וואו

חפוזי שוב הצית אש

אבל יש מי שטוען שהוא מעריך את עצמו יתר על המידה...
חרמן-חרמן. לכל הסנגורים של סבטה: לא פגשתי אותה, והפסקתי לנסות בשלב מסוים. לא אמרתי שהיא לא טובה. אבל כפי שעניתי להלך רוח: כשכולם מהללים פה אחד מישהי כמו במקהלה צפון-קוריאנית - כאן אני חושד...
ג'רסי: כל אחד וטעמו הוא. על סבטה נאמר שהיא לא צעירה ועם שקיות שוקו; את מרינה האונסת ראיתי - ונגעלתי.
אש"ג... הודיתי לך בפתיחת השרשור, ואף איחלתי לך בשרשור אחר שנה טובה; אך אתה בשלך: ממשיך בהשמצות והקנטות קטנוניות. אחלה גבר

העובדה שיש לך שרירים מנופחים במקום שכל לא הופכת אותך לגבר, אלא לכלב שמירה. כך גם העובדה שאתה בוגד באשתך/חברה שלך. שוב: לא גבר - כלב. בנוגע להערכה עצמית: אתה לא מפסיק להכות את עצמך בחזה כמו גורילה ולבקש כוכבים
durex: ישנם כמה דיווחי התרשמות. ממש כמו שפינוקי מצהיר בחתימתו - אני כותב על חוויותיי. לשאלתך: אם אתה מעוניין להדביק את עצמך, לך על זה. אם אינך מבין את ערכו של דיווח שלילי - אינך מבין את מהות הפורום (וזה מובן: אתה צעיר עם חלב/זרע על השפתיים...). או במילים פשוטות: אתה סתום

את אירה לא זיינתי אלא קיבלתי ממנה מציצה (סתום, לקרוא למדת כבר?). ללמדך מהו כוחו של יחס

הבנת, צעיר זב בולבול שכמוך?
רוני: חבר מוערך מאוד בפורום הציע לי במקרים כאלה לתת את המספר - אם אני מכיר את החבר הצעיר והוא דיווח. שמו של החבר המוערך הוא רוני גולן. מסכים איתך בעניין הכבוד, אך קח בחשבון שזה לא הדדי: הן כן רואות בך לא יותר מארנק מהלך. בעניין ה"שאלון": גם אתה עושה את זה, פשוט עטפת את זה בעטיפה מרשרשת ונוצצת:

ראיון

בכל מקרה, מדובר בהבדל סמנטי בלבד: זה משא ומתן עם הבחורה - איזה שירותים מיניים היא מוכנה להעניק לך ותמורת כמה. מכיוון ששפטת אותי וחרצת את גורלי ("אתה טועה טעות גדולה ומרה"), אעמיד אותך על טעותך: כאמור, עבור הבחורה ("פרטית" או "תאגיד") אתה ארנק מהלך; משכך, חשוב לתאם ציפיות עד כמה שאפשר מבעוד מועד (בשרשור אחר היה חבר נוסף שהמליץ בדיוק את זה) - גם בנוגע לנשיקות. כדי להבהיר את טעותך: קרה לי לא פעם שאם לא הייתי שואל - בוודאות לא הייתי מקבל. עוד טעות: איכשהו יצא שתמיד כשבאתי עם מתנות אקסטרה כמו שוקולד - זכיתי דווקא ליחס מזלזל (שוב, ארנק מהלך). צדק אולי, וכנראה שיש כאלה שלא צריכים עזרים של יום האהבה...
בכל מקרה, סוניה כלל לא אפשרה להגיע לאף שלב שכזה וכאמור תקתקה ורצתה רק את הכסף - מבלי להישאר יותר משניות ספורות באותו חדר כדי שאוכל לומר לה "ברוכה הבאה לישראל" (על יופיה דווקא החמאתי לה; חבל שהיא הגיבה כמו מלפפון חמוץ), "פעם ראשונה שלך בישראל היפה" ועוד. דווקא כשניסיתי לפתוח בשיחה עם לנה חזה גדול בטלפון היא זרקה "בשביל זה התקשרת?!"
נשגב מבינתי מדוע אתה מקלס את קיש ואש"ג וקושר כתרים לזין שלהם בכל פעם שהם משמיצים אותי. לצערי, את החבר היחיד שהיתה לו התעוזה לומר לך את זה ולהציב מראה מול פניך - דאגת להשתיק ולסלק מפה (אז מי פה הקומוניסטים?) - אבל משום מה אתה דואג לחברים שמעולם לא דיווחו ומתעוררים רק כשנאמרת מילת הקסם "פרטית!"
קיש: אתה כמו הקוסם מארץ עוץ - זוכה לכבוד מלכים פה, יש לך (משום מה

) כמה שפוטים, אך בכל ימיי בפורום מעולם לא נתקלתי בדיווח אחד שלך. איסתרא בלגינא קיש קיש קריא! ממשיך להשמיץ, להשטין

וזהו. אתה אפס. אפס עם קוצים.
פודלבייט: אני יודע מה זה שלישייה. אתה יודע מה זה עברית? כמה זמן אתה עולה חדש?!
ולחברים שפונים אליי בקשר לעלמות: אין לי את הפרטים שלהן! אתם מתבקשים לפנות למקור (אבל קחו בחשבון שאש"ג השני יתנה את קבלת המספר בכך שתציינו בשרשור שהוא נתן לכם אותו... הערכה עצמית, אתם יודעים

)