כ אווה אוי ואבויה תל אביב.... - דף 2 - סקס אדיר

אווה אוי ואבויה תל אביב....

11
שלום למר גולן ולשאר חברי הקהילה הקדושה

אני בדרך כלל קורא את הדיווחים ונכנס לפורום בחשכת הלילה, עת כולם נמים את תמונת הלילה בבית. בחושך, בקושי רואים את המקלדת וכבר עייפים מכל היום, והרבה פעמים אני לא מגיב, (לדווח אני בהחלט משתדל) אפילו שבא לי לפעמים סתם לתת חיוך, או התפעלות או הסכמה וכיוצא בזה.

אתמול קראתי את הדיווח של מר גולן וממש צחקתי בקול רם, כשכולם ישנים. אחר כך לך תסביר.
התאמצתי עכשיו, עדיין בעבודה, כדי לומר למר רוי גולן, כי הדיווחים שלך מקסימים, מעניינים, מלאי פרטים רלוונטים, מרחיבי דעת, מחרמנים ובעלי רמה גבוהה ביותר.

גם שאר המגיבים לא מביישים את הפירמה, ועל כן אני גאה (לא "גאה") להיות חלק מקהילה שפויה וחרמנית.

עלו והצליחו, תמשיכו כך.
אני בהפסקה מטודית מדגימות לאחר הגועל נפש שהיה לי בים בתל ברוך לפני כשבוע. הדיווח שלי קיים על שלומית .

12
[QUOTE=roni golan]

Ghost , אכתוב לך באופן אישי בזמן שכל חברי הפורום קוראים את דברי...

היו לנו מספר התכתבויות בפרטי, עליהן כמובן שלא אכתוב דבר.

אני אוהב את הפורום, והוא הפך להיות חלק משגרת יומי, עושה אנכי כל שביכולתי לעודד את

החברים לכתוב, שמח אני בכל יום מחדש לראות את הדיווחים המעולים, את חוות הדעת של כל אחד

ואחד בכל נושא, אוהב את האווירה, האחווה, והחברות, הנרקמת בין חברי הפורום,מוחא כפייה

אך רוצה אנכי לומר לך בגילוי לב, שמחת את ליבי,מוחא כפייה ועשית לי את היום, במשפט שכתבת לעיל, אצבע למעלה

ליבך רך ורגיש, ואני מחזק את ידיך,(ולא את זיינךEmbarrassed), ומאחל לך להמשיך ולהיות קורא פסיבי בלבד.

ומאחל שתתקיים בך חתימתך שלך: "הבטחה לעצמי: להיות חזק יותר, לא לדאוג, ולהיות סבבה"

תן לבעלי לב הברזל, וביצי הנחושת, להמשיך לכתוב ולהיות אקטיביים, בכתיבה ובזימה... Cool

ודי לחכימא ברמיזא ....Geek

תודה לך...

[/QUOTE]

אני מודה לך, מעומק ליבי, על מילותיך אישי היקר.

מאז שהתכתבתי איתך לראשונה, תמיד ידעתי שאתה חכם, ואי לכך ביקשתי מספר דברים העוסקים בתכונה זו.

רוני, בלי להכביר במילים, אני מברך אותך שתזכה לבריאות איתנה ושנים רבות, ושהאל יראה את טוב ליבך, וכוונותיך, ויגמול לך על הדברים הללו.

כן, לברך בפורום שכולו זימה וחטאים, אני רואה את האירוניה כאן, אבל כבר נאמר: אל תהיי ברכת הדיוט קלה בעיניך, שיכולה לבוא בכל זמן ובכל שעה.

כי אין אדם שאין לו שעה..

ושוב, תודה אח יקר!
הבטחה לעצמי: להיות חזק יותר, לא לדאוג, ולהיות סבבה.

13
הייתי אצל מרסי לפני יומיים בערב .הבחורה נמצאת בת״א ברחוב בן שישים ומשהו לא זוכר . דירה מאוד יפה ונקייה מקלחת קטנה אבל הכל נקי.פתחנ לי מרסי לא יודע לגבי הגיל הייתי אומר בסביבות 30 וקצת.ג׳ינג׳ית צבוע היה אסוף,רזה חזה בינוני מסולקן,שפתיים יפות ושיניים קצת גדולות .פתחה את הדלת לבשה בגד או שמלה צמוד כחולה, מאוד מזמינה זורמת,באתי עם אלכוהול ושוקולד אבל לא שותה .עשיתי מקלחת חזרתי הייתה ערומה על המיטה .התחלתי בלתת לה מסאג׳ בגוף כולל בחורים עשיתי בדיקה עם האצבעות.כוס צר.אח״כ אני נשכבתי דפקה לי מציצה לא משהו מאוד רגוע אבל אהבתי מציצה מצורפת בליקוקים לכל הגוף.אח״כ שמה לי גומי והתחילה לרכב עלי,יש לה כוס צר ויודעת לזוז.סיימתי עשתה לי מסג׳ טוב ץבחורה בכייף זורמת מדברת אנגלית .יש על מה לדבר איתה.הייתי צריך ללכת עשיתי מקלחת והמשכתי.
היא תהייה פה עד יום ראשון
סיכום בחורה נראת טוב חזה מסולקן גוף חלק ונעים
אוהבת לפנק מציצה רגוע לא פראית ולא גרון עמוק
אני ממליץ וינסה לחזור
משהו מוזר ולבדוק לפני שהלכתי היא התלבשה עם הבגדים שאיתה היתה בהתחלה ולא עשתה מקלחת.אצלי אני עושה תמיד בדיקה ומריח את הבחורה.אז תבדקו חברה

תהינו
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11598

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”