052-3111944
מגיע לרחוב הירקון בשעת בוקר מאוחרת. אווירה של חופש, תיירים צרפתים מחייכים יוצאים מדירות נופש לעוד יום בים.
הקדמתי בחצי שעה, אז ירדתי לחוף לספוג קצת את האווירה, לידי התמקמה בחורה שווה שבאה לתפוס קצת שמש. ניסיתי את מזלי בשיחה קצרה עם החמודה ששמה ליזט, עובדת בקרבת מקום כפקידה, ומבלה את ההפסקה בחוף. חשבתי שהולך לי אבל בסופו של דבר לא קיבלתי את המספר.
מרים טלפון לפקידה השניה, זאת שלמענה התכנסנו, מכוונת אותי לדירת תיירים נחמדה קרוב לים.
את הדלת פותחת כריסטינה, רוסיה גבוה וסקסית.
לבושה תחתון חוטיני לבן וסקסי עם חזיה תואמת.
רגליים ארוכות שלא נגמרות עם קעקוע חתול ליד הקרסול.
ישבן קטן, קצת שטוח, אך סקסי.
צבע עור חום שזוף, הגיעה אלינו שזופה, עדיין לא ביקרה בחוף.
חזה טבעי בינוני/גדול, אהבתי, פטמות יפות.
כפות רגליים יפות וסימטריות עם לק אדום, אצבעות ארוכות.
פנים נאות, משדרות סקס.
שיער בלונדיני צבוע, ניתן לראות את השורשים.
1.75
מצויד במידע מוקדם, הבנתי שהיא רקדנית, ביקשתי לאפ דאנס.
התחילה בריקוד מחרמן עם הבגדים, לאט לאט התפשטה והפשיטה אותי. המשיכה בריקוד כששנינו עירומים, נצמדת אליי, מתפתלת כמו חתולה ומשתפשפת לי בזין. חורמנתי קשות.
בהחלט יודעת לרקוד.
השכיבה אותי על המיטה והתחילה למצוץ לי את הזין, מציצה רטובה, המון רוק וליקוקים לביצים, הביאה לי ביד תוך כדי מציצת ביצים, בכלל הרגשתי שיורד לי גשם על הזין מרוב יריקות.
הבנתי שאני הולך לגמור אז הרמתי אותה והנחתי אותה על הגב. מנשק לה את רגליה הארוכות ומלקק ומוצץ את אצבעות רגליה, אהבה וסימנה לי לרדת לה.
ליקקתי לה את הכוס כחמש דקות רצופות עד שהרגשתי אותו מתרכך ונוזל לכל עבר. בשלב זה הוספתי אצבע עמוקה שהתקבלה בברכה. הבחורה נאנחת וגונחת ומדברת ברוסית תוך כדי, אין לי מושג מה אמרה, אבל נראה לי שדברים טובים

אחרי עוד עשר דקות שאני מוצץ אותה ומפמפם עם היד, והיא נאנחת מתפתלת, הייתי כל כך חרמן שביקשתי מהר קונדום.
הלבישה את הקונדום ונשכבה על הגב וקראה לי אליה.
חדירה נקייה ורטובה, מרטיבה טבעית. התחלנו במסיונרית, הכוס שלה מאוד צר והרגשתי היטב את הכיווצים שלה, זיון ארוך וחושני עם נשיקות צרפתיות עמוקות ומשחקי לשון. עטפה אותי עם הרגליים ונצמדה אליי כשאני מפמפם אותה והיא רק עם הכתפיים על המיטה.
כריסטינה מאוד רטובה וחמה למטה, תענוג להרגיש את הכוס שלה לופת את הזין תוך כדי זיון.
עברנו לדוגי ארוך ואגרסיבי, חור התחת שלה נראה מושלם והחלטתי לנסות את מזלי. שלפתי אותו והתחלתי לשפשף לה את החור של התחת עם הזין. הסתובבה ואמרה לי שתתן לי לזיין אותה בתחת בתנאי שהיא קודם תזיין אותי בתחת. צחקתי, אמרתי לא תודה והשכבתי אותה על הבטן.
שוב פמפום ארוך ואגרסיבי, היא מזדיינת בכיף, בלי תלונות, תמיד רטובה. תוך כדי משנה תנוחה ומעביר לה רגל הצידה ושוב מזיין בקצב.
עומד להגמר הזמן ואני רואה שעם הקונדום הזה זה לא ילך(חבל שלא הבאתי את שלי).
הורדתי הקונדום וביקשתי שוב את המציצה המשובחת. ואכן לא איכזבה, מציצה עמוקה וטובה, הזין שלי קשה ומתוח בידיים שלה והיא יודעת את העבודה בצורה מושלמת. קירבתי אותה אליי לנשיקות מלאות תשוקה תוך כדי שהיא חולבת לי את הזין במיומנות.
סימנתי לה לקרב את הפה לזין, פתחה אותו עם לשון בחוץ כשהיא מידי פעם משמנת את הזין עם עוד יריקה ומשתפשפת בקצב.
גמירה חזקה, רוב השפיך מצא את הדרך לפה וללשון, חלק לפנים ולאף, ליקקה את השאריות והלכה לשטוף.
תזמון מושלם, הצצה לשעון מראה שנשאר לי בדיוק זמן למקלחת.
לאחריה אמרתי תודה, השארתי טיפ קטן ויצאתי שוב לחום של תל אביב.
יצאתי בהרגשה מעולה, עם חיוך ואנרגיות טובות, חזרתי לחוף לנסיון שני, אבל היא כבר נעלמה.
תודות לאכילס על ההמלצות.
500 שח לשעה.
תהיה כאן חודש, הגיעה לפני ארבעה ימים.
לרווקים שבינינו, מחפשת מישהו שיקח אותה לרקוד בסוף שבוע.
הייתי מתנדב אם הייתי יכול.
מוקדש לליזט מהחוף...