כ מיליסה תל אביב - דף 2 - סקס אדיר

מיליסה תל אביב

11
אין לי זמן ורצון להכנס לוויכוחים מיותרים !!! אני חדש כאן אבל כמו אצל כולם יש לי זכות לכתוב ולהגיב כועס היא לא לטעמי ותמונות שלה אולי ליפני כמה שנים טובות הלכתי בעקבות ההמלצות ודיי התאכזבתי מבולבל כמו שכתבתי מציצה טובה זיון סבבה ושם זה נגמר אפשר לקבל את אותו תפריט במכון בחצי מחיר ! שהייתי אצלה ביקשה מימני שתיה (למרות שהייתה כבר מסטולית) לא מבין למה קיבלת דיווח שלי בתוקפנות שמח בשבילך שנהנהת ותקרא דיווחים על מריה הזונה מבת ים ואני לא לבד שחושב ככה!!!! קריצה

מיליסה תל אביב

15
חברים תודה על הדיווחים - אבל לצערי אני הוטעיתי.

עם כל הסופרלטיבים הנעימים אודות העלמה, שכחתם לציין דבר אחד חשוב.
לכל נערה יש פרופיל, מעין אופי אישי המשייך אותה לקטגוריה מסויימת בעולם הנקרא - שירותי זנות.
מליסיה היא מאלו שהייתי מגדיר כפחות שירותיות, קובעת מה היא רוצה, לא רכה, לא עדינה, לפעמים קשוחה. מאוד טכנית, ולא נראה כאילו היא נהנית מהמקצוע.
מה שבטוח - היא ממש אבל ממש לא מאלו בעלות הפרופיל הכנוע, השירותי מאוד, אלו שממש מקפידות לענג ולהיות חיוביות בכל מצב.
אם הייתי קורא את המשפט הזה, לא הייתי הולך אליה ושורף 500 שח לחינם. פשט כך.

ביקרתי את מליסיה השבוע.
אקצר, ואתאר כלליות איך הייתה החווייה.
אישיות - לא לטעמי.
היא שמנמה, ללא קימורים סקסים אלא יותר בכיוון של מבנה גוך מלבני.
תחת קטן ויפה. כוס מגולח ואחד הטעימים.
מציצה עמוקה, אבל משהו שהתנהלות שלה היה טכני ולא מעניין ולא מרגש. אבל בהחלט מציצה טובה.
היא יורקת בזמן המציצה שזה מגניב ביותר.
מלקקת ביצים, אבל נזהרת לרדת דרומה בניגוד להרבה אחרות (אני נקי, מגולח וכו').

זיון - יש לי גדול, אז הזיון היה אחד הגרועים שהיו לי.
פה לא נח לה, פה כואב לה, פה ככה, עדיף ככה, לא עד הסוף, לא דוגי.

בקיצור לעניין - בין דר דאן דט. היינו בסרט הזה.
תרמתי 500 שקל, זיון קצר, 20 דקות על השעון כולל מקלחת ועפתי משם בבאסה.

מיליסה תל אביב

17
הפייבוריטית שלי בשבועות האחרונים היא שילה, אבל היום התחשק לי לגוון קצת, אז החלטתי לבקר את מריה:

מריה מגיעה אלינו מרוסיה, בחורה יפה עם חיוך שובב, מבנ הגוף שלה מזכיר את זה של שילה, אם כי מריה קצת יותר רכה וקצת יותר גבוהה. שיער שחור ארוךךךךךך, עיניים בהירות יפות, חזה בינוני עם פטמות גדולות יפות וטעימות, בטן קטנה, אחלה טוסיק, כפות רגליים וידיים מטופחות.

מריה היא בחורה אנרגטית, לא כמו כריס שהעידה על עצמה כמשוגעת, אבל היא אוהבת הכל חזק ומהר. היא לא תקתקנית חס וחלילה, אבל יודעת להעריך פמפום בקצב גבוה.

היא מוצצת מעולה, ואקום טוב, ליקוקים מגרים, מלווים במבטים מחרמנים, שימוש נכון בידיים בעת הצורך.

היא אוהבת שיורדים להם, מפשקת באהבה גדולה, הכוס שלה גדול ורחב ויודע להעריך לשון זריזה ורטובה.

הסקס איתה מצויין, מיסיונרי, דוגי, רכיבה, רק תגידו מה. קונטרות מצויינות, וכשהיא גומרת הכוס שלה מתהדק סביב הזין והופך לכוס של תאילנדית. תענוג.

מריה מתנשקת ומתמסרת, כולל משחקי לשון מפנקים.

לא נראה לי שזורמת לאנאלי, ניסיון להחדרת אצבע התקבל בדחיה מנומסת. כן זורמת לגמירה על כל חלקי גופה.

מריה משקיענית ומקצוענית, היא לא חדשה במקצוע. וזה חיובי מבחינתי.

בהפסקה בין אקט לאקט הציע מסאז׳, ולהפתעתי קיבלתי עיסוי מושקע, חזק וטוב.

אני מאוד נהניתי ואחזור אליה, וגם לשילה, חס וחלילה לא לקפח אף אחת קריצה

מריה תהיה איתנו עד תחילת מאי. שילה אגב איתנו עד סוף מרץ.

500 ש״ח לשעה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”