כ אלינה בת 24 - דף 2 - סקס אדיר

אלינה בת 24

11
חפוז אל תחפז ואל תכנס להיסטריה. אני נבהלתי מצריבת שתן לאחר אחד הביקורים שלי ולאחר בדיקות התברר שלא היה כולם. סביר יותר להניח שסתם וירוס או שפעת
תרגיש טוב!

אלינה בת 24

13
אתלה מבין חפוזי?
עד שמישהי שורדת את המסע של המחקר שלך ומגיעה לגמר...
בסוף היא מפילה אותך עם איזה וירוס מסתורי כמו אחרונת הזונות בתחנה המרכזית.... בכי
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

אלינה בת 24

14
[QUOTE=החפוז המכני]אזהרה חמורה

לא ללכת אליה!!! הבחורה חולה!!! היא הדביקה אותי ברעל! בגלל אני מרותק למיטה עם כאב גרון וחום 38 וראש מתפוצץ!

חוצפה [/QUOTE]

חפוזי,
אתה נוהג כאחרון הפוחזים פה בפורום.
אתמול היית אצלה, היום אתה חולה.
למה היא אשמה?
על "זמן דגירה" של מחלות, שמעת? בשפעת זמן הדגירה הוא 4-5 ימים.
לפיכך - לא ייתכן שנדבקת ממנה.

המגביה עוף - ירחיק ראות

אלינה בת 24

16
[QUOTE=איצטגנין]

[QUOTE=החפוז המכני]אזהרה חמורה
לא ללכת אליה!!! הבחורה חולה!!! היא הדביקה אותי ברעל! בגלל אני מרותק למיטה עם כאב גרון וחום 38 וראש מתפוצץ!
חוצפה [/QUOTE]
<font size="2" color="#00ffff">חפוזי,
<font size="2" color="#00ffff">אתה נוהג כאחרון הפוחזים פה בפורום.
<font size="2" color="#00ffff">אתמול היית אצלה, היום אתה חולה.
<font size="2" color="#00ffff">למה היא אשמה?
<font size="2" color="#00ffff">על "זמן דגירה" של מחלות, שמעת? בשפעת זמן הדגירה הוא 4-5 ימים.
<font size="2" color="#00ffff">לפיכך - לא ייתכן שנדבקת ממנה.
<font size="2" color="#00ffff">

[/QUOTE]
איצ, לגבי מחלות מין: אני מאוד מקווה שאתה צודק (אלו התסמינים שעלולים להופיע במקרה של HIV או צהבת B).
לגבי מחלות כגון שפעת: אני יודע בוודאות שאתה טועה... אם שהית במקום סגור או אפילו במקום פתוח אך במרחק קטן מחולה שפעת - ההידבקות היא מיידית וכך גם התסמינים וההשפעה. ודאי וודאי אם התנשקתם והחלפתם נוזלים.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

אלינה בת 24

17

לא !
מרגע שהוירוס חדר אל גופך, עד להופעת התסמינים - יעברו 4 ימים עד 5 ימים.

תחשוב בהיגיון - חודרת לגופך כמות קטנה מאד של וירוסים, הם צריכים ל'התיישב' בכל חלקי גופך, להתרבות, ולהגיע למסה קריטית שתוכל להכריע את המנגנון החיסוני שלך ואת משקל גופך. זה לוקח זמן.

לכל המחלות המידבקות יש זמן דגירה של מספר ימים. יש גם יותר, אבל אין אפס זמן.
מה שברור הינו (כפי שאומר הרקולה) - שבזמן שביקרת אותה היית 'נשא', ויש סיכוי שהדבקת אותה (אם המנגנון החיסוני שלה לא הדף את ההתקפה של וירוסיך).

גיגול קצר יוכיח לך שדברי נכונים.

המגביה עוף - ירחיק ראות

אלינה בת 24

20
[QUOTE=איצטגנין] <font size="2" color="#00ffff">
לא !
<font size="2" color="#00ffff">מרגע שהוירוס חדר אל גופך, עד להופעת התסמינים - יעברו 4 ימים עד 5 ימים.
<font size="2" color="#00ffff">תחשוב בהיגיון - חודרת לגופך כמות קטנה מאד של וירוסים, הם צריכים ל'התיישב' בכל חלקי גופך, להתרבות, ולהגיע למסה קריטית שתוכל להכריע את המנגנון החיסוני שלך ואת משקל גופך.  זה לוקח זמן.
<font size="2" color="#00ffff">לכל המחלות המידבקות יש זמן דגירה של מספר ימים. יש גם יותר, אבל אין אפס זמן.
<font size="2" color="#00ffff">מה שברור הינו (כפי שאומר הרקולה) - שבזמן שביקרת אותה היית 'נשא', ויש סיכוי שהדבקת אותה (אם המנגנון החיסוני שלה לא הדף את ההתקפה של וירוסיך).
<font size="2" color="#00ffff">גיגול קצר יוכיח לך שדברי נכונים.

[/QUOTE]
תודה למאחלים. איצ... האמן לי: באינטרנט מסתובבות הרבה שטויות... הרבה אגדות אורבניות... בהינתן התנאים (לא שתית מספיק, למשל, או שלא היית לבוש מספיק והיה קר) - מספיק מפגש עם אדם חולה כדי להידבק. והתסמינים מופיעים מיד. האמן לי, אני מדבר מניסיון...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”