כ אלינה - בלונדינית פרטית מבת ים - דף 2 - סקס אדיר

אלינה - בלונדינית פרטית מבת ים

12
[QUOTE=PIXSAR] מספר מאד מצוצמם - אנשים / גברים שאני מעריך קיבלו את המספר שלה

[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=מחפש-פעילות] בעסה 
שתחליט לשלוח גם לחברים חדשים אשמח לקבל את המספר :-)
[/QUOTE]
כאמור: הוא לא מחלק גם לחברים ותיקים ומדווחים. לא ברור כנראה שאנחנו לא שייכים לגילדה הסגורה והאקסקלוסיבית של לקוחות הזונות ה"פרטיות" (שמתברר שהן לא באמת פרטיות אלא פשוט מפרסמות בפלטפורמות אחרות).[/QUOTE] [/QUOTE]
פיקסר(סור?), מה מעורר את הערכתך? לא לבטל עם זונה מגעילה?
[QUOTE=PIXSAR]

"אוכלי חינם" לא לפנות אלי זה לא יעבוד ...רק לחברים שאני עוקב אחר הדיווחים שלהם ומתרשם מאישיותם כגברים ולא כחיות אדם.[/QUOTE]
די עם התירוץ הזה: אתה לא מחלק גם למדווחים קבועים. לגבי "חיות אדם": ראה את הדיווחים הסדיסטיים של מי שכן חילקת להם מספרים.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

אלינה - בלונדינית פרטית מבת ים

13
וכי למי בדיוק אתה מתכוון סדיסט?

כוסמין הכיר אותה יומיים לפניי

(-:

[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=PIXSAR] מספר מאד מצוצמם - אנשים / גברים שאני מעריך קיבלו את המספר שלה

[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=מחפש-פעילות] בעסה 
שתחליט לשלוח גם לחברים חדשים אשמח לקבל את המספר :-)
[/QUOTE]
כאמור: הוא לא מחלק גם לחברים ותיקים ומדווחים. לא ברור כנראה שאנחנו לא שייכים לגילדה הסגורה והאקסקלוסיבית של לקוחות הזונות ה"פרטיות" (שמתברר שהן לא באמת פרטיות אלא פשוט מפרסמות בפלטפורמות אחרות).[/QUOTE] [/QUOTE]
פיקסר(סור?), מה מעורר את הערכתך? לא לבטל עם זונה מגעילה?
[QUOTE=PIXSAR]

"אוכלי חינם" לא לפנות אלי זה לא יעבוד ...רק לחברים שאני עוקב אחר הדיווחים שלהם ומתרשם מאישיותם כגברים ולא כחיות אדם.[/QUOTE]
די עם התירוץ הזה: אתה לא מחלק גם למדווחים קבועים. לגבי "חיות אדם": ראה את הדיווחים הסדיסטיים של מי שכן חילקת להם מספרים.[/QUOTE]

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”