כ 2 חברות בבת ים, הזיון המושלם - דף 2 - סקס אדיר

2 חברות בבת ים, הזיון המושלם

16
טוב אז לא בזבזתי יותר מידי זמן וקבעתי עם הבנות..
התקשרתי לטלפון במודעה וענתה לי מישהי עם פרטים לגביי בחורה ואחת ומיד ניתנה האופציה להיכנס עם שתיהן ב500.
הגעתי לכתובת שניתנה לי בטלפון, נאמר לי שאני צריך להמתין בחוץ ללקוח שאמור לצאת, המתנתי בגינה סמוכה כ15 דקות ונכנסתי לדירה.
מולי הופיעו שתי עלמות האחת עם פנים יפות וגוף שנראה ממש נחמד מתחת למגבת והשניה עם מבנה גוף גדול יותר עם חזה גדול אך לא שמנה כמובן שאין שום קשר בין התמונות במודעה למציאות.
החלטתי להיכנס כמובן עם שתיהן לראות על מה המהומה, לאחר מקלחת קצרה שלי (דרך אגב במקלחת יש גם סבון גוף לגברים, כמה מתחשב..), נכנסתי לחדר ומיד אחרי שתי הבחורות, נשכבתי על הבטן והן התחילו בסדרה של נשיקות וליקוקים בכל הגוף ולמציצה של אחת מהן כשני על הבטן.
הסתובבתי על גב וזאת עם הגוף הגדול יותר התחילה במציצה חשופה ומדהימה!!! השניה שאלה אם אני אוהב לרדת ועניתי בחיוב והיא דחפה לי את הכוס בפה, אין ריחות רעים וכאלה ולא טעמים חמוצים, הכל נקי לחלוטין וטעים!
לאחר כמה דקות של התנוחה הזאת, שתיהן התחילו יחד למצוץ לי ובין לבין להתנשק, מראה מלבב!
2-3 דקות של מציצה משותפת והולבש הגומי, עברנו לדודי והשניה בליקוק תחת וביצים, משם עברנו למיסיונרית של הבחורה היותר גדולה והשניה מתנקשת איתי כאילו אין מחר..
משם עברנו לסטייה קטנה שלי שאשמור אותה לעצמי ולגמירה המיוחלת..
לסיכום, חוויה מעולה שבטוח שאחזור לשם! ממליץ בחום!
מין זמין הכי מזמין !!

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”