כ מריה חדשה מהאתר הכתום - דף 2 - סקס אדיר

מריה חדשה מהאתר הכתום

12
קוראים לה מריה ככה אומרת.
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13396
היא נפגשת ב פינסקר בתל אביב ,היא פרטית,
רוצה 700 לשעה וחצי 1200 לשעתיים.
שולחת תמונות פצצה ,בתמונות היא יפייפיה
אבל שראיתי אותה אמרתי לה תודה וביי
פשוט לתמונות תוסיפו עוד 10 קילו
ועוד 20 שנה ,בקיצור אל תיפול.
ושיהיה אחלה יום.
מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי

מריה חדשה מהאתר הכתום

17
תיקשרתי עם מריה לפני כחודש באתר התנך, תמונות הורסות, למעט 2 תמונות שהיו נראות יותר עדכניות ופחות מחמיאות. הנחתי שרוב התמונות עם וותק של כמה שנים טובות. דרשה 600 למפגש שעה. אנלי: 200 נוספים. משיקולי מחיר לא ניפגשנו אבל המשכתי לעקוב. לדעתי יש שרשור עם דיווחים Maria/פינסקר.
לאחרונה, נתקלתי בפרופיל של MASHA בחורה שונה לדעתי(2 ציונים פחות בעיני)- גבוהה ועם רגליים חזקות ע"פ ועם תמונות שונות לגמרי. שולחת נייד של מריה. בהתחלה חשבתי ששינתה שם/פרופיל אבל לאחר השוואת תמונות מתקשה להאמין שמדובר באותה בחורה. (בוואצאפ יש תמונת פנים) בתחושה שלי מדובר במישהי שונה. בתמונות אמיתיות לדעתי התמונות בונות פחות ציפיות.. למרות שהסכום לעיסקה במסלולים עלה.
מכור לפירוק והרכבה

בא לי להכניס משהו לפה.. מבקש פרטים לפוסקת שתהנה מזה

מריה חדשה מהאתר הכתום

18
שקע ותקע
תודה על האזהרה !
חסכת לנו נפילה !

נכון שהיא פרטית ושולחת מה שמתאים לה -אבל
א-פרופו ״תמונות ״״אמיתיות ״״
כדאי שפירסום בקטגוריה הזו - יהיה מלווה באימות של הפורום
כמו שמקובל לסמן באתרים מובילים בעולם
וזה נחשב האתר המוביל בארץ ....
תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך

מריה חדשה מהאתר הכתום

19
שלום חברים. גם אני נפגשתי עם הגברת לאחר שקיבלתי ממנה מלא תמונות של כל מיני דוגמניות שלא קשורות אליה
ולאחר שקראתי את כל האזהרות פה באתר והבנתי שהמחיר שהגברת מבקשת דמיוניים כמו הדמיון שלה לתמונות ששולחת
אמרתי ננסה להתמקח קצת. ושלחתי לה הודעה שהסכום המקסימלי שמוקצב לי בשבילה הוא כחצי ממה שהי ביקשה. ולהפתעתי
התשובה לא אחרה ..מתי אתה רוצה לבוא..בחישוב שלי בסכום הזה כמה כבר אפשר ליפול. חשוב לציין כל התאום והמיקוח עם
הגברת נעשה בוואצאפ ובאנגלית. מכוונת לפינסקר בית חדש ודיסקרטי.במציאות הבחורה בסביבות השלושים ומשהו. לא מלכת יופי אבל
סביר+ נחמדה דירה נקייה מקלחת טובה וחדשה מתקשרת באנגלית טובה קיבלה אותי במין סוג של בגד גוף חצי שקוף מסג' נחמד
בהתחלה מעודדת אותי לדחוף אצבעות לכל החורים שלה מציצה נחמדה מקונדמת .וזיון בכל הפוזיציות ללא כל תלונה או הלחצה
מצידה. מנסה בעדינות לשווק גם את יציאת הספקים אפשר להסתדר על המחיר. הפעם לא לקחתי את המבצע הזה.מבחינתי
היתה חוויה טובה 45 דקות נשיקה חיבוק והביתה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”