כ דנה מבת ים תמונות אמיתיות - דף 2 - סקס אדיר

דנה מבת ים תמונות אמיתיות

12
[QUOTE=איצטגנין]

ראוי שבעל מקצוע יאבחן הרפס, ולא חבר פורום עם זין עומד...

יותר מידי בחורות מוכרזות כאן כבעלות הרפס... (לא הגיוני סטטיסטית)

[/QUOTE]

אני לא רופא ולא מתיימר להיות, אני כן יוצא מכל פגישה שאני רואה שעל השפתיים של הבחורה יש פצעים, תמיד יהיה תירוץ של פצע קור או משהו אחר, מאחל לך לא להיות במצב של לגלות הרפס שקיבלת מזונה, חבר טוב פעם שלח לי תמונה של משחה שהיתה לנערה שהייתי איתה, הוריד לי את הלב לתחתונים עד שנבדקתי.

הדיווח שלי בא כבדרך אגב כי לא הספקתי לשלוח דיווח מלא.
אגב, הרפס, אני מצטט:
ההרפס סימפלקס היא מחלה מדבקת מאוד, העוברת בדרך כלל דרך מגע עור בעור, או לעתים דרך חפץ משותף (שפתון, נרגילה וכו'). הווירוס עובר דרך סדקים זעירים מאוד בעור, אך הוא אינו מסוגל לחדור מבעד לפיסת עור בריאה לחלוטין. החומר התורשתי של הוירוס משתלב ב-DNA של תאי העצב בגנגיליונים של מערכת העצבים הסימפתטית ומתפרץ מהם חזרה אל שטח העור מדי פעם ולפעמים גורם כך למחלות. אחוזים גבוהים באוכלוסייה נשאים בווירוס, אם כי אצל רבים הסימפטומים מתבטאים לעתים רחוקות, אם בכלל.
החל מרגע ההדבקות, וירוס ההרפס שוכן בגוף החולה באופן כרוני. תדירות ההתפרצויות משתנה מאדם לאדם, ונעה בין מספר שבועות למספר חודשים. באנשים מסוימים המחלה לא תתפרץ בעתיד מעבר להתפרצות הראשונית שחלה עם ההדבקות במחלה

13
מצטרף לכל מה שאכילס כתב , מזל באמת שנשארו פה עדיין אנשים אינטיליגנטיים ומביני ענין בפורום , אין דבר כזה "פצע קורחום" זה יותר קל לעיכול מבחינה סמנטית אבל בתכלס מדובר פה על הרפס ! , הרפס מדבק ב -99 אחוז וזאת עובדה ! ועובדה נוספת היא שהרפס בשלב בו הוא הכי מדבק זה השלב הו עדיין אין סימן חיצוני (שלפוחית מגעילה ומלאה מיץ וירוסים) כלומר השלב בו הנשא מרגיש עקצוץ במקום בו הולך לצאת הפצע , בשלב זה ריכוז הוירוס ברוק הוא גבוה ביותר וכל מגע בין פה של נשא לאיבר מין או שפתיים או כל איזור בכוף בעל רקמה עדינה זה מתכון ודאי להדבקה , והרפס זו חתונה קתולית וזה לכל החיים והתדירות בה הוא יוצר תלוי במערכת החיסון של הנשא , בקיצור למי שיש ספק הקל שבקלים שניחוח של הרפס קיים באוויר , שומר נפשו ירחק , מדובר בנגע מכאיב במיוחד אשר מחליש את הגוף וגרום למערכת החיסון שלנו להיות פעילה כל הזמן שזה מתכון רע לעוד הרבה בעיות אחרות .
הברון שפיכענהאוזן

16
[QUOTE=אכילס] אני מבין שלא ראית את ההרפס על השפתיים שלה בצד ימין
חבל אחי, חבל.
[/QUOTE]
[QUOTE=החפוז המכני]
דנה:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11424
מלח פלפל, בהנחה שאתה לא יחצן, יכלתי לחסוך לך מפגש עם בחורה חולה. את דנה פגשתי במעונה הראשון שברחוב טשרניחובסקי. דירה חנוקה, שהסריחה ממשהו שהיא בישלה. אך חוש הראייה כן קלט בבירור הרפס. 500 לשעה, ההידבקות על חשבון התאגיד.
[/QUOTE]
שיהיה גם אנאלי בחינם. אם יש ספק - אין ספק!
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

17
טוב...
השמועות על מותי (מחלתי) היו מוגזמות מאד (מארק טווין) קריצה
הבדיקות חזרו תקינות מוחא כפייה
נתתי לזה עוד כמה ימים לוודא שאין שלפוחיות, עיקצוצים וכאלו...הכל כשורה!

אני נותן לזה עוד כמה ימים - גם ככה השבוע בין יום השואה ויום הזיכרון הדגל אצלי יורד לחצי התורן...
בין זיכרון לזיכרון...בין טקס לטקס... ביקור משפחות וחברים - ממש לא עושה לי חשק לזיין.
עצוב לי מידי.

עם זאת הלקח מבחינתי ברור:
ברגע שיש חשש לחשד, יש לדווח לכולם.
על מנת למנוע הידבקות של אחרים.
בדרך זאת מניעה ככל האפשר הפצה הלאה.
כולנו בסופו של דבר באותה סירה.
כפי שכתב למעלה חפוזי: אם יש ספק אין ספק! עדיף לדווח על חשד שווא מאשר לחטוף...
אמנם אני לא ראיתי - אולי הגיע הזמן לבדיוקת ראיה....Cool

יום טוב ובשורות טובות.

מ"פ
גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.

18
ביקרתי היום את הגברת יכול לאשר שאין לה הרפס הסר דאגה מלבכם.

הבאתי שוקולד כמצוות הרב היא אהבה מאוד את הרעיון.

תמונות אמיתיות, בלונדינית אמיתית למי שאוהב לתפוס תחת גדול להפליק לדעתי האופציה המומלצת כיום בשוק.
זורמת מאוד במיטה זיון פנים גרון עמוק, רימינג קל, כינור דוידזיון ציצי, אנאלי בתוספת תשלום, מציצה חשופה ונשיקות מתמסרות בהתאם לכימיה.

היא בעניין של לעשן עישנו ביחד ג'וינט ופשוט הזדיינו מסתולים מעלה לשעה, מאוד אוהבת סקס משיכות קלות בשיער והפלקות קלות.

אני בהחלט אחזור אליה מומלצת בחום.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”