כ קרולינה בת 22 - תאגיד הבת ימי - דף 2 - סקס אדיר

קרולינה בת 22 - תאגיד הבת ימי

12
אחחח קרולינה קרולינה אצלי תמיד תשארי מקום ראשון
נתחיל בזה שהיא מבחינתי עקפה אצלי בדירוג האישי את קמילה שהייתה עד אתמול מספר ראשון אבל אחרי אתמול תענוג כזה שמשאיר טעם טוב של עוד
נתחיל בזה שחכתי למטה במשך קרוב לחצי שעה הכוונה הגעתי ב7 התקשרתי לשאול אם אפשר לעלות הפקידה ענתה שהיא מתקלחת וששאלתי כמה זמן בערך יקח התחילה להתעצבן לא יודע מה קרה שהחזקתי את עצמי ולא לקחתי את הרגלים והלכתי ובכל זאת נשארתי וחכתי ושמתי לעצמי time limit .. אמרתי אם אין עונה תוך חצי שעה אני פשוט הולך משם ולא קרה כלום .. עברו להם 25 דקות בהם חכתי למטה בזמן שאני מסתכל על השקיעה ושומע מוזיקה מכמה נגני רחוב שמנסים להשיג קצת כסף האמת המוזיקה הייתה נחמדה .. בכל מקרה עליתי דבר ראשון הנוף מהמם הכוונה באמת מהמם והבחורה אפילו יותר לשניה הרגשתי שאני במיאמי או משהו בסגנון בכל מקרה הלכתי על המסלול הקצר הפעם לשם שינוי וידעתי שבפעם הראשונה בחיים שאני אעשה את זה אני אצטער וכך היה לקחתי את המסלול של ה40 דקות במקום ה50 נכנסתי למקלחת נזכרתי שמישהו פה אמר שיש בעיה עם המקלחת אז כן חברים צריך לסובב את הברז שמאל ולא ימין בשביל מים חמים והמקלחת נורא קטנה קחו את זה בחשבון שאגב הדלת היא גם מה שמונע מהמים לצאת לסלון בכל מקרה יצאתי מהמקלחת והיא חכתה לי על יד המיטה הורידה את החזייה ועולם הציצי הגדול (תרתי משמע) נגלה אליי זוג שדיים לבנים יפים שאין כמותם עברנו למיטה משם התחלנו נגיעות ליטופים ונשיקות כולה רטובה כבר האישה מתמסרת חבל על הזמן (אני לא בטוח אם זה היה איתי ככה או עם כולם כי ראיתי כמה תגובות שיש כאלו שהיא לא התמסרה איתם) אני לא יודע אם זה בגלל שהתחלתי להשקיע בגוף יותר או שזה הסגנון עבודה שלה אבל נישקה אותי בכל מקום אפשרי עברה למציצה שם היה טיפה אכזבה אבל אני לא בנאדם אוראלי גם ככה לכן מי שזה חשוב לו די יתבאס ... לאחר מכן שמה את החליפה והתחלנו ברכיבה מטורפת !!! השיער שלה זז מצד לצד יחד עם הציצים שלה שהשמיעו מחיאות כפיים מוחא כפייה
ואני כולי משתגע מהגוף המדהים שלה ובכללי מהמרץ שיש לה הרגשתי שעוד שניה אני מתפוצץ ועוד על ההתחלה לכן סובבתי אותה למסיונרית עם צורה חדשה שניסתי בדרך כלל אני מחזיק להם את הרגליים אבל הפעם הלכתי על זה שהרגלים שלה על הכתפיים שלי הכוס שלה לא כזה צר אבל הספיק לי כבר כוס אחד צר מאוד בחיים שלי ולכן הוא דווקא היה "במידה" המתאימה אגב הוא נראה כמו חדש הכוונה מריח מעולה והשפתיים שלו בפנים בכל מקרה משם המשכנו משם תוך כדי שהיא מצמידה אותי אליה קרוב ולא נותנת לשחרר קצת עד לסיום הגדול שבסופו שלחה לי נשיקה באוויר אני מניח שהיא נהנתה כי היא הייתה רטובה בצורה מטורפת משם ישבנו קצת בסלון והתחלנו לדבר תוך כדי שאני לא יכול להפסיק להסתכל עליה ועל הנוף קצת הרבה קשה לתקשר איתה כי היא לא יודעת אנגלית ממש טוב אבל הסתדרנו .. משם התחלנו שוב נגיעות בסלון וחזרנו למיטה אבל חברים נגמר הזמן .. והאמת ? אני לא מאוכזב בכלל ! האישה אומנם לא ממש בעלת שליטה המיטה הכוונה היא צרכה הכוונה קצת אבל מעבר לזה היא מעולה וזה למה היא מבחינתי הפכה להיות מקום ראשון בשבילי ! הבחורה אגב לא שמנה כלכך כאילו יש לה בטן אבל אני מניח שאם היא הייתה רזה יותר זה היה נראה די מוזר ויפה בו זמנית אבל זה מה יש ותאמינו לי זה מספיק מאוד ! האם אחזור ? ברור !! מחכה כבר לעשירי הבא ! צחוק

15
שני שדייך כשני עופרים תאומי צבייה ׳׳שיר השירים׳׳
התרשמותי מביקור אצל הצדיקה,
הפקידה (שמשום מה הייתה פחות דכאונית) הפנתה אותי ל"רחוב היוקרתי", ביקשה שאצור קשר כשאגיע, ביקשה ממני להתייבש בחוץ חצי שעה,(כעשר דקות ליד דלת העלמה), פתחה לי את הדלת נערה צעירה כבת 25 לבושה בכעין בייבי דול רשת שקוף, נתנה לי לחפון בידי החרמניות את שדייה הגדולים, נתתי לה שוקולד גדול (מייד אין פולנד), שילמתי את האתנן + טיפ, הציעה בנחמדות להיכנס למקלחת, הצעתי לה להצטרף אך מחוסר ידע שלה באנגלית (היא יודעת , כן , לא, טוב ופחות טוב, בזה מסתכם כל הידע שלה באנגלית) היא חשבה שאני מציע לה להתקלח ולכן סימנה שהיא התקלחה, יצאתי מהמקלחת קצת מזמוזים, הצעתי לה מסאג' כמה דקות, שמחה ואפילו הצביעה על מקום שהיא תשמח, עברנו ל69 , פעם ראשונה שאני יורד למישהי שהיא לא אישתי (ידוע לכם אם נדבקתי בHIV??) מציצה בינונית ומטה, גמרתי לה בפה (העדפתי מין אוראלי עם קונדום בכדי לשמור על אשתי מכל המחלות), נכנסתי להתקלח, נתתי לה קצת מסאג' והיא נתנה לי במקביל עם עירוב של המון שדיים, זיינתי את שדייה, גמרתי והופ הביתה.
נפרדנו בחיוך ונשיקה.
מאוד הציק לי שהבחורה עונדת צלב על צווארה.
לסיכום
מראה כללי : 7
מראה שדיים : גדול אך מאוד נפול (לא כמו של
אשה זקנה אלא יותר כמו של אשה שמנה)
יחס : 9
יחס פקידה : 5
עמידה בזמנים : 1
נקיון הדירה : 9
כימיה : 4 מנסה לרצות.
אהבתי מאוד את העיניים שלה. על זה ציון 11.
אנגלית : 1
דיסקרטיות : 3 (הציון הוא בגלל רחוב הומה אדם כמו שאמרנו הרחוב היוקרתי)
משתדלת לרצות.
לסיכום אחרון- לא חשתי נפילה אך לא חושב שאחזור (מתוך תקווה שאצא מהתמכרותי לנשים)
שלכם : דיזיין ו
כמה חפירות למעונינים:
יש פימיניסטיות שחושבות שהן מגינות על הנשים "המסכנות" בכך שהן מונעות מהן לזנות, לעניות דעתי הן טועות, מילא אני שידי משגת טיסה לחו"ל אמצא פורקן לחרמנותי, אך מה יעשו ידידי שחשקה נפשם קצת בבחורה? יאנסו?? יפגעו בילדות?? אז תחשבו טוב טוב לפני שאתן פוגעות בענף הזנות, ותנו לצדיקי הפורום את הזכות לחיות באהבה ובשלום, ולתת מעט מזון לבנות ארץ הקסמים (אוקריינהרוסיה) להתפרנס בכבוד מתוך רצון חופשי.

משפחה לא בוחרים, אך אנו פה מוכיחים את המשפט כל ישראל ערבים זה לזה , אז בא נמשיך לתמוך האחד בשני, לחברה הצעירים שביננו, תנסו למצוא אהבה אמיתית, זונה זה לא אהבה (מקסימום אהבה רגעית) אז תעשו לעצמכם טובה, לפני שאתם מרימים צלצול לזונה, תרשמו לאתר היכרויות או צלצלו לאיזה מישהי שלדעתכם "דלוקה עליכם" (למעט אמא) ותנסו להקים קשר שמבוסס על ערכים של אהבה ולא סקס.
דרך אגב ככה הכרתי את אשתי, הכרנו בעבודה, עד שתפסתי אומץ להציע לה שניפגש באיזה בית קפה , והנה יש לנו 3 ילדים מקסימים. (אני לא מעודכן לגבי החיים היום אך ככה זה היה לפני 15 שנה)
יאללה חפרתי מספיק.
"דברים היוצאים מן הלב, נכנסים אל הלב."

סס
ואהבת לרעך כמוך

אשמח לעזור לכל חבר ללא הבדלי דת גזע או מין

פימיניסטיות, תעשו לי טובה, אל תהרסו לנשים שמעונינות לעבוד ב"מקצוע"

16
הרגת אותי (או את עצמך dזיין)
נמנעת משתרד לך בלי קונדום , אבל ירדת לה ...
הסיכון להדבק כאשר אתה ה"יורד" הרבה יותר גבוה מאשר כשאתה מקבל פינוק (אלא אם יש לך פצע על הצופציק)

בכלל קשה לי להבין את אלה שמסוגלים לרדת לנערות עובדות אבל קטונתי מלשפוט.. רק תשמרו על עצמכם :)

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”