חוסר בדיווחים... דרוש שינוי בתפיסה..
12חוסר בדיווחים... דרוש שינוי בתפיסה..
13הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.
גזען!
14הפורום הזה צריך להיות דמוקרטיה. שכל אחד יוכל לומר מה שעל ליבו ולהציג את זוית הראיה שלו לתחום הזה. נכון הדבר שבעתיים שיש פה המון חדשים וצופים שקטים שלא יודעים מה נכון ומה לא נכון וחשוב שידעו את האמת וכל האמת. אני זוכר בתחילת דרכי שלא היה פורום ולא ידעתי כמה עולה ומה לדרוש בטיפול...כמה נפילות חוויתי...כמה כסף הפסדתי. אני שמח שיש היום חברים פה שמהווים סמן לצעירים. יש פה אנשים חשוכים בפורום שמציגים להם את אותה אמת בפנים זה כנראה מעורר להם את רגשות האשם וההלקאה העצמית על כך שדרכם לא נכונה, שהם לא בשיאם, שיכול להיות שמישהו אחר עושה דברים נכון יותר. אני לא כזה ואני מוכן לראות תפיסת עולם שהיא לא שלי פה...כמובן שאגיב על מה שנראה לי נכון להגיב אבל זה היופי...מערכת של איזונים ובלמים...דעות מנוגדות. זה מהות הפורום.
15הפורום הזה צריך להיות דמוקרטיה. שכל אחד יוכל לומר מה שעל ליבו ולהציג את זוית הראיה שלו לתחום הזה. נכון הדבר שבעתיים שיש פה המון חדשים וצופים שקטים שלא יודעים מה נכון ומה לא נכון וחשוב שידעו את האמת וכל האמת. אני זוכר בתחילת דרכי שלא היה פורום ולא ידעתי כמה עולה ומה לדרוש בטיפול...כמה נפילות חוויתי...כמה כסף הפסדתי. אני שמח שיש היום חברים פה שמהווים סמן לצעירים. יש פה אנשים חשוכים בפורום שמציגים להם את אותה אמת בפנים זה כנראה מעורר להם את רגשות האשם וההלקאה העצמית על כך שדרכם לא נכונה, שהם לא בשיאם, שיכול להיות שמישהו אחר עושה דברים נכון יותר. אני לא כזה ואני מוכן לראות תפיסת עולם שהיא לא שלי פה...כמובן שאגיב על מה שנראה לי נכון להגיב אבל זה היופי...מערכת של איזונים ובלמים...דעות מנוגדות. זה מהות הפורום.
ערב טוב מקסימום... ערב טוב אוליגופול....
מקסימום ,אני מסכים ומקבל את דבריך, אתה בהחלט צודק !
אוליגופול, אני מסכים ומקבל את דבריך, אתה בהחלט צודק !
כפי שאתם יודעים אני עצמי חדש בפורום, ואני זוכר את הקשיים שעברתי
בתחילת דרכי בפורום.
אני כמובן לעולם לא שוכח את שעשו לי, כהרגלי אני תמיד סולח.
מאחר ואני קיבלתי על עצמי לסייע לאדמין בסידור וארגון הפורום,
מתוך אהבת החברים והפורום בלבד ! (אין לי שום קשר עסקי כזה או אחר אל הפורום).
לכן מצאתי לנכון לכתוב את אשר כתבתי לעיל, וכל עוד אני כאן בפורום וזאת
הבטחה !
מה שעשו לי בפורום אני לא אתן לאיש לעשות לחבר אחר.
ותמיד אדאג שכל חבר בפורום יוכל לכתוב את כל אשר על ליבו, בדרכו ובמילותיו
שלו.
ומי שיעבור את הגבול ויציק למדווחים אחרים באלימות מילולית, או בהצקות
מיותרות על מחירים
וכדומה, יטופל בהתאם. וגם זאת הבטחה !
יש לנו בפורום אדמין מדהים שתומך בנו, ובגישה של כבוד לאדם באשר הוא
אדם.
וכבודה של האישה באשר היא אישה !
המשך ערב נעים לכולם...
תמשיכו לדווח איש איש בדרכו שלו, זה הדבר היפה ביותר בפורום............
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
16הפורום הזה צריך להיות דמוקרטיה. שכל אחד יוכל לומר מה שעל ליבו ולהציג את זוית הראיה שלו לתחום הזה. נכון הדבר שבעתיים שיש פה המון חדשים וצופים שקטים שלא יודעים מה נכון ומה לא נכון וחשוב שידעו את האמת וכל האמת. אני זוכר בתחילת דרכי שלא היה פורום ולא ידעתי כמה עולה ומה לדרוש בטיפול...כמה נפילות חוויתי...כמה כסף הפסדתי. אני שמח שיש היום חברים פה שמהווים סמן לצעירים. יש פה אנשים חשוכים בפורום שמציגים להם את אותה אמת בפנים זה כנראה מעורר להם את רגשות האשם וההלקאה העצמית על כך שדרכם לא נכונה, שהם לא בשיאם, שיכול להיות שמישהו אחר עושה דברים נכון יותר. אני לא כזה ואני מוכן לראות תפיסת עולם שהיא לא שלי פה...כמובן שאגיב על מה שנראה לי נכון להגיב אבל זה היופי...מערכת של איזונים ובלמים...דעות מנוגדות. זה מהות הפורום.[/QUOTE]
הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.
גזען!
17הוא טוען שיש המון שמסכימים איתו...אז זהו...שיש המון שמסכימים איתי. ההבדל בינינו הוא שאני מוכן לקבל את דעותיו פה ולא אתנגד שיופיעו פה(למרות שהן חלולות וחסרות בסיס אינטלקטואלי...שים לב איך הוא כל הזמן חוזר למה אני מסוגל או לא להרשות לעצמי ולא מבין עדיין שאני מוציא על נערות עובדות בחודש יותר מהמשכורת החודשית שלו).
על אפו ועל חמתו אציין עובדות על המחירים האמיתיים, על רמת הבנות. , על כך שאין הבדל פרט לפראייריות המתפרצת בין נותנות השירות ממזרח אירופה שלוקחות 400 או 1000, על אשליית הפרטיות, על האגו הגברי והמצ'ואיזם המגעיל שמגיע עם הגיל וכל דבר אחר שאראה לנכון.
18הוא טוען שיש המון שמסכימים איתו...אז זהו...שיש המון שמסכימים איתי. ההבדל בינינו הוא שאני מוכן לקבל את דעותיו פה ולא אתנגד שיופיעו פה(למרות שהן חלולות וחסרות בסיס אינטלקטואלי...שים לב איך הוא כל הזמן חוזר למה אני מסוגל או לא להרשות לעצמי ולא מבין עדיין שאני מוציא על נערות עובדות בחודש יותר מהמשכורת החודשית שלו).
על אפו ועל חמתו אציין עובדות על המחירים האמיתיים, על רמת הבנות. , על כך שאין הבדל פרט לפראייריות המתפרצת בין נותנות השירות ממזרח אירופה שלוקחות 400 או 1000, על אשליית הפרטיות, על האגו הגברי והמצ'ואיזם המגעיל שמגיע עם הגיל וכל דבר אחר שאראה לנכון.[/QUOTE]
הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.
גזען!
19הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.
גזען!
20אתה כל כך לא חכם שכל פעם אנחנו חוזרים לאותם טיעונים יבשים שלא קשורים למה שאני אומר. אני הולך לבנות שסביר שכלל לא יקבלו אותך אז צא מהסרט שאתה הולך לבנות איכותיות...יש פה בינתיים שתיים שדיווחת עליהן ושתיהן התבררו כנפילות קשות בעוד כל דיווח שלי מהעשרות (לא הבודדים שלך) מסתיים בכך שמשבחים אותי כמה אני מדוייק.
העיקר הוא הדיווח ואחריו מגיעים כללללל הפרטים הרלוונטיים שכוללים לצערך האם היא שווה את המחיר, כמה היא שווה ועוד אלמנטים של מחיר שמוציאים אותך משלוותך מסיבה לא ברורה. כלללל אחד חופשי לדווח כהוות נפשו וכלללל אחד רשאי להגיב כל עוד שומר על שפה תקינה. חשוב שאותו חדש שנכנס ידע שאותה אחת שסיבנה אותך תלך עם אחרים בחצי מחיר וכפול זמן...זה מידע חשוב. אם מישהו שם על מישהי 1000 שקל ובקצת משא ומתן יכול להוריד אותה ל 400 כי היא מגיעה ממקום שגם 400 זה ים כסף.
אני אמשיך להוות מנגנון מאזן לך ולשכמותך שמשחיטים לכולנו את התחום בגלל היעדר עכבות ויכולות.
לרוני רד06 ולאדמין - אני מעולם לא מתחיל איתו שיח. אני רק מגיב אחרי שהוא מזכיר אותי. בבקשה תתפסו אותו לשיחה ותגידו לו לרדת ממני ולתת לי לחיות פה על אף שמה שאני כותב לא יאה לו.