כ מספר דיווחים: אירמה, אירנה, לאנה, מילה - דף 2 - סקס אדיר

מספר דיווחים: אירמה, אירנה, לאנה, מילה

11
תודה לאוריאר על המספר, ביקרתי את אירמה:
מבחינת גוף אכן תיאור נכון,מלאה קצת עם תחת רחב. קיבלתי ממנה תמונות לוואטאפ וניסיתי לתאם איתה אך היא הייתה עסוקה. השעה הייתה שתיים בלילה ואז היא אמרה לי שהיא פנויה, אמרתי לה שאני רוצה לבוא לחמש דקות,מספר זריז וללכת- ביקשתי מחיר בהתאם והיא הסכימה ל200 שקל. הגעתי אליה בשתיים וחצי בלילה ניסיתי לזיין אותה אנאלי איך היא לא הצליחה לקבל אותו...גמירה בפה(אמרה ש200 לא מספיק אז הוספתי 50 טיפ).
במחיר של 250 ש"ח העסקה משתלמת מעבר לזה לא הייתי הולך.

13
טום, אני הייתי.
כל מה שאוריאר אמר הוא נכון בהחלט. מציצה כזאת לא קיבלתי בחיים!!!
אך לגבי איך שהיא נראית..שמע, יכול להיות שזה לא יפה, אבל כן ביקשתי ממנה לכבות את אור כך שאור היחיד היה מטלוויזיה. אמרתי שזה מסנוור אותי Sleepy
היא מתגוררת בפינת דיזנגוף/ארלוזורוב. ליד גלריה.

14
דגמתי את אירינה מהאתר לבן ולהלן רשמיי ...

התמונות שמפרסמת אכן אמיתיות אך עושות עימה חסד כי הכרס הגדולה שלה מוסתרת
בטלפון מספרת שהיא בת 39 , אך במציאות פוגשים מוסקסבאית מבוגרת.ללא ספק אישה מטופחת אך לדעתי נושקת ל-47/50
לא יודע אם היא העלתה את המחיר אך ממני דרשה 400 לשעה(דגמתי אותה ביום שישי בלילה).
השירות כולל - מסג אירוטי שמלווה בנשיקות (היות ולא ממש נימשכתי אליה, אז זה לא ממש עשה לי את זה), הפלוס היחיד בדיל הזה לדעתי זה המין האוראלי , הגברת מוצצת בחסד עליון רטוב ועמוק . נתנה גם לרדת לה אך לפני כן ביקשה ממני לשטוף את הפה עם מיי פה ... זיינתי אותה במסיונרית אך לא הצלחתי לגמור מכיוון שיש לה עודף משקל והכרס הגדולה שלה מפריעה לטעמי .
לבסוף גמרתי אחרי מציצה ארוכה וטובה שנגמרה בהקצפה .

לסיכום - אישה נחמדה שמשתדלת לפנק ולרצות , אדיבה(מציעה בהתחלה קפה/תה)..
אך לטעמי קצת עפה על עצמה עם המחיר (400 )שלא מוצדק לדעתי .
אם הייתה לוקחת 200-250 יש מצב שהייתי חוזר שוב .
אך ב-400 אני בטוח לא אחזור .

נ.ב - היא נוסעת ב-15 לאוגוסט ותחזור שוב בדצמבר.
פראייר מי שמשלם יותר מ-400
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”