[QUOTE=jack daniels] איך אני שונא את מייקל דאגלס מקווה שגם ימות מסרטן הגרון[/QUOTE]
אני לא מכיר אותך, אבל אתה עושה רושם של סתום. בעולם שעוין אותנו ויש נשיא אמריקאי שמוכן למכור את התחת שלנו כדי לנסות ולהירשם בדפי ההיסטוריה, מייקל דאגלס הוא אחד השחקנים שתומכים בישראל.
ירידה לזונות........
12ברבו חפוז!
מילים כדורבנות!!
ואני דווקא מאוד אוהב את מייקל דוגלס
פגשתי אותו פעם באירוע והוא אחלה גבר!!
ויהודי גאה.
נשים אי אפשר איתם ,אי אפשר בלעדיהם...
ירידה לזונות........
13איצטנגין נראה לי אתה חי בסרט זונה שתמיד שומרת....תמיד יש אדון שעושה לה מה באה לו על תהיה תמים ומה בדיוק הטעם המשובח מצאת מסעדת גורמה???
ירידה לזונות........
14גם במסעדת גורמה תחטוף קלקול קיבה
אולי אתה זקן השבט בשבט שלך אבל לא פה בפורום
תפסיקו להיבהל ולהיכנס לסרטים המעקה בקניון יכול להביא יותר מחלות מהכוס של הזונה
תשמרו על היגיינה סבירה וזונות מקצועיות שומרות הרבה יותר מכם
ירידה לזונות........
15לרדת לזונה זה לא דבר "בריא", אבל אני גם חושב שהפאניקה כאן קצת מוגזמת.
זה בדיוק אותו דבר כמו לקבל מציצה חשופה. אין שום הבדל.
אני באופן אישי אוהב לרדת לבחורות, אבל בוחר באותו הרגע האם לעשות זאת- בהתאם לכימיה ולהגיינה שאני מזהה אצל הנערה העובדת.
ירידה לזונות........
17[QUOTE=platini] ברבו חפוז!

מילים כדורבנות!!
ואני דווקא מאוד אוהב את מייקל דוגלס
פגשתי אותו פעם באירוע והוא אחלה גבר!!
ויהודי גאה.
[/QUOTE]

ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
ירידה לזונות........
18התחלתי את כול השטיות האלה כבר בגיל 20לפני 4 שנים.
לצערי ממכר והחשק הזה לנסות משהו חדש זה מדהים.
ירידה לזונות........
19

Be careful when you follow the masses. Sometimes the M is silent.
ירידה לזונות........
20[QUOTE=איצטגנין]
אנחנו יודעים שזונות (ונשים..) לא נהנות מסקס...
[/QUOTE]
סליחה שאני מתערב ומעיר את השרשור הזה מתרדמת, אבל ברצוני להביע דעה לגבי מה שכתב החבר איצטגנין בציטוט שהבאתי.
קודם כל אציין שאינני נוהג להתערב בויכוחים למיניהם כי זה פשוט לא ממש מעניין אותי. אותי תמיד עניינו הדיווחים והבחורות
וזו הסיבה שנרשמתי לפורום מלחתחילה. כל השאר - בעיניי נספחים פחות מעניינים.
בכל זאת החלטתי הפעם לחרוג ממנהגי כי אני לא אוהב את ההכללות/קביעות הנחרצות כמו שכתב כאן איצטגנין.
אז זה מופנה לחבר איצטגנין ו/או לכל מי שחושב כמוהו(במידה ויש כאן שחושבים כמוהו): למה להכליל? מאיפה הביטחון לקביעה נחרצת שכזאת? יש מיליארדי נשים בעולם. כולן לא נהנות מסקס? הלכת ושאלת אותן אחת אחת? לא יכול להיות שתהיה ולו בחורה אחת שכן נהנית מסקס?
ולפני שיבואו כל מיני מתחכמים ויגידו לי - "אבל יש נשים שמזייפות גמירה", "יש נשים שמשחקות אותה נהנות מהירידה של הגבר כדי ללטף לו את האגו", "יש נשים שעושות סקס רק בשביל הגבר" וכ'ו וכ'ו. אז אני אומר: ברור שיש! יש הרבה כאלו. אבל אני שואל: האם כולן כאלו? 100 אחוז מהן? לא יכולה להיות אפילו בחורה אחת בעולם שכן נהנית מסקס? או מירידה?
זה מזכיר לי דיון הזוי אחר שהתקיים כאן(תקראו את התגובה שלי שם. היא רלוונטית גם לדיון הזה):
ובקיצור: יש גם נשים שנהנות מסקס. ותאמינו או לא(ואני מדבר מניסיון של 15 שנה בתחום) יש גם נערות עובדות שמצליחות להנות ממנו. בעיקר פרטיות אמיתיות שלא עובדות בשיטת הסרט הנע. תמיד תזכרו(וגם כתבתי זאת בתגובתי בשרשור שהבאתי): יש הבדל עצום בין בחורה שעובדת במכון/דירה ומקבלת 10 לקוחות ביום לבין פרטית אמיתית שעובדת מתי, איפה, איך ועם מי שבא לה.
לא כתבתי את כל זה כדי לנגח מישהו, אלא סתם כהבעת דעה.
ואי אפשר בלי משהו חיובי לסיום
: בחודשים האחרונים כל הפורום הזה פשוט תענוג אחד גדול בשבילי!
מבול של דיווחים(כולל בפורום חו"ל) שרק מגדיל עוד ועוד את בנק המטרות שלי
. עם המנהל הקודם של הפורום(עמית) תמיד הסכמתי לחלוטין בדבר אחד - הצפת את הפורום בדיווחים זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות. ככה - כשהפורום מוצף בדיווחים - ה"לחץ" מתחלק בין הרבה אופציות טובות ואף אחת לא נשחקת מעומס לקוחות עליה(כפי שכבר קרה לא מעט בעבר הרחוק). אני שמח לראות את כל החזון הזה מתגשם כאן בחצי שנה האחרונה. יישר כוח לכל המדווחים!!!

וכישיתפנה לי זמן - מבטיח לדגום(הבנק מטרות שלי פשוט מפוצץ

) ולהוסיף דיווחים משלי.
המשך יום נעים לכולם.
סליחה שאני מתערב ומעיר את השרשור הזה מתרדמת, אבל ברצוני להביע דעה לגבי מה שכתב החבר איצטגנין בציטוט שהבאתי.
קודם כל אציין שאינני נוהג להתערב בויכוחים למיניהם כי זה פשוט לא ממש מעניין אותי. אותי תמיד עניינו הדיווחים והבחורות

בכל זאת החלטתי הפעם לחרוג ממנהגי כי אני לא אוהב את ההכללות/קביעות הנחרצות כמו שכתב כאן איצטגנין.
אז זה מופנה לחבר איצטגנין ו/או לכל מי שחושב כמוהו(במידה ויש כאן שחושבים כמוהו): למה להכליל? מאיפה הביטחון לקביעה נחרצת שכזאת? יש מיליארדי נשים בעולם. כולן לא נהנות מסקס? הלכת ושאלת אותן אחת אחת? לא יכול להיות שתהיה ולו בחורה אחת שכן נהנית מסקס?
ולפני שיבואו כל מיני מתחכמים ויגידו לי - "אבל יש נשים שמזייפות גמירה", "יש נשים שמשחקות אותה נהנות מהירידה של הגבר כדי ללטף לו את האגו", "יש נשים שעושות סקס רק בשביל הגבר" וכ'ו וכ'ו. אז אני אומר: ברור שיש! יש הרבה כאלו. אבל אני שואל: האם כולן כאלו? 100 אחוז מהן? לא יכולה להיות אפילו בחורה אחת בעולם שכן נהנית מסקס? או מירידה?
זה מזכיר לי דיון הזוי אחר שהתקיים כאן(תקראו את התגובה שלי שם. היא רלוונטית גם לדיון הזה):
ובקיצור: יש גם נשים שנהנות מסקס. ותאמינו או לא(ואני מדבר מניסיון של 15 שנה בתחום) יש גם נערות עובדות שמצליחות להנות ממנו. בעיקר פרטיות אמיתיות שלא עובדות בשיטת הסרט הנע. תמיד תזכרו(וגם כתבתי זאת בתגובתי בשרשור שהבאתי): יש הבדל עצום בין בחורה שעובדת במכון/דירה ומקבלת 10 לקוחות ביום לבין פרטית אמיתית שעובדת מתי, איפה, איך ועם מי שבא לה.
לא כתבתי את כל זה כדי לנגח מישהו, אלא סתם כהבעת דעה.
ואי אפשר בלי משהו חיובי לסיום

המשך יום נעים לכולם.
zooz