כ אדרינה מתל אביב - דף 2 - סקס אדיר

אדרינה מתל אביב

11
ההייתי אצלה....
אכן כמו שאמרו הגיל כבר ניכר בפנים. לי פתחה בחזיה ותחתונים.חזה בולט...קעקוע מרשים...כפות רגליים לא מטופחות..כבר חשבתי ללכת אבל החרמנות ודמי החנייה שכנעו להישאר.

קשה מאד לתקשר איתה,לא יודעת כמעט שום מילה באנגלית.
התחלנו להתחבק..ולהתנשק...לאט לאט מתחילה להתמסר בנשיקות.
מנשקת את הצוואר,אוזניים ..חזה ....הפכתי את זה להדדי.יש לה קטע שמעבירה את קצות האצבעות על הגוף...מחרמן בטירוף...האצבעות עברו מהגוף לאיבר ומשם החלה מציצה כולל גרון עמוק....
בשלב מסוים עצרתי אותה והתחלתי לרדת לה ..כולל החדרת אצבעות...
עברנו למספר תנוחות ...עד לגמירה...

עכשיו בדרך כלל מגיע הקטע של הסמול טוק...מה שבמקרה הזה לא היה אפשרי בכלל כי ממש לא מבינה אנגלית.
הציעה מסאז ...די שגרתי...מכן עברנו לסיבוב שני שהתחיל ב69 ..ואז מספר תנוחות..
אני איש של כפות רגליים ולצערי שלה ,למרות הפוטצניאל ..ממש לא מטופחות..אפילו היה לה פלסטר ..טרן אוף רציני בשבילי.
לסיכום ..נחמדה ,משתדלת ...קשיי תקשורת ..לא הכי מטופחות וכמו שהזכירו חזה מוזר...
לא אחזור.

אדרינה מתל אביב

12
אדרינה היא הדבר הכי קרוב לשחקנית פורנו שיצא להיות איתה, בקטע טוב כמובן. שפתיים מפוצצות סיליקון, חזה מפנק ורך, תחת מחרמן, לשון חודרנית וידיים מקצועיות.

היא לא צעירה ולא הכי יפה, אבל היא זונה בנשמה וזה עושה לנו טוב.

היא מוצצת, מזדיינת, רוכבת,מלקקת, מנענעת את האגן, חונקת אותו בכוס, חונקת או בפה, השתוללות מספקת של שעה.

אם אתם חרמנים לאללה, לכו אליה. בשירות שלה היא מזכירה את שילה וקריס ז״ל (=זונה לעניין).

אדרינה מתל אביב

13
לזובי חוקים משלו
הפורום גועש ורועש על שחקניות חדשות בכל התאגידים, ואני? החלטתי לחזור שוב לאדריאנה. לנסות לשחזר את החוויה הארוטית והחושנית שחלקנו ביומה הראשון בארץ הקודש.
קבעתי עם הפקידה עם הקול הסקסי (ליאת רון) לשעה 12:30. הגעתי בשעה הנקובה, ומה אומרת לי הפקידה הסקסית? שאדריאנה עדיין ישנה ושהיא לא הצליחה להעיר אותה. כן טלי קורל, הזונה דופקת שינה עד 13:00 בצהריים, ואם היא לא רוצה - גם הפקידה של הזונה לא מעירה אותה. לא נצפה שום סרסור רשע שמצליף בה עם שוט וצעק עליה שהגיעו לקוחות
לענייננו. הפקידה הסקסית (ליאת רון ) הציעה את פולינה הבלונדה, אז נתתי לאדריאנה עוד רבע שעה. בינתיים, פגשתי צעיר חרדי והנחתי שהוא חסיד של הרב. ראיתי גם בלונדה נאה שיצאה מבית הזונות, ובהמשך ראיתי אותה סועדת את לבה במסעדה קרובה. נראה לי שזאת פולינה.
לענייננו. אדריאנה הקיצה משנתה, ופתחה לי את הדלת לבושה בחלוק משי סקסי ופתוח שחשף חזייה שהתקשתה להכיל את עופריה הגדולים, ותחתונים מחרמנים
נצמדנו לנשיקה צרפתית ובמקביל תפסתי את עכוזה העסיסי.
כשיצאתי מהמקלחת היא כבר הורידה את החלוק, ועברנו לחרמונים קשים. התלקקנו כמו שאני אוהב, הסנפתי אותה. אחחחחחחח, לזיין מישהי איך שהיא קמה. כולה רעננה ומדיפה ניחוחות של אביב...
ליקקתי את פטמותיה בתאווה, והיא עברה למציצה. אדריאנה פשוט אוהבת את קרם החלבונים שלי והיא גם אוהבת להעמיק במציצתה
בשלב הבא קמתי ונעמדתי ליד המיטה, שעון על הקיר. היא נצמדה להמשך המציצה בזמן שאני מלטף את שיער ראשה. ואז היא קיבלה את מבוקשה
לאחר מכן פשוט שכבנו לנו במיטה, היא עיסתה אותי, אני אותה. בפעם הקודמת לא ראיתי (הפסקת חשמל...), אבל יש לה קעקוע של מגן דוד על ידה השמאלית עוד הבחנתי בצבע גופה המדהים: ברונזה שחום (לא נראה לי שמשיזוף, כי כל גופה היה בצבע אחיד של ברונזה סקסי)
התפנקנו עוד דקות ספורות, נכנסתי למקלחת נוספת, והמשכתי את היום לאחר חפוז מהנה
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

אדרינה מתל אביב

18
ביקרתי אותה ביום חמישי.
נראית אשכרה ככוכבת פורנו...
זורמת ל(כמעט) הכל.
אחלה מציצה וכשירדתי לה - גמרה.
אבל בפעם השניה, כשעשינו את זה דוגי - יצא מהאיבר שלה ריח בלתי נסבל.
איבדתי באותו רגע את הזיקפה ואת הסיכוי לפעם שנייה...:(

אדרינה מתל אביב

19
הייתי אתמול אצל אדריאנה
אתן דיווח מעט מתומצת מפאת חוסר זמן
מקבלת בבן יהודה ליד איזה מלון קטן וישן בבניין עם מעלית קומה שלישית
נמצאת בארץ כבר מספר חודשים עבדה קודם בבת ים
שפתיים של מוצצת מתנשקת לייט לא מתמסרת ולא נעליים
חזה גדול מעט נפול ריקני משהו לא מרגש במיוחד
עור שזוף מתוח למרות גילה ,בחורה מוצקה קעקוע גדול על הבטן
בית כנסת נקי חלק אך לא בשרני כזה שממלא לך את הפה ניתן לדחוף אצבעות
הכניסה האחורית מחוץ לתחום
מזדיינת ומוצצת עם הרבה אנרגיות עושה רושם שנהנת
רוכבת מצוין
גולת הכותרת מציצה עם גמירה בפה שתי הגמירות לתוך הלוע שלה כמובן בין לבין זיונים בכל התנוכות
נחמדה אך מעט אפטית שחוקה
לסיכום

ביום טוב שלה יכולה לפרק אותך בלי אפשרות להרכיב אותך חזרה
בלי המציצות הנהדרות עם גמירה בפה הייתי יוצא מאוכזב
באופן כללי מומלצת רק למי שחולה על מציצות
לא אחזור

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”