אלינה פרטית תא, הגדה של פסח !!!
14רוני רוני רוני...מה רבו מעשיך וזיוניך כולם בחוכמה עשית מלאה הארץ זרעוניך 
אשמח לפון של הגברת חבר יקר :)

אשמח לפון של הגברת חבר יקר :)
15http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11057
עלתה מדרגה הילדה ..
עלתה מדרגה הילדה ..
זה שיש לך זין זה עדיין לא אומר שאתה גבר!
16[QUOTE=מנושי]http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11057
עלתה מדרגה הילדה ..[/QUOTE]
גבריאלה ? האם זאת אותה אלינה ?
17[QUOTE=BahurX]
[QUOTE=מנושי]http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11057
אכן כן זה התמונות שלה ..
[QUOTE=מנושי]http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11057
גבריאלה ? האם זאת אותה אלינה ?
[/QUOTE]
אכן כן זה התמונות שלה ..
זה שיש לך זין זה עדיין לא אומר שאתה גבר!
18שוחחתי איתה מספר ימים ... בקושי מכיוון שאינני בקיא בשפה הרובית לבוריה אבל אני מתכוון להקדיש לכך זמן.
קבענו פגישה בשעות הצהריים ... נושא טכני מנע ממני להיפגש איתה ( חוצפנית העלתה מחיר , אמרתי תודה ולכ תודה ) שעתיים לאחר מכן שלחה הודעה התרצתה בסכום הראשוני ... הכנתי שני בקבוקים ( הרב אמר שאוהבת לשתות ) , הכנתי צידה לדרך אך שומו שמיים מגיע בזמן מחכה לה למטה בדירת הזונות , יוספטל 47 היא שולחת לי הודעה שהחליטה לדחות לדלוש שעות.
מתבעס אבל לא מתעצבן אין על מה , הפסד שלה.
ממשיך הנסיעה והיא בתחנונים שלא אבטל ואגיע לפגישה המאוחרת.
שני ביטולים , תפיסת תחת - לא בשבילי
ראו הוזהרתם , התנהגות מבישה ולא מקצועית
קבענו פגישה בשעות הצהריים ... נושא טכני מנע ממני להיפגש איתה ( חוצפנית העלתה מחיר , אמרתי תודה ולכ תודה ) שעתיים לאחר מכן שלחה הודעה התרצתה בסכום הראשוני ... הכנתי שני בקבוקים ( הרב אמר שאוהבת לשתות ) , הכנתי צידה לדרך אך שומו שמיים מגיע בזמן מחכה לה למטה בדירת הזונות , יוספטל 47 היא שולחת לי הודעה שהחליטה לדחות לדלוש שעות.
מתבעס אבל לא מתעצבן אין על מה , הפסד שלה.
ממשיך הנסיעה והיא בתחנונים שלא אבטל ואגיע לפגישה המאוחרת.
שני ביטולים , תפיסת תחת - לא בשבילי
ראו הוזהרתם , התנהגות מבישה ולא מקצועית
19מישהו מכיר את שיר הילדים "מעשה בחמישה מגבונים"?
אני אצטט קטע..."...סדין חום סדין חום. כמה עגום סדין חום..."
ביג דדי...הרמתי לך...תן בראש.
נ.ב - אני מתלוצץ. מדובר בבחורה שגם לפי רוני נותנת שירות טוב וגם במחיר הוגן אבל מסתבר שיש עוד צדדים.
אני אצטט קטע..."...סדין חום סדין חום. כמה עגום סדין חום..."
ביג דדי...הרמתי לך...תן בראש.
נ.ב - אני מתלוצץ. מדובר בבחורה שגם לפי רוני נותנת שירות טוב וגם במחיר הוגן אבל מסתבר שיש עוד צדדים.
20 אש
בליבי בוערת אש
בגופי המתרגש
המון טלפונים, המון המתנה, המון דחיות של זמן...
הגברת יושנת, הגברת נוסעת לירושלים, הגברת מזדיינת עם שניים...הגברת מזדיינת עם הרב...

אני ממתין, מתקשר,מדבר...חרמן במצב פסיכוזי..לא שולט בעצמי לא יודע להפסיק...לא יודע לעצור.
היא מזדיינת עם הרב...

עבר חצי יום כמעט...והיא מזדיינת עם הרב..

השמש כמעט שוקעת...שעת הערביים בבת ים...הוא סופסוף משחרר אותה..

רוני אני אוהב אותך כמו אח, לא אשכח את מעשיך ואת מילותיך לעולם...הוי מה עוללת ומה עשית לי, הוי רוני,רוני...
אוסף אותה..היא מרחפת, נראת נפוחה ושחוקה,כמו סמרטוט ישן ורטוב,כמו מופלטה שבוע לאחר המימונה, כמו מצה שנרטבה בגשם, כמו זונה של תחנה מרכזית הישנה..חסרת אנרגיות וחוש כיוון.
בדרך להתפרקות לגורמים.....
אני חרמן אבסולוטי,לא מסתכל,לא בודק,לא הגיוני,לא מעשי, לא מבין ולא יודע....רק הזין מדבר.
נוסעים למלונית בבת ים עם בקבוק יין, נכנסים לחדר....
היא מתפשטת בלי תחתונים וחזיה ...מיותר, רק מפריע במסע הזיונים וההתפרקות.
מתגלה בעיני גוף שזוף יפיפה, מתוח ועסיסי...הזין לא שואל רק דוחף ומפלס..
נשכבת על המיטה וחצי נרדמת..אין לה כוחות, אין לה אנרגיות, הכל רגיש ומנופח, רק תזיין אותי כבר ותגמור, רק תגמור, רק תגמור...אני צריכה ללכת לבחור הבא...הוא מתקשר, עוד רבע שעה...רק תגמור אני כבר לא יכולה.
אני חרמן בטירוף, לא מסתכל, לא מתעניין, לא יודע ולא מבין....רק הזין מדבר.
טוחן אותה והיא כמעט ולא מגיבה..חצי רדומה.
נותן לה למצוץ, והיא מכניסה את הכל עד הגרון, השקדים, עד הריאות...אין אוויר, היא לא צריכה רק מוצצת ואני דוחף את הראש..מוריד אותה לרימינג עצבני, נשכני וחסר פשרות...דוחף את הראש פנימה והיא יונקת, מלקקת,מתפתלת ונחנקת..בין הזין להתחת...הכל מלא רוק, זיעה ודמעות..אין מקום לאוויר..רק זין,התחת והפה שלה.
מוריד אותה על הבטן...עולה מעליה...תחת עסיסי, שזוף...כל כך מפתה...פותח אותו...החור פשוט נפתח לו..הכל פתוח לרווחה..דוחף אגודל ומבין שהדלת האחורית חופשית לספקים...לא מתבלבל, נדחף פנימה...היא צועקת לא!!!!....אבל כבר מאוחר...אני כבר בפנים,בלי חומר סיכה..רק אני, הזין והיא...
זיון אגרסיבי של התחת, היא סטטית,חצי מבינה,חצי מרוצה..אבל אני לא מתפשר דוחף חזק ומתמכר..
תגמור כבר, אני צריכה ללכת, תגמור...הבחור מתקשר, אני עוד 5 דקות יוצאת, אמרתי לך יוצאת..
הופך אותה על הצד דוחף לכוס ומגלה את התחת...היא לא בעניין אבל הזין לא מבין...רק זיון אגרסיבי ללא פשרות..
אני חרמן בראבק,לא רואה, לא מרגיש, לא מבין ולא יודע..רק הזין מדבר.
היא משפריצה על הסדינים ולא מהכוס...היא מתרסקת, לא יכולה עוד..
דוחף אותה לרימינג בלי פשרות...האף, הלשון, השפתיים והנחיריים כולם עובדים בין התחת לזין..
היא מוצצת ובמקביל עונה לטלפון..אני יוצאת עוד דקה חכה לי ב...
השיחה מסתיימת ואני דוחף את הראש שלה עמוק עמוק, מרגיש את זה יוצא ודחוף את הראש עד סוף הגרון...גומר בלי פשרות למעמקי הגרון.
היא רצה לשירותים, לא מתרחצת, מתלבשת ועפה מהחדר ללקוח הבא.
הבחורה בדרך להרס עצמי של שתיה ורכבת זין בלתי נשלטת...הכל בשביל הכסף.
היא עוברת בין זין לזין בלי מקלחת ובלי בגדים נקיים...
את הDNA של הרב ראיתי על החזה שלה..ודי ברמיזה לחכימא.
לא ממליץ להגיע אליה, היא מפורקת ושחוקה כמו הרבה מאוד בנות שמתגלגלות לתחום הזה בארץ.
באותו היום הרב סחט ממנה את המים ואני סחטתי את הטיפות האחרונות..לא יודע מה היה לה לתת אחרי.
אני יצאתי מהחוויה נגעל מעצמי, נגעל ממנה, נגעל מהסדנים המטונפים, נגעל מהמיטה, נגעל מהחדר, נגעל מהמלונית,נגעל מהאנשים, נגעל מהכבישים, נגעל מהרחובות, נגעל מבת ים, נגעל מגוש דן, נגעל מישראל ונגעל מהעולם...רציתי להקיא מבושה.
לכן אני פורש מהתחום, לפחות לעט עתה..לא יכול הגיע למצבים כאלה, לא רוצה..חוויות תחנה מרכזית הישנה בבת ים 

.

נ.ב
מנושי, אני מתקן, חווית 300 דולר סבירה שווה הרבה יותר מחווית 100 דולר כזו.
.You so need a Daddy, little girl