כ חוסר בדיווחים... דרוש שינוי בתפיסה.. - דף 2 - סקס אדיר

חוסר בדיווחים... דרוש שינוי בתפיסה..

11
למרות כמות ההודעות הצנועה שלי, אני מדווח על כל מפגש מעת הצטרפותי חוץ ממקרה שהתבקשתי מפורשות שלא לדווח. כך שכמות ההודעות אינה מדד נכון לדעתי אלא רק דיווחים. כמו כן לא כולם יכולים לקיים מפגשים בתדירות של בכירי הפורום.

12
רוני היקר.. לא ביקשנו להפוך את הפורום לקבוצה סגורה...להיפך !
לא הגיוני שחברים לא רשומים כלל יוכלו לצפות להנות אולי להרשם כדי לקבל מספר טלפון מחבר זה או אחר...
לצורך העניין מופיעות מעל 100 מודעות פרסום בתמונות אמיתיות.. כמובן שאלה מודעות פרסום מתחלפות עקב תחלופה בנערות שמספקות את צרכינו וחוזרות למדינות הקפואות.
במידה וחברים לא רק שיסירו את הכפפה אלא גם ידווחו מדי פעם אני בטוח ששחיקה של בחורות מדווחות תקטן .. ורמת ההיצע תגדל. הרי ברור לכל שעדיף לללכת לבחורה מדווחת וחסוך נפילה.
אז חברים יקרים.. אם רק תדווחו אפילו בקצרה.. זה יעשה רק טוב

13
רוני דבר אחד יש לי להגיד
כאשר אנשים נכנסים לדווח פה, מנסים באמת לתת לחברים פה כיוונים חדשים, אך יש קבוצה שדואגת להזכיר לכולם מחאות ומריחות של מרגרינה מעופשת על הפורום, אז אנשים שגם רוצים לדווח בוחרים שלא
אל תשכח איך התנפלו עליך ועל כיסך, אל תשכח כמה נכנסו לך לארנק עד כדי כך שעזבת את הפורום הזה והישתתקת
איך אפשר לדווח פה בשקט על בחורה כשאר יש חברים שבאים ומחרבנים לכל השאר, לא בדיווח שלילי או חיובי, פשוט בכניסה מגעילה לתוך הכיס וחשבון הבנק של השאר
זה דבר שגורם לפורטם להיראות כמו שהוא, ריק!
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

14
רוני דבר אחד יש לי להגיד.
הפורום הזה צריך להיות דמוקרטיה. שכל אחד יוכל לומר מה שעל ליבו ולהציג את זוית הראיה שלו לתחום הזה. נכון הדבר שבעתיים שיש פה המון חדשים וצופים שקטים שלא יודעים מה נכון ומה לא נכון וחשוב שידעו את האמת וכל האמת. אני זוכר בתחילת דרכי שלא היה פורום ולא ידעתי כמה עולה ומה לדרוש בטיפול...כמה נפילות חוויתי...כמה כסף הפסדתי. אני שמח שיש היום חברים פה שמהווים סמן לצעירים. יש פה אנשים חשוכים בפורום שמציגים להם את אותה אמת בפנים זה כנראה מעורר להם את רגשות האשם וההלקאה העצמית על כך שדרכם לא נכונה, שהם לא בשיאם, שיכול להיות שמישהו אחר עושה דברים נכון יותר. אני לא כזה ואני מוכן לראות תפיסת עולם שהיא לא שלי פה...כמובן שאגיב על מה שנראה לי נכון להגיב אבל זה היופי...מערכת של איזונים ובלמים...דעות מנוגדות. זה מהות הפורום.

15
[QUOTE=maximum]
רוני דבר אחד יש לי להגיד
כאשר אנשים נכנסים לדווח פה, מנסים באמת לתת לחברים פה כיוונים חדשים, אך יש קבוצה שדואגת להזכיר לכולם מחאות ומריחות של מרגרינה מעופשת על הפורום, אז אנשים שגם רוצים לדווח בוחרים שלא
אל תשכח איך התנפלו עליך ועל כיסך, אל תשכח כמה נכנסו לך לארנק עד כדי כך שעזבת את הפורום הזה והישתתקת
איך אפשר לדווח פה בשקט על בחורה כשאר יש חברים שבאים ומחרבנים לכל השאר, לא בדיווח שלילי או חיובי, פשוט בכניסה מגעילה לתוך הכיס וחשבון הבנק של השאר
זה דבר שגורם לפורטם להיראות כמו שהוא, ריק!
[/QUOTE]
[QUOTE=אוליגופול]
רוני דבר אחד יש לי להגיד.
הפורום הזה צריך להיות דמוקרטיה. שכל אחד יוכל לומר מה שעל ליבו ולהציג את זוית הראיה שלו לתחום הזה. נכון הדבר שבעתיים שיש פה המון חדשים וצופים שקטים שלא יודעים מה נכון ומה לא נכון וחשוב שידעו את האמת וכל האמת. אני זוכר בתחילת דרכי שלא היה פורום ולא ידעתי כמה עולה ומה לדרוש בטיפול...כמה נפילות חוויתי...כמה כסף הפסדתי. אני שמח שיש היום חברים פה שמהווים סמן לצעירים. יש פה אנשים חשוכים בפורום שמציגים להם את אותה אמת בפנים זה כנראה מעורר להם את רגשות האשם וההלקאה העצמית על כך שדרכם לא נכונה, שהם לא בשיאם, שיכול להיות שמישהו אחר עושה דברים נכון יותר. אני לא כזה ואני מוכן לראות תפיסת עולם שהיא לא שלי פה...כמובן שאגיב על מה שנראה לי נכון להגיב אבל זה היופי...מערכת של איזונים ובלמים...דעות מנוגדות. זה מהות הפורום.
[/QUOTE]

ערב טוב מקסימום... ערב טוב אוליגופול....

מקסימום ,אני מסכים ומקבל את דבריך, אתה בהחלט צודק !

אוליגופול, אני מסכים ומקבל את דבריך, אתה בהחלט צודק !

כפי שאתם יודעים אני עצמי חדש בפורום, ואני זוכר את הקשיים שעברתי
בתחילת דרכי בפורום.

אני כמובן לעולם לא שוכח את שעשו לי, כהרגלי אני תמיד סולח.

מאחר ואני קיבלתי על עצמי לסייע לאדמין בסידור וארגון הפורום,

מתוך אהבת החברים והפורום בלבד ! (אין לי שום קשר עסקי כזה או אחר אל הפורום).

לכן מצאתי לנכון לכתוב את אשר כתבתי לעיל, וכל עוד אני כאן בפורום וזאת
הבטחה !

מה שעשו לי בפורום אני לא אתן לאיש לעשות לחבר אחר.

ותמיד אדאג שכל חבר בפורום יוכל לכתוב את כל אשר על ליבו, בדרכו ובמילותיו
שלו.

ומי שיעבור את הגבול ויציק למדווחים אחרים באלימות מילולית, או בהצקות
מיותרות על מחירים

וכדומה, יטופל בהתאם. וגם זאת הבטחה !

יש לנו בפורום אדמין מדהים שתומך בנו, ובגישה של כבוד לאדם באשר הוא
אדם.

וכבודה של האישה באשר היא אישה !

המשך ערב נעים לכולם...

תמשיכו לדווח איש איש בדרכו שלו, זה הדבר היפה ביותר בפורום.........מוחא כפייה...

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

16
[QUOTE=אוליגופול]רוני דבר אחד יש לי להגיד.

הפורום הזה צריך להיות דמוקרטיה. שכל אחד יוכל לומר מה שעל ליבו ולהציג את זוית הראיה שלו לתחום הזה. נכון הדבר שבעתיים שיש פה המון חדשים וצופים שקטים שלא יודעים מה נכון ומה לא נכון וחשוב שידעו את האמת וכל האמת. אני זוכר בתחילת דרכי שלא היה פורום ולא ידעתי כמה עולה ומה לדרוש בטיפול...כמה נפילות חוויתי...כמה כסף הפסדתי. אני שמח שיש היום חברים פה שמהווים סמן לצעירים. יש פה אנשים חשוכים בפורום שמציגים להם את אותה אמת בפנים זה כנראה מעורר להם את רגשות האשם וההלקאה העצמית על כך שדרכם לא נכונה, שהם לא בשיאם, שיכול להיות שמישהו אחר עושה דברים נכון יותר. אני לא כזה ואני מוכן לראות תפיסת עולם שהיא לא שלי פה...כמובן שאגיב על מה שנראה לי נכון להגיב אבל זה היופי...מערכת של איזונים ובלמים...דעות מנוגדות. זה מהות הפורום.[/QUOTE]

למה האמת היא שלך ולא שלי?
למה אתה תמיד צודק וכולם טועים?

רוני, עם כל הכבוד שיש לי אליך, אתה טועה בדרך הזאת שלך, הפורום נועד לתרום לכולם
אני לא נכנס לכל פוסט של האדונים המדוברים ומורח שם דברים לא קשורים, אני לא בא ומעיר על כל דיווח, תאמין לי יש הרבה מה להעיר, אבל אני לא נכנס למקומות כאלה
אבל לא יכול להיות שבכל מקום הם יופיעו ויחרבו הכל, יש פוסטים של בנות שלוקחות פחות, יש של בנות שלוקחות יותר, אי אפשר בכל מקום שיכנסו לאנשים לכיס, אין חשק לדווח בכלל, זה פוגע בפורום ואני בטוח שיש מלא חברים שיסכימו איתי, חלקם אף עזב את הפורום בגלל זה ואינם מדווחים עוד, זה חבל!

ואוליגופול, אנשים מספיק מבוגרים, לפחות שכלית ונפשית יותר ממך, יכולים לעשות את השיקול שלהם בעצמם
אין צורך שתבוא ותעיר על כל שקל ושקל מעל הסכום שאתה יכול תהרשות לעצמך, יש אנשים שיכולים להרשות לעצמם יותר אז בבקשה תניח להם בשקט

אוליגופול:

גזען!

17
שים לב רוני יקר מי פה אלים מילולית...מי פה יורד לרמה נמוכה כי לא מסוגל לשמוע מישהו שהגישה שלו לא מתאימה לו.

הוא טוען שיש המון שמסכימים איתו...אז זהו...שיש המון שמסכימים איתי. ההבדל בינינו הוא שאני מוכן לקבל את דעותיו פה ולא אתנגד שיופיעו פה(למרות שהן חלולות וחסרות בסיס אינטלקטואלי...שים לב איך הוא כל הזמן חוזר למה אני מסוגל או לא להרשות לעצמי ולא מבין עדיין שאני מוציא על נערות עובדות בחודש יותר מהמשכורת החודשית שלו).

על אפו ועל חמתו אציין עובדות על המחירים האמיתיים, על רמת הבנות. , על כך שאין הבדל פרט לפראייריות המתפרצת בין נותנות השירות ממזרח אירופה שלוקחות 400 או 1000, על אשליית הפרטיות, על האגו הגברי והמצ'ואיזם המגעיל שמגיע עם הגיל וכל דבר אחר שאראה לנכון.

18
[QUOTE=אוליגופול]שים לב רוני יקר מי פה אלים מילולית...מי פה יורד לרמה נמוכה כי לא מסוגל לשמוע מישהו שהגישה שלו לא מתאימה לו.

הוא טוען שיש המון שמסכימים איתו...אז זהו...שיש המון שמסכימים איתי. ההבדל בינינו הוא שאני מוכן לקבל את דעותיו פה ולא אתנגד שיופיעו פה(למרות שהן חלולות וחסרות בסיס אינטלקטואלי...שים לב איך הוא כל הזמן חוזר למה אני מסוגל או לא להרשות לעצמי ולא מבין עדיין שאני מוציא על נערות עובדות בחודש יותר מהמשכורת החודשית שלו).

על אפו ועל חמתו אציין עובדות על המחירים האמיתיים, על רמת הבנות. , על כך שאין הבדל פרט לפראייריות המתפרצת בין נותנות השירות ממזרח אירופה שלוקחות 400 או 1000, על אשליית הפרטיות, על האגו הגברי והמצ'ואיזם המגעיל שמגיע עם הגיל וכל דבר אחר שאראה לנכון.[/QUOTE]

אני לא מקבל את הדברים שלך?
לך תראה בפוסט מחאה שלכם הראשון, בעמוד הראשון מי הצטרף, רק אחרי שחירבתם גם את זה הדרתי רגליי משם
אתם לא מבינים שאתם עושים נזק יותר מתועלת, לאנשים נמאס, הרוב שותקים לכם ומפחדים להגיב, חלק עזבו כי נמאסה עליהם ההתעסקות במחיר במקום בדיווח
אתה לא מבין איזה נזק גרמת אתה לפורום הזה, אין תועלת בזה שפוסטים שלמים מתעסקים בוויכוח על כסף
באמת די כבר, אם אין לך מה לדווח אל תגיד כלום

ורק לידיעתך, את התותחיות שהייתי איתן אני לא מדווח רק בגללך ושכמותך
מי רוצה שיבוא איזה אוליגופול ויעצבן אותה וישגע אותה על הסכום שהיא דורשת?
מעדיף שלא להעביר לפורום כדי לא ללכלך את עצמי

עוד דבר, לא אכפת לי כמה אתה מוציא בחודש, בפעם או שאתה מודד את זה לפי כמות הזרע לשקל
תעשה עם הכסף שלך מה שבא לך, אני לא נכנס לדיווחיםצשלך ומעיר על הנפילות בזקנות שלוקחות 200 שקלים, אז עשה טובה אל תבוא להרוס לאחרים, נמאס להתעסק בתפל במקום בעיקר, זה פורום דיווחים על זונות, יש כאלה בשקל ויש בעשר אלף אז רד ממני עם המנטרה שלך, זיינת את השכל
זה סוף הדיווח, גם הוויכוח (דרך אגב אוליגופול חרא של זיון מוח)
אין לי מה להתייחס אליך יותר
אוליגופול:

גזען!

20
כל עוד אתה פה תתרגל למנטרה הזו כי אני את האמת שכואבת לך כל כך אגיד ואחזור ואגיד. אל תשכח שאני צעיר ממך אז אני אחזיק יותר ממך.

אתה כל כך לא חכם שכל פעם אנחנו חוזרים לאותם טיעונים יבשים שלא קשורים למה שאני אומר. אני הולך לבנות שסביר שכלל לא יקבלו אותך אז צא מהסרט שאתה הולך לבנות איכותיות...יש פה בינתיים שתיים שדיווחת עליהן ושתיהן התבררו כנפילות קשות בעוד כל דיווח שלי מהעשרות (לא הבודדים שלך) מסתיים בכך שמשבחים אותי כמה אני מדוייק.

העיקר הוא הדיווח ואחריו מגיעים כללללל הפרטים הרלוונטיים שכוללים לצערך האם היא שווה את המחיר, כמה היא שווה ועוד אלמנטים של מחיר שמוציאים אותך משלוותך מסיבה לא ברורה. כלללל אחד חופשי לדווח כהוות נפשו וכלללל אחד רשאי להגיב כל עוד שומר על שפה תקינה. חשוב שאותו חדש שנכנס ידע שאותה אחת שסיבנה אותך תלך עם אחרים בחצי מחיר וכפול זמן...זה מידע חשוב. אם מישהו שם על מישהי 1000 שקל ובקצת משא ומתן יכול להוריד אותה ל 400 כי היא מגיעה ממקום שגם 400 זה ים כסף.

אני אמשיך להוות מנגנון מאזן לך ולשכמותך שמשחיטים לכולנו את התחום בגלל היעדר עכבות ויכולות.

לרוני רד06 ולאדמין - אני מעולם לא מתחיל איתו שיח. אני רק מגיב אחרי שהוא מזכיר אותי. בבקשה תתפסו אותו לשיחה ותגידו לו לרדת ממני ולתת לי לחיות פה על אף שמה שאני כותב לא יאה לו.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”