כ כריסטינה שזיינה לי את הצורה. - דף 2 - סקס אדיר

כריסטינה שזיינה לי את הצורה.

11
כריסטינה השווה.

052-3111944

מגיע לרחוב הירקון בשעת בוקר מאוחרת. אווירה של חופש, תיירים צרפתים מחייכים יוצאים מדירות נופש לעוד יום בים.
הקדמתי בחצי שעה, אז ירדתי לחוף לספוג קצת את האווירה, לידי התמקמה בחורה שווה שבאה לתפוס קצת שמש. ניסיתי את מזלי בשיחה קצרה עם החמודה ששמה ליזט, עובדת בקרבת מקום כפקידה, ומבלה את ההפסקה בחוף. חשבתי שהולך לי אבל בסופו של דבר לא קיבלתי את המספר.
מרים טלפון לפקידה השניה, זאת שלמענה התכנסנו, מכוונת אותי לדירת תיירים נחמדה קרוב לים.
את הדלת פותחת כריסטינה, רוסיה גבוה וסקסית.
לבושה תחתון חוטיני לבן וסקסי עם חזיה תואמת.
רגליים ארוכות שלא נגמרות עם קעקוע חתול ליד הקרסול.
ישבן קטן, קצת שטוח, אך סקסי.
צבע עור חום שזוף, הגיעה אלינו שזופה, עדיין לא ביקרה בחוף.
חזה טבעי בינוני/גדול, אהבתי, פטמות יפות.
כפות רגליים יפות וסימטריות עם לק אדום, אצבעות ארוכות.
פנים נאות, משדרות סקס.
שיער בלונדיני צבוע, ניתן לראות את השורשים.
1.75

מצויד במידע מוקדם, הבנתי שהיא רקדנית, ביקשתי לאפ דאנס.
התחילה בריקוד מחרמן עם הבגדים, לאט לאט התפשטה והפשיטה אותי. המשיכה בריקוד כששנינו עירומים, נצמדת אליי, מתפתלת כמו חתולה ומשתפשפת לי בזין. חורמנתי קשות.
בהחלט יודעת לרקוד.

השכיבה אותי על המיטה והתחילה למצוץ לי את הזין, מציצה רטובה, המון רוק וליקוקים לביצים, הביאה לי ביד תוך כדי מציצת ביצים, בכלל הרגשתי שיורד לי גשם על הזין מרוב יריקות.

הבנתי שאני הולך לגמור אז הרמתי אותה והנחתי אותה על הגב. מנשק לה את רגליה הארוכות ומלקק ומוצץ את אצבעות רגליה, אהבה וסימנה לי לרדת לה.

ליקקתי לה את הכוס כחמש דקות רצופות עד שהרגשתי אותו מתרכך ונוזל לכל עבר. בשלב זה הוספתי אצבע עמוקה שהתקבלה בברכה. הבחורה נאנחת וגונחת ומדברת ברוסית תוך כדי, אין לי מושג מה אמרה, אבל נראה לי שדברים טוביםקריצה
אחרי עוד עשר דקות שאני מוצץ אותה ומפמפם עם היד, והיא נאנחת מתפתלת, הייתי כל כך חרמן שביקשתי מהר קונדום.
הלבישה את הקונדום ונשכבה על הגב וקראה לי אליה.
חדירה נקייה ורטובה, מרטיבה טבעית. התחלנו במסיונרית, הכוס שלה מאוד צר והרגשתי היטב את הכיווצים שלה, זיון ארוך וחושני עם נשיקות צרפתיות עמוקות ומשחקי לשון. עטפה אותי עם הרגליים ונצמדה אליי כשאני מפמפם אותה והיא רק עם הכתפיים על המיטה.
כריסטינה מאוד רטובה וחמה למטה, תענוג להרגיש את הכוס שלה לופת את הזין תוך כדי זיון.
עברנו לדוגי ארוך ואגרסיבי, חור התחת שלה נראה מושלם והחלטתי לנסות את מזלי. שלפתי אותו והתחלתי לשפשף לה את החור של התחת עם הזין. הסתובבה ואמרה לי שתתן לי לזיין אותה בתחת בתנאי שהיא קודם תזיין אותי בתחת. צחקתי, אמרתי לא תודה והשכבתי אותה על הבטן.
שוב פמפום ארוך ואגרסיבי, היא מזדיינת בכיף, בלי תלונות, תמיד רטובה. תוך כדי משנה תנוחה ומעביר לה רגל הצידה ושוב מזיין בקצב.
עומד להגמר הזמן ואני רואה שעם הקונדום הזה זה לא ילך(חבל שלא הבאתי את שלי).
הורדתי הקונדום וביקשתי שוב את המציצה המשובחת. ואכן לא איכזבה, מציצה עמוקה וטובה, הזין שלי קשה ומתוח בידיים שלה והיא יודעת את העבודה בצורה מושלמת. קירבתי אותה אליי לנשיקות מלאות תשוקה תוך כדי שהיא חולבת לי את הזין במיומנות.
סימנתי לה לקרב את הפה לזין, פתחה אותו עם לשון בחוץ כשהיא מידי פעם משמנת את הזין עם עוד יריקה ומשתפשפת בקצב.
גמירה חזקה, רוב השפיך מצא את הדרך לפה וללשון, חלק לפנים ולאף, ליקקה את השאריות והלכה לשטוף.
תזמון מושלם, הצצה לשעון מראה שנשאר לי בדיוק זמן למקלחת.
לאחריה אמרתי תודה, השארתי טיפ קטן ויצאתי שוב לחום של תל אביב.
יצאתי בהרגשה מעולה, עם חיוך ואנרגיות טובות, חזרתי לחוף לנסיון שני, אבל היא כבר נעלמה.

תודות לאכילס על ההמלצות.
500 שח לשעה.
תהיה כאן חודש, הגיעה לפני ארבעה ימים.
לרווקים שבינינו, מחפשת מישהו שיקח אותה לרקוד בסוף שבוע.
הייתי מתנדב אם הייתי יכול.

מוקדש לליזט מהחוף...

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

15
לאחר שהייתי עם קטיה ומרינה המתוקות ויצאתי עם טעם של עוד חשבתי ללכת לריטה ולולה מפורום המסז'ים לאור ההמלצות החיוביות עליהן מאחר שגם כך כבר הייתי באיזור נורדאו שבו הן מארחות. פתאום נזכרתי בכריסטינה ובהמלצות לגבי הסקס האינטנסיבי איתה והחלטתי לנסות. למי שרוצה לקרוא את הדיווח על קטיה ומרינה הוא מופיע כאן:

רציתי מרינה לקחתי את קטיה (ואת מרינה)

אז לאחר תיאום עם הפקידה הגעתי לכריסטינה שמארחת בירקון לא רחוק מהים בדירת חדר לא גדולה במיוחד. נכנס ומולי ניצבת רוסיה מתוקונתחיוך בחוטיני וחזייה מנובוסיבירסק שבסיביר. 175 ס"מ בערך, בת 25, שיער בלונד צבוע, חזה קטן+, מבנה גוף רזה קצת אתלטי(אמרו פה שהייתה רקדנית בעבר וזה ניכר על גופה), פנים חמודותחיוך, מבנה גוף רזה, וטוסיק קטן וחצוף. גם הספיקה קצת להשתזף.

אגב, כפי שציינו לפניי התמונות בפירסום אכן אמיתיותמוחא כפייה.

האמת שרזות כאלה(למרות שהיא בהחלט נכנסת להגדרה של כוסית) פחות עושות לי את זה, ואני אוהב יותר חטובות עם ציצי ותחת שיהיה מה לתפוסTongue(כריסטינה לא כזאת), ולמרות זה לאור הדיווחים והרושם הראשוני הטובחיוך גדול שהיא יצרה אצלי החלטתי להישאר.

פרטים: 500 לשעה. סבבה.

הכסף החליף ידיים, נכנסתי להתקלח(מקלחת קטנה מאודמבולבל) יצאתי וכריסטינה כבר בלי חזייה מחכה לי ליד המיטהחיוך. נצמדנו בחום והרבה מזמוזים וזרמה איתי חופשי לצרפתיות רטובות וחושניות כמו שאני אוהבחיוך גדולEmbarrassed, תוך שהיא מובילה אותי בהליכה למיטה הסמוכה ומתיישבת להעניק לי מציצה מושקעת עם טיפונת שיניים שהתפלקו לה מדי פעםצחוק אבל בקטנהקריצה. גם הוסיפה ליקוקי/מציצת ביצים מושקעים ביותראצבע למעלה, עד שנשכבתי על הגב כדי להינות כמו שצריך מהמציצה המושקעת שלהחיוך גדול.

כריסטינה המשיכה בעבודתה על הזין והביצים במציצות וליקוקים מושקעים ורטובים, בין לבין עשינו גם 69 כשאני מלקק לה את שני החורים+אצבע בכוס(מאבצע בישבן ביקשה להימנע. על אנאלי לא שאלתי ולא עניין אותי. נהניתי איתה מאוד גם בלי זהחיוך גדול) עד שביקשתי קונדום שהולבש עם פיה והיא עלתה לרכיבה. יודעת לזוז הבחורהStar, ותוך כדי הרכיבה אני מכופף אותה אליי ומזיין אותה מלמטה תוך שדופק לה נשיקות וליקוקים על הצוואר+צרפתיות חושניות מדי פעםTongue, עד שמיצינו והפכתי אותה למיסיונרית.

בתנוחה זו כריסטינה מתחה את רגליה לצדדים והזיזה את האגן בהתאם לקצב הזיוןמוחא כפייה, בעוד אני נצמד אליה מלמעלה, מדביק לה צרפתיות ומלקק בחרמנות את צווארהTongue, וככה המשכתי לפמפם אותה בעוצמה תוך שהיא מסתדרת יפה עם הפיזיות שלימוחא כפייה, עד שמיציתי והפכתי אותה לדוגי. בתנוחה זו התחלתי לפמפם את הטוסיק הקטן שלה תוך שהיא משחקת לי בביצים מלמטה, עד שהשכבתי אותה על הבטן ופימפמתי בקצרה עד לגמירה.

קמנו, נכנסנו להתקלח בנפרד, ושוב נצמדנו בעמידה בנשיקות עמוקות ורטובותTongue(זורמת טוב בקטע הזהאצבע למעלה) כשכריסטינה פעם נוספת מובילה אותי תוך כדי למיטהחיוך.התיישבתי על המיטה כשכריסטינה המתוקה יורדת על בריכה למציצה טובה נוספת+ליקוקי הביצים ולקיחתן בפה(הבחורה מוצצת/מלקקת ביצים מעולה!!!Tongue ממש נכנסת לזהStar) כשאני שוכב על המיטה ורגליי על הריצפה. עברתי לשכיבה מלאה כשכריסטינה ממשיכה בעבודתה המושקעת על הזין והביצים שלי(לפרוסטטה לא הסכימה), בעוד אני שוב מעביר אותה ל-69 ומלקק אותה היטב בשני החורים+משחק עם האצבע בכוס/הדגדגן שלה. רק אומר שהטוסיק שלה קטן ושדוף יחסית(ואני אוהב אותו עסיסי ומוצק יותרTongue) אבל בקטנה. בכל מקרה נהניתי מאודחיוך. לכל אורך האקטים הייתה סבלנית ומשקיעה, זרמה כמעט להכל ונתנה מעצמה בכיףStarStar. מתוקה אמיתית!!מוחא כפייהאצבע למעלה

מיצינו ושוב קונדום הולבש וכריסטינה עלתה לרכיבה עליי כשאני פעם נוספת מצמיד אותה אליי ומזיין אותה מלמטה תוך שאנחנו מתנשקים בלהטTongue, המשכנו לדוגי כשהיא משחקת לי בביצים מלמטה, וככה פימפמתי אותה עד שהשכבתי אותה על הבטן. פימפמתי אותה בתנוחה זו תוך שהיא זזה עם האגן בהתאם לקצבאצבע למעלה. לאחר מס' דקות שלפתי את הזין ממנה, ליקקתי לה את החריץ כדי שיהיה רטוב, ואז שיפשפתי את החבר מהקומה למטה על הטוסיק החמוד שלהTongue עד ל"גמירת פלחי ישבן מלוקסרת"קריצהצחוק שהתפזרה על ישבנה וגבה.

קמתי, ניקיתי אותה מכל החומר שהתפזר עליהקריצהצחוק, ונכנסתי להתקלח. יצאתי התלבשתי ונפרדתי בהרבה חום, נשיקות וחיבוקיםHugStarחיוך גדול מכריסטינה החמודה, ויצאתי לדרכי.

הייתי שם בסה"כ 55 ד' בערך ללא שום לחץ של זמן מצידה!מוחא כפייהStar יש לציין לטובה גם את העובדה שקיבלה מס' טלפונים לקראת הסוף אך לא ענתה להם כי הייתה עסוקה איתימוחא כפייהאצבע למעלה. אכן מתוקה אמיתיתחיוך גדול.

למעוניינים: אמרה שתהיה פה עוד 3 שבועות. יתכן שבעתיד תחזור לסיבוב נוסף.

לסיכום: בחורה מתוקה מאוד, סבלנית, משקיענית(במיוחד בקטע האוראלי), נענית וזורמת כמעט לכל בקשה בכיף, לא מלחיצה בכלל, ובאופן כללי - בהחלט שווה ומומלצת. אני באופן אישי מאוד נהניתי אך לא נראה לי שאשוב כי אני מעדיף בחורות חטובות יותר עם קצת יותר ציצים ותחתTongue וטיפה בשר שיהיה מה לתפוסקריצה, אבל לאוהבי הרזות-מעט אתלטיות היא בהחלט מומלצת. תהנו.

אח"כ למיטל המסזי'סטית. יש דיווח בשרשור הזה למי שרוצה לקרוא:

מיטל - פלא עולם שמיני

zooz

17
[QUOTE=צ׳אק נוריס]
הפקידה כנראה באמת מקצועית, אם הצליחה לסובב אותך מהקטילה של קמילה להילולה של כריסטינה.
קמילה נראית הרבה יותר טוב מכריסטינה.
היהפוך נמר חברבורותיו?
הישנה אכילס טעמו?
[/QUOTE]
הפקידה זה אתה?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

18
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=צ׳אק נוריס]

הפקידה כנראה באמת מקצועית, אם הצליחה לסובב אותך מהקטילה של קמילה להילולה של כריסטינה.
היהפוך נמר חברבורותיו?
הישנה אכילס טעמו?
[/QUOTE]

הפקידה זה אתה? [/QUOTE]

אתה באמת כזה קשה תפיסה או שאתה עושה את עצמך?
...................

Boom Boom Chuck

19
[QUOTE=צ׳אק נוריס]
[QUOTE=אכילס]
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9437

לאחר שמערכת היחסים שלי עם הפקידה התל אביבית התדרדרה למצולות הנשייה, עברתי לבת ים לזיונים אך הקארמה סיפקה תירוץ לעבור בחזרה לתל אביב (גם יותר קרוב) בצורת כריסטינה. שינסתי מותניי ובשיחה מאוד לבבית עם הפקידה יישרנו את ההדורים, כל הכבוד באמת שהיא ככה יודעת לעשות סוויץ' בצורה מקצועית, אין לי מושג איך קוראים לה אבל היא עושה את עבודתה נאמנה.
בקיצור, התנשקנו, התחבקנו (וירטואלית) והיא קבעה לי פגישה עם קריסטינה.

[/QUOTE]

היהפוך נמר חברבורותיו?
הישנה אכילס טעמו?
[/QUOTE]
לימדו אותי שאסור להאכיל את הטרולים, אז אני שותק. מה איתך? לא ראינו דיווח אחד ממך...

20
[QUOTE=אכילס]
[QUOTE=צ׳אק נוריס]
[QUOTE=אכילס]
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9437

לאחר שמערכת היחסים שלי עם הפקידה התל אביבית התדרדרה למצולות הנשייה, עברתי לבת ים לזיונים אך הקארמה סיפקה תירוץ לעבור בחזרה לתל אביב (גם יותר קרוב) בצורת כריסטינה. שינסתי מותניי ובשיחה מאוד לבבית עם הפקידה יישרנו את ההדורים, כל הכבוד באמת שהיא ככה יודעת לעשות סוויץ' בצורה מקצועית, אין לי מושג איך קוראים לה אבל היא עושה את עבודתה נאמנה.
בקיצור, התנשקנו, התחבקנו (וירטואלית) והיא קבעה לי פגישה עם קריסטינה.

[/QUOTE]

היהפוך נמר חברבורותיו?
הישנה אכילס טעמו?
[/QUOTE]
לימדו אותי שאסור להאכיל את הטרולים, אז אני שותק. מה איתך? לא ראינו דיווח אחד ממך...
[/QUOTE]

אל תדאג לי, אני אומנם לא מזיין כמו הכוכבים כאן, אבל מזיין מספיק.
הכסף שלי יקר לי, לכן אני בדרך כלל הולך על בטוח ולא שוכב על הגדר, ולכן אין לי הרבה מה להוסיף.
אין לי בעיה עם הדיווח שלך, בזכותו גם אני הייתי ונהנתי עם כריסטינה, רק לשם גילוי נאות היה ראוי שתדווח גם על ההנחה שקיבלת!
ואני יודע שקיבלת אז תחסוך ממני את ההכחשות.

...................

Boom Boom Chuck
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”