ערב טוב לכולם.
את מרינה היקרה הכרתי לפני מספר חודשים בקרליבך 12 (יוסף קארו 11). מה שמשך אותי זה דיווח על כך שמדובר בהריונית סקסית ואכן כך היו פני הדברים. היום חודשיים לאחר הלידה מרינה מארחת בביתה הפרטי בראשון.
ראשית המיקום הוא בשכונה נחמדה בראשון. יש בסביבה חניה והבניין הינו בנין מגורים רגיל לחלוטין. הדירה של מרינה גדולה ומרווחת והיא מכוונת לחדר שהפך לחדר עיסויים שבצמוד אליו מקלחת ושירותים. הטיפול מתבצע על מיטת עיסוי רגילה.
מבחינת מראה מרינה בחורה גבוהה להערכתי 1.75. יש לה שיער שטני ופנים סלביות נאות (לא יפייפיה אבל פנים חמודות בהחלט). עיניים יפות מאד בצבע תכלת וגוף נשי שאפילו אחרי הריון נשאר חטוב וסקסי. ציפורניים ברגליים משוכות בלק וכפות רגליים מטופחות. תחת נחמד מאד לא גדול מידי ולא קטן ...וגולת הכותרת...חזה גדוש ומלא עם פטמות גדולות וחומות שרק מי שאחרי הריון יכולה לספק.
מבחינת אופי מרינה בחורה מאד נעימה וסובלנית. כל כך שונה מהמקום בו היא עבדה בעבר...קשה לי להאמין שזה רק אלי כי היא באמת מקרינה רוגע וזה מבחינתי מאד חשוב ויתרון גדול של עובדת שמארחת בבית כי אז אתה יודע שאין לך לחץ ותוכל לגמור פעמיים בכייף (האמת שהיא גם אמרה שהיא לא רוצה לחזור לעבוד בתקתוקיות בדיוק בגלל זה).
מבחינת ביצועים עשינו אקט אחד של סקס והרפייה ידנית בפעם השניה. הסקס היה נחמד כאשר מרינה החלה יורדת דרומה ומנשקת אותי תוך כדי מחמאות על זה שאני מריח טוב (תבואו נקיים). מציצה קצרה (אני רציתי עם קונדום אין לי מושג אם מוצצת בלי. אני אציין בכללי שלדעתי אני פחות ליברלי ממנה במה שהיא מוכנה או לא מוכנה לעשות כמו חיכוך הזין באיבר מינה אבל אולי זה עניין של כימיה). הסקס היה בכל התנוחות שרציתי כולל אחת שהיא יזמה של "קיפוץ צפרדע" שאני על המיטה והיא עלי. גמרתי שאני חודר לה מאחור (לא אנאלי) והיא שכובה על הבטן.
לאחר מיכן עשתה לי נעים עד להתחלת ההרפייה הידנית (יש לה ציפורניים ומגע טוב). הרפייה ידנית מושקעת בלי תלונות עד גמירה שני מספקת. הכל עם חיוך וסובלנות.
לסיכום: אני בכוונה לא מזכיר מחיר וזמן כי לדעתי זה נתון לשיקול דעתה מהיותה פרטית וכן לגבי ההטבות שמגיעות אחרי הריון :) אבל בטח שזה יהיה במחירי המחאה ולא יותר. מדובר בבחורה ממש חמודה ובטיפול טוב בבית ללא לחץ.
מפרסמת ביד 2 והטלפון שלה מסתיים ב 254. אולי אחד הבלשים פה יוכל לתת רמזים יותר ברורים.