כ ילדה בת 22 - דף 2 - סקס אדיר

ילדה בת 22

11
אני הפסקתי להעביר טלפונים טלפונים שאין להם דיווחים, יש המון שרשומים שנים ו הפעילות היחידה שלהם בפורום הינה לבקש מידע.
המשתמשים הפעילים משתפים מידע בלי הגבלה ואחר כך הבנות מוצפות, קשה מאד להגיע אליהן ו לפעמים השתן עולה להן לראש.
אני פונה למשתמשים הפעילים לא להיות פריירים ו להפסיק להעביר טלפונים לכל אחד
שנה טובה

ילדה בת 22

12
[QUOTE=אפולו]אני הפסקתי להעביר טלפונים טלפונים שאין להם דיווחים, יש המון שרשומים שנים ו הפעילות היחידה שלהם בפורום הינה לבקש מידע.
המשתמשים הפעילים משתפים מידע בלי הגבלה ואחר כך הבנות מוצפות, קשה מאד להגיע אליהן ו לפעמים השתן עולה להן לראש.

שנה טובה
[/QUOTE]

אכן מדיניות נכונה ונבונה !!!

שנה טובה

ילדה בת 22

13
[QUOTE=אפולו]
אני הפסקתי להעביר טלפונים טלפונים שאין להם דיווחים, יש המון שרשומים שנים ו הפעילות היחידה שלהם בפורום הינה לבקש מידע.
שנה טובה
[/QUOTE]
בוקר טוב אפולו ...
בגדול אתה צודק !!!
אך אני באופן אישי חושב אחרת .....
אני כן חושב שצריך להעביר ולשתף טלפונים...אני כן חושב שצריך וחשוב לשתף חברים חדשים .....
אישה שבחרה להיות זונה,היא זונה...היא לא דוקטור...והיא לא מורה ללשון...היא "זונה".
וכזונה היא זקוקה ללקוחות,ואם השתן יעלה לה לראש...נקנה לה אסלה,ונלך לזונה חדשה !!!!
זונות הולכות....זונות באות...זונות חוזרות...כמו הגשם בחורף...כמו החום בקיץ.....
ואני לא נכנס לסיבות שבעיתן,אישה בחורת להיות זונה...באתי לזיין...לא באתי לתקן.....................
אם לא נעים לה להיות זונה,שתקום מוקדם בבוקר,ותלך לטיב טעם לעבוד כקופאית !!!
ואם היא זונה יפה,שתעבוד בקופה הראשית,ותהיה אחראית על שאר הקופאיות.וגם על הקופה המהירה...
אפולו יקירי...בוא נניח לרגע שהפרום הוא יער גדול,ואדמין הוא נשר גדול,וכולנו פרפרים יפים !!!
בל נשכח את העבר,כולנו הגענו ליער כגולם,והפכנו לפרפרים .......
לכן אם לא נסייע לגולם החדש,לפתוח את המעטפת שלו,לעולם לא נקבל פרפר חדש ויפה ליער ......
לכן אם חפצים אנו...ביער(פורום) שוקק פרפרים יפים,תמשיכו לשתף את כולם בלי יוצא מן הכלל !!!!
בברכת שיתוף ואהבה ....שנה טובה לכל הפרפרים בפורום ...
מוקדש לפרפרים החדשים באהבה ........
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

ילדה בת 22

14
כבוד הרב גולן צודק

מטרת הפורום היא שיתוף ולא יצירת מועדון לקוחות סגור של חלק מהחברים בו.

לעומת זאת מסכים עם הגישה כי אין להציף בחורה חדשה וקל וחומר ילדה צעירה ורכה (תרתי משמע) שכן כמו פרח קטן המוצף במים הוא עשויה לנבול וזה לא טוב לנו.

שנה טובה לכולללללם!!!

ילדה בת 22

15
דבר נוסף וסליחה מראש על החפירה.

מה אשמים חברים חדשים בפורום כמוני, אשר הצטרפו אליו (בשעה טובה ומוצלחת) רק לפני כ- 3 חודשים.

אנחנו רוצים לפרוש כנפיים (לפי המטאפורה כל רוני) אבל הגישה הזו חוסמת אותנו

ילדה בת 22

18
[QUOTE=roni golan]
[QUOTE=אפולו]
שנה טובה
[/QUOTE]
בוקר טוב אפולו ...
בגדול אתה צודק !!!
אך אני באופן אישי חושב אחרת .....
אני כן חושב שצריך להעביר ולשתף טלפונים...אני כן חושב שצריך וחשוב לשתף חברים חדשים .....
אישה שבחרה להיות זונה,היא זונה...היא לא דוקטור...והיא לא מורה ללשון...היא "זונה".
וכזונה היא זקוקה ללקוחות,ואם השתן יעלה לה לראש...נקנה לה אסלה,ונלך לזונה חדשה !!!!
זונות הולכות....זונות באות...זונות חוזרות...כמו הגשם בחורף...כמו החום בקיץ.....
ואני לא נכנס לסיבות שבעיתן,אישה בחורת להיות זונה...באתי לזיין...לא באתי לתקן.....................
אם לא נעים לה להיות זונה,שתקום מוקדם בבוקר,ותלך לטיב טעם לעבוד כקופאית !!!
ואם היא זונה יפה,שתעבוד בקופה הראשית,ותהיה אחראית על שאר הקופאיות.וגם על הקופה המהירה...
אפולו יקירי...בוא נניח לרגע שהפרום הוא יער גדול,ואדמין הוא נשר גדול,וכולנו פרפרים יפים !!!
בל נשכח את העבר,כולנו הגענו ליער כגולם,והפכנו לפרפרים .......
לכן אם לא נסייע לגולם החדש,לפתוח את המעטפת שלו,לעולם לא נקבל פרפר חדש ויפה ליער ......
לכן אם חפצים אנו...ביער(פורום) שוקק פרפרים יפים,תמשיכו לשתף את כולם בלי יוצא מן הכלל !!!!
בברכת שיתוף ואהבה ....שנה טובה לכל הפרפרים בפורום ...
מוקדש לפרפרים החדשים באהבה ........
[/QUOTE]

רוני רוני
הבעיה לא עם הגלמים שאט אט הופכים לפרפרים
הבעיה עם הגלמים ששנים נשארים גלמים ומוצצים לכולנו את כל הצוף

אני מסתכל על ההודעות של כל אחד, אם אני רואה רק בקשות אני מתעלם, אם אני רואה פוטנציאל של פרפר אני נותן
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”