כן יירבו! אני תמיד חוזר ואומר כאן בפורום לגבי "תרבות הצריכה" של צרכני המין בארץ וחברי הפורום בפרט.
אתם חייבים ללמוד לבטל, כל אחד מסוגל לבטל ואפשר למצוא "שיטה" לכל דבר. תדעו לכם שזאת ה"מחאה" הכי טובה שייכולה להיות.
רוצים להעלות את הרמה של הזונות שמביאים? תבטלו כל אחת שלא עומדת בסטנדרטים. אל תשלמו 400 ו 500 לזונות ברמת מראה של תיקתוקיה זה פשוט נותן גושפנקא "ליבואן" להמשיך במגמה הזאת.
מן הסתם שהרבה יותר קל לבטל מישהי שלא הכי מושכת אתכם כמו במקרה הנ"ל.
זה שהיא מפצה על כך בנכונות לזרימה אותי באופן אישי לא קונה.
אני אמנם לא דוגמא טובה אבל אני מכור בדיוק כמו רוב החברים פה. ההבדל הוא שאני מנהל את ההתמכרות ולא היא אותי.
כשהצורך מדגדג אני לא דוחה דוחה ודוחה עד שאני מתפוצץ ומוכן לזיין כל חור. אני פשוט הולך מראש כשאני לא חרמן בכלל אני מפנה לי ערב ומכין לי תוכנית א' ב' וג'. בנוסף אני קובע לדוגמא לשעה 8 עם מישהי ול9 עם מישהי אחרת וכן הלאה. ככה במידה ואני מבטל יש לי אופציות אחרות ולכן אני יכול להגיע להחלטה שהיא 100% מושכלת או לפחות מדוייקת. אם ובמידה והחלטתי להיכנס אני פשוט מעשן לי וזה פותח לי את כל החרמנות. כשאני מוציא סכום של 500 שקל אני לא מוכן להתפשר על דברים כמו משקל פנים וכו'.
אמת המידה שלי בכל הקשור לתאגידים היא מילנה או דיאנה(אחת ספציפית) לכל אחד יש את הסטנדרטים שלו, הרעיון הוא לא להתפשר על הדברים שאתה אוהב לדוגמא אם אתה בקטע של חזה גדול אז לעולם אל תיכנס עם מישהי שטוחה כי לא מצאת משהו יותר טוב באותו ערב. שמור כוחותיך לפעם הבאה.
במידה והגעתי למישהי ברמה מתחילה הבחינה שאפילו לא מצריכה יותר מידי דיבורים אלא בעיקר בחינה של שפת גוף של האישה.
מחליף אולי כמה משפטים בודדים ועושה בדיקת דופק. אם אף נורה אדומה לא נדלקת אפשר להתקדם...
מבחינתי נורה אדומה לדוגמא זה "שלום שלום תביא תכסף וכנס למקלחת". זה פס ייצור זה תקתוק ומזה אני רוצה להימנע
וכאן אני אבטל כמעט כל בחורה לא משנה עד כמה היא כוסית כי אני יודע שאני אצא מהזיון הזה יותר מתוסכל וחרמן מאשר נכנסתי
וזה בדיוק ההפך ממטרת הביקור שלי.
המקרה היחיד שזה לא עובד זה מתי שעושים לך הצגה ואז מתהפכים עליך לאחר התשלום ומזה באמת אי אפשר להימנע.