אוליגופול , אתה מבין שזאת הייתה שאלה רטורית ?
אני באופן אישי לא הולך למעלה מחודש לבנות התאגיד בדיוק מאותה סיבה .
דיווח כפול! דיאנה בת 20 VS ורוניקה בת 24
13בהחלט כבר אין חשק
זה שיש לך זין זה עדיין לא אומר שאתה גבר!
14שלום לכולם!
אני חדש פה וזו הפעם ראשונה שאני כותב תגובה /מדווח.
קודם כל סליחה מראש על השפה הלא ציורית שכן אני לא סופר ולא משורר....
אז ככה: בעקבות הדיווח על מיס דיאנה התקשרתי ונסעתי אליה על מנת לשחרר את הצ'ילי שבווילי
ועכשיו אני יכול להגיד לכם שנחלתי אכזבה קשה, אם הייתי יודע הייתי מעדיף לראות בבית מדגם של מינה צמח מאשר לדגום את דיאנה כי מינה יותר מינית ומעניינת ממנה.
הבחורה קרה כמו קרח מתאמצת בכל הכוח על מנת שלא תהנה מהשיגול.
מציצה חלשה ביותר(מכניסה רק את הכיפה)
בזיון מנסה בכל כוחה לסגור את הרגלים על מנת שיהיה קשה עד בלתי אפשרי לחדור.
התנוחה הזו לא מתאימה לה.... וזו כואבת לה ....ובכלל....כל פעם שנוגעים בה(בעדינות אני חייב לציין) זה - אל תיגע בי פה ואל תיגע בי שם.... אסור לגעת בשיער חס וחלילה שלא תזוז שיערה ממקומה....חשה את עצמה בובת ברבי....
עושה טובה כשמתנשקת (אתה לא מנשק אותי-אני מנשקת אותך ....ורק על השפתיים....פחדתי להכניס את הלשון שלא תישאר אצלה בפה....)
נקודת האור היחידה והלא מספקת היא- הבחורה באמת יפה-פנים יפות מאד , אגן טיפה רחב אבל סה"כ גוף יפה חלק ומתוח של בחורה צעירה, חזה יפה ועומד, חלקה ועם ריח נעים, לא גבוהה(אישית לא אוהב ג'ירפות עם כפות רגליים בגודל של סנפירים....)
תוצאות סופיות במדד הבורג הקודח:
מציצה-1/10 הגרועה ביותר עד היום(כאילו מוצצת בפעם הראשונה....)
זיון-1/10 קר ומנוכר
מראה טיפוח וריח- 8.5/10
תמורה לכסף -4 (ואני לארג')
לסיכום :יצאתי לקדוח עם הבורג -הכניסו לי את כל הדיבל

זה לא מפתח זה בורג קודח
15הרשו לי לתרום את רשמיי. אני ביקרתי אצל דיאנה ממש איך שהגיעה וזה רק מלמד עד כמה השירות של הנערות האלה משתנה מתחילת הביקור לסוף הביקור. הדיווח שלי הוא מה10.10 ומכיוון שזה היה בתקופת המחאה לא רשמתי אותו בפורום אבל עכשיו אין שום מניעה להוסיף דיווח. כנראה שלא רלוונטי להיום אבל ייתן לחברים קצת קנה מידה מדוע לפעמים עדיף לשכב על הגדר מאשר לחכות שמישהו ידגום בישבילכם וללכת "על בטוח" בזמן שאתם מחכים שמישהו אחר ייעשה לכם את העבודה הוא גם נהנה הרבה יותר מכם ואתם מקבלים את ה sloppy seconds תרתי משמע.
מעתיק הודעה פרטית
אז ככה.
התקשרתי ב 7 הגעתי ב8 . הבחורה כוסית אין ספק וגם בפנים וזו הסיבה שנכנסתי. אמנם לא צבע העור שאני אוהב והיא דיי לבנה אבל שאר הנתונים לא משאירים מקום להתלבטות. שיער מאוד ארוך וגם הייתה מאופרת שזה חשוב לי מאוד.
שילמתי ונכנסתי להתקלח לאחר שיצאתי רציתי לעשן ג'וינט ופה הייתה בעיה כי היא אמרה שאסור לעשן שם אז בצער וביגון רב אמרתי לה שבלי לעשן זה לא שווה לי ונאלצתי לבטל היא אמרה שאין קנס למרות שהייתי במקלחת 10 דקות למרות שגם ככה לא הייתי מוכן לכזה דבר. מפה לשם היא אמרה לי להתקשר ולברר עם הפקידה לגבי העניין. החזירה את הכסף ויצאתי החוצה ישבתי על סיגריה ודיברתי עם הפקידה, מסתבר שהייתה אי הבנה והיא חשבה שאני רוצה שהיא תעשן ואני התכוונתי שרק אני אז היא ביררה לגבי הנושא וחזרתי לבפנים. בדרך היה שכן שבדיוק נכנס והחלפתי איתו כמה מילים היא לא פתחה והייתי צריך שוב להתקשר לפקידה שהייתה לחוצה לגבי מה דיברתי איתו אבל אמרתי שדיברתי איתו על דברים שלא קשורים. מפה לשם חזרתי ועישנתי בפנים, הבחורה נגד סמים ואלכוהול ובכלל לא מרבה לדבר לא הייתה כימיה בדיבור והיא העירה לי שהיא לא רוצה לדבר על עבודה. סיימתי לעשן ונכנסו היא הורידה את הבגדים ונגלה מולי גוף נשי ועסיסי יש לה חזה מדהים לטעמי קטן שפיצי ועומד אפילו חשבתי שזה סיליקון לרגעים. הסכימה להתנשק אבל לא DFK. קצת מזמומים ועברה למציצה , אני לא חובב מציצות גדול אז היא מצצה עד שהפסקתי אותה ואז היא שאלה מה אני רוצה ואמרתי שתעלה עליי. פה אני כבר רוצה לומר לך מראש שאם יש ברשותך קונדום דק תביא משלך כי שלהם על הפנים. התחלנו באקט שנמשך באמת הרבה זמן. הייתי בטוח שבאיזשהו שלב היא תיכנע ותגיד שהיא לא יכולה יותר כי באמת פימפמתי אותה הרבה זמן היא מעדיפה יותר זיון עדין אבל לא התנגדה לסגנון שלי. מכיר את זה ששומעים פאק פאק פאק כשמזיינים? אז ככה היה כמעט כל הזיון וכבר התחלתי להזיע , היא פחות אקטיבית ועושה את הדברים בעדינות ואיטיות.
היה לי קשה מאוד לגמור כי לא הבאתי קמגרה הפעם (אם אתה מכיר מקום שקונים מקורי אשמח) אחרי שגמרתי היא זרקה משפט
you want to kill me yes? באמת רחמים ממזמן לא פירקתי ככה מישהי המיצים שלה כבר הגיעו לי עד הביצים.
לא ירדתי לה אבל ממה שהרחתי המצב למטה לא מונע זאת. התלבשתי נשיקה חיבוק והביתה עייפים מסטולים ומרוצים.
כמה נקודות חשובות לציון: לי יש איבר ממוצע +- והיה ניכר בשלב כלשהו לפחות במה שאני הרגשתי שהיא רחבה לי אם נשווה לצורך העניין למילנה. אני חושב שהיא יכלה לתת קונטרות ולכווץ את הכוס אבל היא לא טרחה לעשות זאת. כמו שאמרתי מעדיפה שלא להתנשק אבל אם תכוון לזה היא "בלית ברירה" תתן לך. אני מייחס את ההצלחה הזאת בעיקר לעובדה שהיא רק אתמול הגיעה לכאן ואני כנראה בין הלקוחות הראשונים שלה עדיין לא נשחקה אבל אני מעריך שעוד שבוע שבועיים השירות הזה יישתנה ראיתי ניצנים לכך כשניסיתי לדובב אותה וגם מתי שביטלתי בהתחלה לכן אם אתה מתכוון לנסות הייתי ממליץ בימים הקרובים קח בחשבון שהחרם עובד לטובתך כי יש פחות קביעות והגעות של לקוחות.
מבחינתי מה שהיה אתמול היה שווה 500 וזוהי הרמה המצופה והמספקת שלשמה המחאה החלה. אני מעדיף יותר שחומות ורזות על גבול האנורקסיה לכן לא יודע אם אגיע עוד פעם במיוחד שאני מגביל את עצמי לפעם בשבועיים ואני מניח שעוד שבועיים המצב יהייה אחרת. בהשוואה למילנה השירות יותר טוב הפנים הרבה יותר יפות אבל למילנה כוס יותר צר יותר קונטרות יותר אקטיבית בזיון וגם חייכנית ומלאת חיים. מקום שני אחרי מילנה ובהחלט הזיון הטוב ביותר שהיה לי מאז שמילנה עזבה. מעניין יהייה לראות דיווח עליה ממישהו אחר בפורום. אם אתה הולך תדווח בפרטי, לי
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת
16[QUOTE=ניר12345]לגבי דיאנה - הגעתי אליה בשבוע שעבר, מיד כשנכנסתי שמתי לב שיש לה שני פצעונים על השפתיים.
שאלתי אותה מיד אם זה הרפס, והיא נשבעה לי פעמיים שלא.
למרות זאת, לא רציתי לקחת את הסיכון ויצאתי מיד.
לשיקולכם...[/QUOTE]
שאלתי אותה מיד אם זה הרפס, והיא נשבעה לי פעמיים שלא.
למרות זאת, לא רציתי לקחת את הסיכון ויצאתי מיד.
לשיקולכם...[/QUOTE]
Rd דיאנה מההודעה הראשונה לא קשורה לדיאנה מההודעה השניה.
אתה מבזבז זמן יקר בחיבור פוסטים, חבללל
----------------------------
:)
:)