כ הנסיכה די (דייט 69) - דף 2 - סקס אדיר

הנסיכה די (דייט 69)

12
עוד דבר.
הדירה בדרום תל אביב, לא הייתי מסתובב שם בשעות מאוחרות.
אני שכחתיEmbarrassedאיפה החנתי את האוטו ולא היה נעים להסתובב שם בשעת לילה מאוחרת, המון סרטים רצו לי בראש...צחוק
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

הנסיכה די (דייט 69)

15
חחח.

אני לא יודע מה לחשוב על אתרי ההכרויות האלו, עכשיו אני במו"מ עם איזה ילדונת בת 22 מאשקלון, עושה לי פוזות כאילו יש לה כוס מזהב, רוצה 1000 על שעתיים, פלוס מלונית, אומרת לי שאם מבחינתה לא תהיה משיכה, לא יהיה יותר מאקט 1 ואני כבר תכננתי לטחון אותה 5 פעמים בשעתיים, כמו כן מקשקשת לי שהיא יכולה רק בלילה ולא בשעות היום. לדעתי אני חותך.

היא כאילו בחורה יפה והכל, אבל 1000 שקל זה הגזמה פראית, ב1000 שקל אני טוחן את נטלי מלכת הפורנו.
כמו כן היתה איתי בקשר מישהי שמבטיחה הרים וגבעות אוראליים בפגישה, אבל רוצה 650 לחצי שעה, 1300 לשעה, אמרתי לה שתלך לחפש ושתמצא שתחזור אליי.

זה טירוף מה שהולך עם המחירים.

הנסיכה די (דייט 69)

16
[QUOTE=אכילס]
חחח.

אני לא יודע מה לחשוב על אתרי ההכרויות האלו, עכשיו אני במו"מ עם איזה ילדונת בת 22 מאשקלון, עושה לי פוזות כאילו יש לה כוס מזהב, רוצה 1000 על שעתיים, פלוס מלונית, אומרת לי שאם מבחינתה לא תהיה משיכה, לא יהיה יותר מאקט 1 ואני כבר תכננתי לטחון אותה 5 פעמים בשעתיים, כמו כן מקשקשת לי שהיא יכולה רק בלילה ולא בשעות היום. לדעתי אני חותך.

היא כאילו בחורה יפה והכל, אבל 1000 שקל זה הגזמה פראית, ב1000 שקל אני טוחן את נטלי מלכת הפורנו.
כמו כן היתה איתי בקשר מישהי שמבטיחה הרים וגבעות אוראליים בפגישה, אבל רוצה 650 לחצי שעה, 1300 לשעה, אמרתי לה שתלך לחפש ושתמצא שתחזור אליי.

זה טירוף מה שהולך עם המחירים.

[/QUOTE]

מה שמפריע לי בהסתכלות שלך זה החישוב איך "לטחון" את הבחורה כמה שיותר כדי לקבל ניצול מקסימלי לכסף שלך
אנשים שמסתכלים על הבנות האלה כחור שבאים לטחון גורמים למחירים להראות כאלה מטורפים
אם אנשים באים לנצל את הבנות אז מה הפלא שהבנות למדו לנצל חזרה?
יחס טוב לבחורה ולא מחשבה של איך לנצל את מקסימום כסף לדפיקה ששילמתי יגרמו לך לקבל יותר יחס ובסופו של דבר גם פחות כסף לשלם
אבל מה אני מבין?
כנראה אני צריך "לטחון" יותר
להגיע למצב של 200 ש"ח ל"טחינה" זה בטח משתלם
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

הנסיכה די (דייט 69)

17
מקסימום, אתה חי בסרט. בחורה ששמה את עצמה באתר כזה ולא באתר היכרויות סטנדרטי דוגמת ג׳יידייט או קיופיד, החליטה שהיא כוס להשכרה תמורת ממון. מי שרוצה ממני יחס של מאהבת, שלא תבקש את כספי. ״והיא הייתה מזן מוזר מזן, כי את הכסף היא דרשה במזומן״ (משינה)

הנסיכה די (דייט 69)

18
[QUOTE=maximum]
מה שמפריע לי בהסתכלות שלך זה החישוב איך "לטחון" את הבחורה כמה שיותר כדי לקבל ניצול מקסימלי לכסף שלך
אנשים שמסתכלים על הבנות האלה כחור שבאים לטחון גורמים למחירים להראות כאלה מטורפים
[/QUOTE]

אז בוא ואאיר לך דרך המחשבה הנפוצה:
גבר (צעיר ונמרץ...) רוצה לזיין, והולך לזונה. רוצה לזיין = רוצה להחדיר את הזין לכוס, ולהגיע לשפיכה.
הוא לא מחפש שיחות נפש, לא לשתות קפה ביחד, לא לעסוק במקרמה...
לא החדיר - כאילו לא זיין, לא הגיע לשפיכה - כאילו בזבז את הכסף על כלום.
זונה עולה 200 ש"ח. הוא מגיע לזונה של 400, ועושה חשבון: אם אחדיר פעמיים, ואשפוך פעמיים - כאילו זיינתי פעמיים ב-200... נחמה כלשהי.

זהו. פשוט. וזה נכון יותר לצעירים שבינינו (ראה כמה שואלים "אפשר 2 גמירות?").

גם הבנות של דייט69 עושות אותו חשבון, אבל הפוך.
"אני צריכה כסף, ואם אזדיין בתשלום - אשיג אותו בקלות ובמהירות" היא אומרת לעצמה.
"אני רוצה 5000 ש"ח בחודש, ואם אגבה 250 ש"ח לזיון, אצרך להזדיין 20 פעמים בחודש. איחחחחס"
"מה אעשה? אהה! נזכרתי. גברים הם עם מטומטם שנשלט ע"י הזין שלו. אגבה 1000 ש"ח לזיון, ואז אצטרך להזדיין רק 5 פעמים בחודש"... "וגם אגיד לו שזה לשעה, ואם אין 'כימיה' - אז רק זיון אחד, לא שניים, וכך אנצל מה'גועל נפש' הזה"....

זו דרך המחשבה של שני המינים, וזה מדגים, 'על הדרך' את חוסר ההתאמה התהומית בין שני המינים ביחס לסקס...

המגביה עוף - ירחיק ראות

הנסיכה די (דייט 69)

19
איצטגנין,
בגדול, אתה צודק.
אבל לכל כלל יש יוצא מהכלל, יש בחורות שאוהבות להזדיין, מתנהגות כמו מאהבות ועל הדרך עושות מזה כסף.
הבעיה היא למצוא אותן. וכדי למצוא את אותן יחידות סגולה צריך לעבור גם דרך אותן בנות שהזכרת, ושמוזכרות פה בפורום.

את אותן מיוחדות לא תמצא כאן בפורום, הן בדרך כלל עוברות בהודעות פרטיות בין כאלה שאכן מתייחסים אליהן אחרת ומקבלים מהן בחזרה את יחס המאהבת שלו הם מצפים.

ולרוב הן גם לא כאלה יקרות, בטח פחות מ 400 לשעה!
הזיונים הכי טובים שלי היו דווקא עם כאלה פרטיות ולא עם התיירות האוקראיניות.

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

הנסיכה די (דייט 69)

20
[QUOTE=pinnochio]איצטגנין,
בגדול, אתה צודק.
אבל לכל כלל יש יוצא מהכלל, יש בחורות שאוהבות להזדיין, מתנהגות כמו מאהבות ועל הדרך עושות מזה כסף.
הבעיה היא למצוא אותן. וכדי למצוא את אותן יחידות סגולה צריך לעבור גם דרך אותן בנות שהזכרת, ושמוזכרות פה בפורום.

את אותן מיוחדות לא תמצא כאן בפורום, הן בדרך כלל עוברות בהודעות פרטיות בין כאלה שאכן מתייחסים אליהן אחרת ומקבלים מהן בחזרה את יחס המאהבת שלו הם מצפים.

ולרוב הן גם לא כאלה יקרות, בטח פחות מ 400 לשעה!
הזיונים הכי טובים שלי היו דווקא עם כאלה פרטיות ולא עם התיירות האוקראיניות.

[/QUOTE]

בדיוק!!

גם איצטיגנין העביר את דבריו יפה

פשוט אני לוחמני, אני לא מסוגל לראות יחס כזה לנשים, חישובים של כמה פעמים אני מזיין באלף שקל שלי...
רוצה לזיין יותר פעמים בפחות כסף לך לזונת רחוב ב50 עד 100 שקל
מה רע בזה??
הכי זול שיש והתמורה הכי טוב לזיון פר שקל

כאשר לבחורה מתחילה שלא מבינה לאן היא נכנסת, לא אלה שרוצות לקנות נעליים באלף שקל ותיק של גוצ'י באלפיים, אלה שזה בשביל הקיום שלהן
כאשר אחד כזה שעושה חישוב לכמה אני מזיין פר שקל שאני נותן מגיע אליה, אחריו עוד אחד ועוד אחד, הבחורה תתחיל לעשות את החישובים האלה בעצמה
ואז המחירים מתחילים לטפס למעלה, אחד רוצה לזיין יותר פר שקל והשנייה לפתוח כמה שפחות רגליים פר שקל

אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”