כ אלונה בת ים דגימה - דף 2 - סקס אדיר

אלונה בת ים דגימה

11
[QUOTE=מלח פלפל]
אני מסכים איתך ועם חפוזי ברמה העקרונית.
[/QUOTE]
ועם זאת:
את מרגו היללת למרות שהיו לה שדיים נפולים ומציצה גרועה (והיא תקתקה)
עם דנה כתבת שנהנית למרות שהיא רחבה (ויש לה הרפס)
את השטוחה ללא השדיים מהרצל היללת... למרות שלא היו לה שדיים
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

אלונה בת ים דגימה

13
יופי של דיווח של מלח פלפל. מעביר בצורה טובה את אווירת המפגש והאופי של הבחורה. זאת דוגמה מעולה למה קורה כשיש כימיה ואתה מתייחס יפה לבחורה שאתה נמצא איתה.

לגבי המראה, אני חושב שזה נתון כמו כל נתון אחר. אם הבחורה לא דוגמנית אבל נראית סבבה ויש לה גישה טובה והיא יודעת איך להדליק אותך ולגרום לך להרגיש טוב אז היא שווה את הכסף.

תנו לי בכל פעם בחורה עם מראה סביר וגישה טובה על פני בחורה שנראית טוב אבל היא לא שירותית, אני לא אתלונן :)

מהמעט שחוויתי בעצמי ומהלא מעט שקראתי פה בפורום בחורות שגם ניראות ממש טוב וגם שירותיות ו"יודעות את העבודה" הן דבר מאוד נדיר.
המועדפת הנוכחית שלי:

אנה מפנטזיה/מודלס

אלונה בת ים דגימה

14
החבר מ"פ דגם ודיווח הפעם, כמו גם בעבר, על חוויה אישית ועל כך יבורך. מי שחווה חוויה שונה, יתכבד וידווח ויבורך גם הוא. בסופו של יום, כל חבר מוצא מי המדווחים שטעמם תואם את שלו וכולנו יוצאים נשכרים.

אלונה בת ים דגימה

15
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=מלח פלפל]

אני מסכים איתך ועם חפוזי ברמה העקרונית.
[/QUOTE]

ועם זאת:

את מרגו היללת למרות שהיו לה שדיים נפולים ומציצה גרועה (והיא תקתקה)

עם דנה כתבת שנהנית למרות שהיא רחבה (ויש לה הרפס)

את השטוחה ללא השדיים מהרצל היללת... למרות שלא היו לה שדיים [/QUOTE]

חפוז,
הבנתי כבר שאתה לא מאמין לי.
הבהרת את זה כמה פעמים.
נדמה לי שכולם כבר הבינו גם.
לא נורא - אני אחיה עם זה, הכל טוב!

בעיני מרגו היא מלאך - אותי היא לא תיקתקה בכלל והיה לי כיף גדול איתה! אז מה אם שדיה היו מעט נפולים והמציצה שלה לא משהו? מי מאיתנו מושלם? יחסית לאם צעירה שסיימה לא מכבר הנקה והשאירה תינוק בבית, היא היתה פרח במדבר פה וניחנה ביופי ואופי מיוחדים ובגנים משובחים. אני בקשר איתה גם היום (ביוזמתה אגב).

לגבי דנה - תקרא שוב.

ואם אתה מתכוון לאולגה מהרצל, אז היו לי איתה זיונים פרועים ומעולים. שווה כל דקה שהייתי שם וכל שקל שקיבלה ממני.

ועם זאת, לכבוד הוא לי שאתה עוקב אחרי וקורא את מה שאני כותב.

יום טוב,
מ"פ

גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.

אלונה בת ים דגימה

16
תראה, מלח פלפל, אתה בחור חביב. אתה כותב מוכשר. העניין הוא שבכל פעם שקראתי את דיווחיך הציוריים - התפלאתי על הפער שבינם לבין המציאות. נאמר ככה: הקשר בין דיווחיך לבין המציאות כמוהו כקשר בין סרטי מלחמת הכוכבים למציאות.
אולגה נטולת השדיים, למשל. מלבד זה שלא היו לה שדיים, היא ביקשה תוספת על כל דבר. והיא קיבלה בחדרון, תא. מדיווחיך עלה שהתעלסתם בסוויטה נשיאותית.
או מרגו. אתה כותב "אז מה אם שדיה היו מעט נפולים והמציצה לא משהו", ואז מסייג וטוען שאף אחד לא מושלם. אני בטוח. אבל אל תמעיט: היו לה שדיים נפולים ופצפונים, ומציצה שיננית כלומר, היא לא שווה 500 לשעה. אך ברוב חוצפתה ותקתוקה - היא לקחה 500 ל-40 דקות (ושוב, חסוך את תיאוריך הוורודים על כך שנשארת לפחות שעה והלכת רק כי היית חייב; הייתי איתה - 43 דקות על השעון הייתי בחוץ ורק כי היא אמרה שנגמר הזמן). אני בטוח שיש לה אופי נפלא והיא מאוד מאוד אינטליגנטית (דוברת כמה שפות ויש לה תואר בתחום). באתי לשעה של זיון חלומי ולא לקורס באוקראינית ספרותית.
מלח פלפל, כשמך כן אתה: מתבל את דיווחיך טוב טוב - על מנת להסוות את הטעם (הרע?).

אלונה בת ים דגימה

17
תודה על הקומפלימנטים, באמת...גם אני אוהב אותך Heart
אני לא חושב שאני כזה מוכשר, או כזה יפה או כזה זיין.
אני הוא אני לטוב ולרע.

כל מה שכתבתי קרה באמת, ולא פרי דמיוני.
תאמין או לא. אתה ילד גדול.

אולגה לא קיבלה בחדרון קטן יותר מאשר הדירות המחולקות האחרות בבת ים. ממני היא לא ביקשה תוספת על שום דבר, והיו הרבה דברים. בעיני יש לה גוף יפה, נערי, צעיר, חזק וגמיש (מאד), יש לה אופי פרוע וכשמצאה אותי נענה לאתגר, עפו ניצוצות.
כן ידענו לנצל היטב את מה שיש: המראה, המיטה, הריהוט, המטבח - עושים מהלימון לימונדה.
מה? לא היו לך זיונים בלתי נשכחים באוהל או במכונית? הם יותר קטנים...

השדיים של מרגו ממש לא כאלו גרועים, ראיתי גרועים מהם בהרבה והמציצה שלה היתה סבירה ולא שיננית (אצלי).
בעיני היא יפה מאד, יש לה גוף יפה ונשי מאד. זה מפצה אצלי על הפגמים והסקס היה מצוין.
היא לקחה 500 לשעה וכאשר הארכתי - על פי בקשתה, סיכמתי עם הפקידה על "מחיר" לעוד 40 דקות, יצא יחד 800 ש"ח לשעה וארבעים דקות.
היא ממש לא תיקתקה אותי, להיפך!
אילו לא היתה סובלת אותי, היתה מעיפה אותי תוך 43 דקות על השעון...

מקבל שיש בינינו פער בטעם.
אני רק לא בטוח למי מאיתנו יותר מר.

יום טוב,
מ"פ.

אלונה בת ים דגימה

18
[QUOTE=מלח פלפל]
אולגה לא קיבלה בחדרון קטן יותר מאשר הדירות המחולקות האחרות בבת ים. ממני היא לא ביקשה תוספת על שום דבר, והיו הרבה דברים.
[/QUOTE]
טוב, בכך אתה סותר את דבריו המפורשים של חבר אחר בפורום... חבר מאוד מאוד מכובד. מאוד.
מרגו סבלה איתי (ועם אחרים שדיווחו על כך שיצאו לפני תום השעה)? אז שלא תזנה.

אלונה בת ים דגימה

19

שלום חפוזי, מה שלומך.... Embarrassed

כל חבר בפורום יכתוב וידווח על פי הבנתו, שיקול דעתו, ולפי ראות
עיניו...

אחד יכתוב דיווח בארבע מילים, והשני יכתוב דיווח בארבע מאות מילים....

אחד יכתוב עם טעויות כתיב, השני עם יכולת להיות משורר, והשלישי עם יכולת
את המוח לחורר...

חפוזי,אתה תכתוב את התרשמותך מהבנות, כולנו יודעים שאתה איש ישר ואמין, ודיווחיך מועילים.מוחא כפייה

אך אל תזלזל בחבר אחר, תן לו לכתוב איך שהוא אוהב, אל תפריע לו.Ouch

מלח פלפל, המשך לכתוב, המשך לזיין, המשך לחייך, המשך להיות נחמד לאנשים
נשים וזונות...מוחא כפייה

אתה מזכיר לי סיפור ישן, פעם לפני הרבה הרבה שנים הגיע לפורום הקדוש רב
אחד...Embarrassed

והיה כותב הרבה, מזיין הרבה, מחייך הרבה, נחמד לאנשים נשים וזונות
הרבה...Tongue

אפילו העז לתת להן שוקולד ופירות,Shocked

יותר טוב שאל תשאל מה אמרו עליו? ,Shocked זה היה כמו להכניס לעיניים של אדם אחר מלח ופלפל
! Dead

ודי לחכימא ברמיזא....Geek

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

אלונה בת ים דגימה

20
זה בסדר רוני,
אני לא נעלב...להיפך! תשומת הלב של חפוז מחמיאה לי.
זאת דרכו של האיש, וזה בסדר גמור מבחינתי.

זכותו לדקדק בפרטים הקטנים ולחפש סתירות ואי התאמות.
כל אחד ומה שעושה לו טוב.
הוא עושה זאת גם לאחרים, כך שזה לא אישי ואני בחברה טובה.
אני בטוח בכל ליבי שחפוז הוא איש טוב.
וחוץ מזה כבר התרגלתי קריצה
לפעמים כדאי לראות את התמונה הגדולה ולא להיתקע על הפרטים הקטנים.

אגב,
עברתי על הדיווחים של מרגו ושל אולגה, נעים להיזכר מוחא כפייה
רוב הדיווחים ברוח דומה. וברור וטבעי שלקראת סיום השהות של הבנות כאן חלה שחיקה ועייפות.
זאת הסיבה שאני משתדל לפגוש אותן בראשית הסיבוב שלהן פה, גם אם יש סיכוי לנפילה.

מרגו

אולגה

ולסיום:
כדאי לזכור שגם זונה היא אדם ולא מכונה. גם להן יש שאיפות, רצונות, העדפות, אהבות, וחוסר חשק לפעמים.
זה אנושי וראוי לשים לכך לב.

יום טוב לכולם,

מ"פ

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”