פעם אחרי נפילה תדבר עם הטינופת מאחד התאגידים בתל אביב ותדבר עם יוליה.
תגיד לי אחרי זה מי הקשיבה לך וממי קיבלת פיצוי.
תנסה...
יאנה פרטית תל אביב
12אני ניסיתי לדבר עם יוליה על מילה אומנם הקשיבה.
אבל לא נתנה לי פיצוי.
די מרגיז אני אצלה חבר של כבוד אבל זכיתי להקשבה לפחות.
במקומות אחרים לא זוכים לכלום.
חבל לנסות בכלל.
אבל אני בעד לדווח לדווח ושוב לדווח בפורום
על מנת להעניש את החוצפנים ונותנות השירות הגרועות.
מי שגוזלת זמן וכסף ונותנת שירות גרוע.
צריך לפרסם אותה שתלמד את הלקח.
בסוף יהיה בסדר, בסוף כולם מתים
יאנה פרטית תל אביב
13[QUOTE=אוליגופול] פעם אחרי נפילה תדבר עם הטינופת מאחד התאגידים בתל אביב ותדבר עם יוליה.
תנסה... [/QUOTE]
ניסיתי חבר... ודווקא מצאתי אוזן קשבת. ובמקום לא צפוי... קרה גם שבעקבות בלבול של הפקידה החפשנית אחותה של הפקידה "שניה שניה שניה" מהתאגיד הבת ימי קיבלתי ממנה פיצוי: 400 לשעה מלאה במקום 500.
דווקא ליוליה אמרתי לא פעם על העניין של הצפיפות וחוסר הדיסקרטיות וחוסר החניה. זה לא שינה.
תנסה... [/QUOTE]
ניסיתי חבר... ודווקא מצאתי אוזן קשבת. ובמקום לא צפוי... קרה גם שבעקבות בלבול של הפקידה החפשנית אחותה של הפקידה "שניה שניה שניה" מהתאגיד הבת ימי קיבלתי ממנה פיצוי: 400 לשעה מלאה במקום 500.
דווקא ליוליה אמרתי לא פעם על העניין של הצפיפות וחוסר הדיסקרטיות וחוסר החניה. זה לא שינה.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
יאנה פרטית תל אביב
14[QUOTE=סופר לה טיב] חפוזי,מספר התגובות החולקות על גישתך גדל בהתמדה.
[/QUOTE]
זה רק מחזק את היותי איש אמת
[QUOTE=סופר לה טיב]יתכן שכדאי שפשוט תפסיק לבקר ולהיות בקשר עם יוליה ובנותיה, שממקומות בדירות שלא מתאימות לדרישותיך,ובכך תחסוך לעצמך עגמת נפש ואכזבות
[/QUOTE]
בוודאי: אני כבר לא מבקר את בנות יוליה. חלקן מגעילות, זונות רחוב אוקראיניות ברמה של 100 ש"ח לשעה - במסווה של זונות צמרת כי הן מקבלות בדירות יוקרתיות במרכז תל אביב. וכמובן, עניין החניה...
[QUOTE=סופר לה טיב]וגם לא יבער בעצמותיך לחזור שוב ושוב עם ביקורת חדשה.
[/QUOTE]
לעולם לא! אני אמשיך לומר את שעל זיני
[/QUOTE]
זה רק מחזק את היותי איש אמת

[QUOTE=סופר לה טיב]יתכן שכדאי שפשוט תפסיק לבקר ולהיות בקשר עם יוליה ובנותיה, שממקומות בדירות שלא מתאימות לדרישותיך,ובכך תחסוך לעצמך עגמת נפש ואכזבות
[/QUOTE]
בוודאי: אני כבר לא מבקר את בנות יוליה. חלקן מגעילות, זונות רחוב אוקראיניות ברמה של 100 ש"ח לשעה - במסווה של זונות צמרת כי הן מקבלות בדירות יוקרתיות במרכז תל אביב. וכמובן, עניין החניה...

[QUOTE=סופר לה טיב]וגם לא יבער בעצמותיך לחזור שוב ושוב עם ביקורת חדשה.
[/QUOTE]
לעולם לא! אני אמשיך לומר את שעל זיני

יאנה פרטית תל אביב
15לא כל מי שחולק עליי אינו איש אמת
אבל זה מראה שאני איש אמת, נאמן לאמת ולעקרונות שלי גם אם זה בניגוד לדעה הרווחת בפורום
חבל? אולי בשבילך. אתה יכול לא לקרוא. אני די בטוח שמלאכת הקריאה הרי קשה לך

חבל? אולי בשבילך. אתה יכול לא לקרוא. אני די בטוח שמלאכת הקריאה הרי קשה לך

יאנה פרטית תל אביב
16יאנה מתנשקת ? שני אקטים לשעה?
כמו התקנון של בנות יוליה?
מישהו?
בסוף יהיה בסדר, בסוף כולם מתים
יאנה פרטית תל אביב
17יוליה רוצה אבל הבנות נוחתות ואומרות לה "יה נה חצ'ו דירה בבת ים. יה חצ'ו דירה בצפון תל-אביב. ארלוזורובה פינתגובה דיזנגובה." 

הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.
יאנה פרטית תל אביב
18חפוזי...להגיד שהבנות של יוליה הן זונות רחוב זה לא יאה ולא נכון. לפני הכל שאני כותב ביקורת אני חושב האם הבחורה התייחסה אלי בכבוד... זה יקבע את טון הדיווח שלי וגם אם הבחורה הכי מכוערת בעולם אבל נתנה לי כבוד אני אשתדל להחזיר לה כבוד. במקרה של יוליה רוב הבנות נראות טוב ומעלה עם יחס מעולה.
ועכשיו לעניין... אז לי וליאנה היכרות של הרבה שנים וישר ששמעתי שהיא בארץ התקשרתי ליוליה לתאם.
היה הכי כייף בעולם לראות את יאנה שוב. אני זוכר אותה עוד מלפני שלוש שנים. אציין מההתחלה שיאנה ויוליה היו עובדות ביחד בעבר והן חברות. מכאן אסביר שיאנה היא פרטית לחלוטין! מקבלת בדירה מדליקה לבד לחלוטין.
הדירה ברחוב גאולה ולפי דעתי שם החניה יותר קלה אבל לי יש פחות בעיות מחלק מכם.
לפני הכל יאנה בחורה זהב... לא פחות... מתוקה וחייכנית. היא מתייחסת אלי כמו מלך... תולה לי את המעיל בכניסה ומלבישה אותי שאני יוצא. תמיד הכל איתה בכייף והיא (ואני אומר את זה מהיכרות) אוהבת את העבודה שלה כי היא אוהבת סקס.
לגבי המראה שלה אפשר לראות בתמונות אבל למען האמת הן לא עושות לה חסד... היא נראית יותר טוב לדעתי במציאות. מה שאני יכול להוסיף זה שיש לה היום פטמות עם נוכחות כי עברה לידה וגם תחת יותר עסיסי... בעיניי עשה לה טוב.
השירות כולל שני אקטים בכל התנוחות עם בחורה שאוהבת סקס ורואים.
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=10695
אני מת עליה...
ועכשיו לעניין... אז לי וליאנה היכרות של הרבה שנים וישר ששמעתי שהיא בארץ התקשרתי ליוליה לתאם.
היה הכי כייף בעולם לראות את יאנה שוב. אני זוכר אותה עוד מלפני שלוש שנים. אציין מההתחלה שיאנה ויוליה היו עובדות ביחד בעבר והן חברות. מכאן אסביר שיאנה היא פרטית לחלוטין! מקבלת בדירה מדליקה לבד לחלוטין.
הדירה ברחוב גאולה ולפי דעתי שם החניה יותר קלה אבל לי יש פחות בעיות מחלק מכם.
לפני הכל יאנה בחורה זהב... לא פחות... מתוקה וחייכנית. היא מתייחסת אלי כמו מלך... תולה לי את המעיל בכניסה ומלבישה אותי שאני יוצא. תמיד הכל איתה בכייף והיא (ואני אומר את זה מהיכרות) אוהבת את העבודה שלה כי היא אוהבת סקס.
לגבי המראה שלה אפשר לראות בתמונות אבל למען האמת הן לא עושות לה חסד... היא נראית יותר טוב לדעתי במציאות. מה שאני יכול להוסיף זה שיש לה היום פטמות עם נוכחות כי עברה לידה וגם תחת יותר עסיסי... בעיניי עשה לה טוב.
השירות כולל שני אקטים בכל התנוחות עם בחורה שאוהבת סקס ורואים.
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=10695
אני מת עליה...