כ ורוניקה בת ים - דף 2 - סקס אדיר

ורוניקה בת ים

11
אחרי סדרה של פרגיות צעירות נטולות דדיים חשקה נפשו בליטרת הבשר לגיוון. את. את עיני צדה המודעה של ורניקה ולאחר בדיקה קצרה של הדיווחים אצתי רצתי לבת ים. חוזה המדינה זימן לי חניה קלילה ואני בפנים. העלמה נמוכה למדי, גוף נאה, לא רזה אך בהחלט לא קציצה, שיער כהה די ארוך, ידיים ורגליים נאות ומטופחות וזוג עופרים שגדלו, וגדלו, וגדלו ושכחו להפסיק. פאר היצירה - בדיוק מה שהרופא רשם. הטבעתי את ראשי, את ראשו, את ידי, את כולו, ולא ידענו שובע. המציצה עמוקה, יסודית ורטובה בסיוע ידיים, הביצים מקבלות את שלהן. קיצורו של עניין, 2 סיבובים, תנוחות כבקשתך, קונטרות כהלכה ושעה של סיפוק מלא לתאוות הדדיים שתקפה אותו... אבל, ויש אבל... או שהעלמה מקצועית סופר ומעבירה את התסריט לפי הספר, או שסתם לא היתה כימיה. נשיקות לא היו ומה שהפריע יותר היו הקולות- גניחות מזויפות בעליל גם כשהיה ברור שאין להן אחיזה בנעשה. לא הייתי מתפלא אם היתה גונחת ב"הנאה" כשאני מגרד את האף. לי זה הוריד. מבחינתי זה בסדר עם נותנת שירות לא ממש נהנית, גם בשבילי לא כל יום בעבודה הוא להיט אל אף שכמובן אם היא כן אז זה בונוס. הזיוף לא עושה לי את זה... לא אחזור.

ורוניקה בת ים

12

גם אני ביקרתי את העלמה. נמצאת בבת ים כאמור, בבניין
מגורים עורפי שנראה די מוזנח ומגעיל, אבל הדירה של ורוניקה משופצת ונקיה. כפי
שצוין למעלה, מדובר בבחורה נמוכה ולא דקיקה, אבל בעיניי מאוד חטובה וסקסית. בנוסף,
היא חייכנית ואדיבה, מתקשרת באנגלית סבירה פלוס. הציעה לי מיץ, הלכתי על כוס מים, ונכנסתי
להתקלח. במקלחת יש לה "ראש גשם" - זה כיף, יש לי גם בבית
. (-:

נפרדתי מ- 500 שקלים עבור 60 דקות.

עברנו למיטה. העור שלה חלק ונעים מאוד, כיף ללטף
אותה וכיף כשהיא נוגעת. יש בוורוניקה ניגודיות מסוימת: מצד אחד, רואים שהיא רוצה לרצות.
היא סבלנית, אדיבה, מפנקת ומתפנקת. מצד שני, היא לא מתנשקת, לא מוכנה שיכניסו לה
אצבעות והדבר הכי בעייתי: היא צרה מאוד למטה וזה די מגביל אותה. היא אמרה לי שאבר
המין שלי גדול וזה כואב לה ב"דוגי" או ברכיבה (האבר שלי אולי קצת מעל
לממוצע, ממש לא ענק). כשהבנתי שאולי קצת כואב לה, לא יכולתי להמשיך בזיון (כמו
שרוני אחר אומר: "ואהבת לרעך כמוך"...), וגמרתי כשהיא עושה לי ביד, תוך
שילוב ליקוקים וחיכוך בחזה המפואר שלה. זה דווקא היה כיף.

אחרי הזיון עשינו מקלחת משותפת (היא הציעה. אני
כבר עמדתי לכבות את הפנגו ולעוף משם).

לסיכום: בחורה ממש סקסית ונחמדה, אבל עם תפריט
דל למדי.

לדעתי שווה ביקור חד פעמי.

ורוניקה בת ים

13
ביקרתי אותה סוף סוף בפעם הראשונה בביקור השני שלה בארץ (הייתי איתה כבר מספר פעמים כשהייתה כאן בקיץ האחרון)...אין מה להוסיף הבחורה נדירה ביותר ...גוף סקסי חזה טבעי ושופע חייכנית מתוקה עושה כל מה שביכולתה בשביל לרצות ...מקווה שיספיק לי הכסף לעוד ביקור או שניים לפני שהיא עוזבת

ורוניקה בת ים

14
ביקור נוסף אצל העלמה ואין מה להגיד...הזמן הכי טוב למפגש איתה הוא בימים האלה...לעומת הביקור הקודם שלה בארץ באמצע הקיץ שאז היא הייתה מפוצצת בעבודה...בתקופה הנוכחית היא סיפרה לי שזרם הלקוחות חלש בהרבה מהקיץ וזה ניכר בהחלט ברעננות שבה ובחינניות. היא מנסה לרצות כמה שהיא רק יכולה בשביל שהלקוח יחזור לעוד מפגש...אז מי שאוהב קטנטנות עם חזה טבעי ענק לא חושב שיש אופציה טובה ממנה כיום

ורוניקה בת ים

17
בחורה עסיסית עם חזה גדול...
נישמע מושלם...חיוך גדול
הכל התחיל טוב
בחורה לטעמי מושלמת לסקס
לא אפרט כי כבר כתבו הכל לפניי
בקשר למראה החיצוני
אבל היא לא היסתדרה עעם הבולבול שלי...בכי
אמרה שהוא גדול מדי וניראתה סובלת בכללי
מהר מאוד ויתרתי ועברנו למציצה עד גמירה
די נדיר אבל הוא נישאר עומד גם שגמרתי...
הבחורה פשוט הדליקה אותי ברמות קשות
חבל יכל להיות מושלם...בכי
וכמו שכתב מעלי רונידניאל הוא לא כזה גדול ממוצע...

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”