כ שלום - דף 2 - סקס אדיר

שלום

11
[QUOTE=כוסמין]אני מתנצל שאני לא מבין מה יקר ועשיתי סימולציה מחשבתית,

אני משתכר לא רע מגיע עם ארנק פותח שולף 4שטרות של 200 ועוד שטר של 200 לחדר

היא:פותחת את החולצה ,מורידה את הג'ינס מורידה חזיה ותחתונים ,מתמסרת לי בנשיקות,מכניסה את איבר מיני לפיה ושוחקת את הביצים

לאחר מכן פותחת את רגליה ונותנת לי לחדור במשך כמה שעות תמימות

לפעמים גם הרקטום שלה נשתף פעולה ,

הסיום היא מתקלחת עם סבון אבל את מחשבתה לא תצליח לשטוף,

עכשיו תגידו לי אם זה יקר,ואם אתם לא מצליחים להגיע למסקנה ,אז תחשבו אולי אחת מקרובות משפחתכן הייתה עושה את זה, מה הייתם אומרים״הבן זונה דפק אותה בשביל 800?

אם הייתי יודע הייתי נותן לה,או שתנסו אתם כמה הייתם מבקשים תמורת זה שיבוא גבר וידפוק אותכם,

אני אישית יודע שבעיסקה שני הצדדים צריכים להיות מרוצים,לא הייתי מתחלף אם אף אחת[/QUOTE]

כוסמין ידידי, איש איש ותקציבו, אגב אני לא דיברתי על מי שנותנת תמורה של שעתיים ואולי שלוש, לטעמי 800 ש"ח לשעה זה גבוה ואני אישית לא אשלם סכומים כאלו, שילמתי כבר 1000 ש"ח אבל קיבלתי בתמורה שעתיים + אנאלי +

כמובן אני לא נכנס לכיסו של איש וכל אחד ישלם כמה שבא לו, לי בלי קשר אם אני יכול או לא 800 לשעה ובלי מיקום נראה לא לעניין.

מי שמאונן לא מזיין

שלום

12
[QUOTE=כוסמין] אני מתנצל שאני לא מבין מה יקר ועשיתי סימולציה מחשבתית,
אני משתכר לא רע מגיע עם ארנק פותח שולף 4שטרות של 200 ועוד שטר של 200 לחדר
היא:פותחת את החולצה ,מורידה את הג'ינס מורידה חזיה ותחתונים ,מתמסרת לי בנשיקות,מכניסה את איבר מיני לפיה ושוחקת את הביצים
לאחר מכן פותחת את רגליה ונותנת לי לחדור במשך כמה שעות תמימות
לפעמים גם הרקטום שלה נשתף פעולה ,
הסיום היא מתקלחת עם סבון אבל את מחשבתה לא תצליח לשטוף,
עכשיו תגידו לי אם זה יקר,ואם אתם לא מצליחים להגיע למסקנה ,אז תחשבו אולי אחת מקרובות משפחתכן הייתה עושה את זה, מה הייתם אומרים״הבן זונה דפק אותה בשביל 800?
אם הייתי יודע הייתי נותן לה,או שתנסו אתם כמה הייתם מבקשים תמורת זה שיבוא גבר וידפוק אותכם,
אני אישית יודע שבעיסקה שני הצדדים צריכים להיות מרוצים,לא הייתי מתחלף אם אף אחת[/QUOTE]
יש טעם לענות על זה...?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

שלום

13
חברים יקרים, גם אני כיום משתכר היטב ואין לי בעיה לשרוף סכומים כאלה או אחרים.
מבחינתי זונה היא זונה ולא מעניין אותי הסיפור שלה עברה ההווה או עתידה, הזונה קיימת רק בשביל לספק את יצרי וסטיותיי.
בדיוק כפי שאני מבחינתה קיים אך ורק על מנת לתת לה כסף בכדי שהיא תספק את יצרה התמכרותה מחלתה או מה שזה לא יהיה.
אם אישה מבחירה מוכרת את גופה תמורת סכום כסף זו בעיה שלה ורווח שלי.

"לדפוק את הנסיכה זה עולה 200 שקל"
גם אני חגגתי בתחילת שנות ה 2000 בא"י קזינו וזונות אפשר לומר היו כמעט חוקיים כן היו פה ילדות כוסיות ברמה בינלאומית כולנו חגגנו פה בלי הכרה מכונים וליווי במחיר לכל כיס, עד שפתאום התחילו לספר לנו בכלי התקשורת איך יש לנו פה כאלה ילדות כוסיות, ולמי שלא הבין אז אני מדבר על סחר בבני אדם, לי אישית נעשה רע עוד יותר כשאחת מהן סיפרה לי את הסיפור האישי שלה שבכלל לא ביקשתי לשמוע. תקופה מאוד קצרה אחרי זה אני החלטתי שאני אעשה השתדלות רצינית בכדי להימנע מחטופות שכאלה, ובאותו זמן גם הכרתי את מי שהיתה בת זוגתי עד לא מזמן כך שכבר לא הייתי צריך להשתדל פשוט לא הייתי צריך.

על בחורה נורמטיבית, לא זונה, אין לי בעיה להוציא סכומים נכבדים, ברוב המקרים זו השקעה עתידית משתלמת מאוד.
על זונה באופן עקרוני אני לא מוכן להוציא סכומים גבוהים.

כוסמין כתב: ",אז תחשבו אולי אחת מקרובות משפחתכן הייתה עושה את זה, מה הייתם אומרים״הבן זונה דפק אותה בשביל 800? "

אז בואו וחישבו שוב על המשפט הזה ... אם קרובות המשפחה שלכם יבינו שהן בשעה יכולות לעשות 800 ש"ח ומעלה
כולן יהיו זונות, בין אם זה 3 לקוחות ביום ובין אם זה פעם בשבוע או פעם בחודש או שנה והיום בעידן בו אנו חיים זה גם ממש ממש קל להיות בלי להראות, בשורה התחתונה סקס בתשלום = זונה.

אז אם בת משפחתך מזדיינת בשביל כסף זה באמת משנה לך מה התדירות או עבור איזה סכום היא עושה זאת ???

שלום

15
למה רק עכשיו מדווח. כי הי הייתה בדירה אחרת כשה הכרתי אותה ואז נעלמה
לא ידעתי לאן ורק לא מזמן חבר אמר לי אלהה. הסיבה השנייה אני לא נמצא הרבה בפורום ולא טוב בכתיבה, והייתי בטוח שכבר ידועה ומוכרת פה בפורום כי היא לא התחילה היום לעבוד .
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”