסאג' והיא ממש נהנתה, ליקקתי לה את החזה וירדתי לה. היא הכווינה אותי לדחוף לה פנימה את הלשון ופחות אהבה ליקוק של הדגדגן. לא הסכימה להכניס אצבעות. זיון חביב רק כי היא כוסית. היא לא זונה מקצועית וצריכה הכוונה. ביקשתי ממנה שתאונן והיא זרמה וגנחה. ואז היא שאלה אותי מתי אני גומר, שזה עיצבן אותי, כי בכל זאת שילמתי פה 500 שקל (אין מצב למסלול מקוצר). ביקשתי ממנה שוב למצוץ בלי והיא זרמה. עברתי למצב עמידה כשהיא מוצצת וביקשה לא לגמור בפה. גמרתי לה על החזה. מקלחת זריזה והבייתה. לסיכום, כוסית אבל השירות כנראה תלוי מאוד בכימיה או במצב הרוח שלה. אגב, תוך כדי הפקידה התקשרה. היא התנצלה שהיא עונה, אבל זה גם לא הוסיף. כנראה זה גם מה שגרם לה לזרז אותי.

קריס (תל אביב)

16
[QUOTE=30+]ביקרתי אותה גם. לאוהבי הקומפקטיות היא להיט. ילדה כוסית עם פנים יפות, חזה בינוני מסולקן (לא ציינת את זה, פינוקיו) תחת מושלם ובטן שטוחה. מדברת אנגלית לא רע, חייכנית ונחמדה. אלא ש.. לא מתלהבת מנשיקות. הסכימה על השפתיים, אבל נמנעה מצרפתית וטענה שיש לה ליפסטיק (על הבוקר). מוצצת לא רע. עשיתי לה מסאג' והיא ממש נהנתה, ליקקתי לה את החזה וירדתי לה. היא הכווינה אותי לדחוף לה פנימה את הלשון ופחות אהבה ליקוק של הדגדגן. לא הסכימה להכניס אצבעות. זיון חביב רק כי היא כוסית. היא לא זונה מקצועית וצריכה הכוונה. ביקשתי ממנה שתאונן והיא זרמה וגנחה. ואז היא שאלה אותי מתי אני גומר, שזה עיצבן אותי, כי בכל זאת שילמתי פה 500 שקל (אין מצב למסלול מקוצר). ביקשתי ממנה שוב למצוץ בלי והיא זרמה. עברתי למצב עמידה כשהיא מוצצת וביקשה לא לגמור בפה. גמרתי לה על החזה. מקלחת זריזה והבייתה. לסיכום, כוסית אבל השירות כנראה תלוי מאוד בכימיה או במצב הרוח שלה. אגב, תוך כדי הפקידה התקשרה. היא התנצלה שהיא עונה, אבל זה גם לא הוסיף. כנראה זה גם מה שגרם לה לזרז אותי.[/QUOTE]
הכול תלוי במצב רוח של הגברת ,
ביקרתי אותה היום ולהפך היא זרמה בקטע של הנשיקות כמו שצריך .

אבל עדיין מרטינה מספר אחד בנשיקות

קריס (תל אביב)

17
[QUOTE=30+]ביקרתי אותה גם. לאוהבי הקומפקטיות היא להיט. ילדה כוסית עם פנים יפות, חזה בינוני מסולקן (לא ציינת את זה, פינוקיו) .[/QUOTE]

אכן יש שם סיליקון, אבל החזה שלה רך ונעים, זה לא סיליקון קשיח שמרגיש כמו שני אבנים. תודה שהוא יפהפה..קריצה
---

קריס (תל אביב)

18
ביקרתי את קריסטינה אתמול (ולצערי אני מסכים עם 30+)

בחורה קומפקטית, פנים יפות, חזה מסולקן.
כשקיבלה אותי חשבתי שהולך להיות ערב להיט, הייתי כנראה האחרון שלה לאותו הערב ולכן הרגשתי ממנה עייפות וחוסר עניין.
מציצה חלשה, ירדתי לה קצת (קצת - כי היא ביקשה שאפסיק כי טענה שהיא רגישה)
ביקשה מסאז' וזרמתי איתה, כיף לעשות לה מסאז'...
עברנו למסיונרית, יש לה כפות רגליים יפות לאחר כמה דקות גמרתי (הורידה את הקונדום בחוסר מקצועיות - אחרי שביקשתי)

נחנו קצת וביקשתי להמשיך לסיבוב נוסף, הציצה בשעון ואמרה שנשארו רק 20 דקות, התעקשתי שנספיק.
סיבוב שני כשהיא שכובה על הבטן, לאחר הגמירה שוב נשארתי עם הקונדום הפעם לא חיכיתי לטיפול שלה בקונדום והמשכתי למקלחת.

כמה בעיות מלבד התקתקנות שהרגשתי מבחינתה, לא הדליקה את המזגן ביוזמתה, לא זורמת כל כך בנשיקות, עייפה, נשארו לה עוד 10 ימים.

לא אחזור
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”