כ סוניה חברה ברמה מרוסיה הלבנה - דף 2 - סקס אדיר

סוניה חברה ברמה מרוסיה הלבנה

17
הייתי אצלה לפני כמה ימים , מדובר בבחורה יפה בצורה נדירה שלא כל יום נראה מישהו ברמת יופי כזו אצלנו ואם מוסיפים לכך את השירות היחסית טוב למדי אז ניתן לומר שזו אחת העסקאות הכי משתלמות בארץ כיום במחירים סבירים של עד 500 שח , אולי ב800 או ב1000 תמצאו מישהי טובה יותר אין לי מושג למרות שלא בטוח אבל עד 500 שח לא תמצאו משהו טוב יותר.סוניה מתנשקת, מלקקת ,מוצצת טוב , חייכנית נחמדה ולבבית. הכל בסבלנות בלי לחץ, לא שמתי לב להרפס כשהייתי.

סוניה חברה ברמה מרוסיה הלבנה

20
כבר הרבה זמן אני מטייל כאן בפורום, קורא ומתרשם והגיע הזמן שאני גם אשתף את מעשיי...
אז לפני כמה ימים דגמתי את סוניה (הפרופיל כאן)
התקשרתי למספר, ענתה פקידה קשוחה וכיוונה אותי לרחוב על שם "הזקן",הקדמתי קצת, הפקידה ייבשה אותי למטה רבע שעה ואז אמרה לי לעלות...
הדלת נפתחת ומאחוריה מתחבאת סוניה שלנו (ואווו), חיבוק, נשיקה והיא התחילה להציג את עצמה, בת 28 מגיעה מבלארוס, תואר שני במשהו לא מעניין ובאה לארץ על מנת להרוויח כמה זוזים... בלי עיכובים של מקלחת (היא התקלחה לפני) ניגשים לעבודה
אממ אה, סוניה בחורה קומפקטית גובה 1.70, רזה וחטובה, חזה בינוני וקצת נופל אבל מאוד יפה ומחרמן, אין לה את התחת הכי גדול ועגול וכל זה, אבל יש לה תחת עגול וסקסי מאוד! פנים מטריפות וסקסיות, שפתיים מעלפות (היה דיווח של מישהו על הרפס מעל השפה, אבל זה פצע אחר, לא הרפס!).
מתחילה לנשק אותי במסירות ולאט לאט שולחת ידיים לחברנו למטה, אחרי מזמוזים היא מובילה אותי לחדר, עוד קצת מזמוזים ומתחילה למצוץ, אחת המציצות הטובות שקיבלתי אני חייב לומר, אחרי קצת יותר מעשר דקות של מציצה, מלבישה על החבר כובעון, והיא מתחילה לרכב עליי, שמה לב שהמיטה חורקת מרוב העוצמה ומבקשת ממני להמשיך את המעשה הבזוי במטבח (מי אני שאסרב?!) נותן שם עבודה עוד רבע שעה ואז עוברים לספה ומפה לשם אחרי יותר מידי זמן גמרתי. שנינו התקלחנו, הציעה לי קפה, שתינו ופטפטנו קצת, אמרה שרוב הישראלים גומרים תוך כמה דקות ואני ממש הפתעה בשבילה שאני יודע להחזיק הרבה זמן, אמרה שבטח בנות נהנות איתי במיטה כי אני יודע מה לעשות ובלה בלה, קצת חפרה למען האמת -_-
טוב פתאום היא מתנפלת עלי ואומרת שהגיע הזמו לסיבוב שני, הולכים לחדר, מציצה, קצת מסיונרית ושוב המיטה עושה בעיות... ניגשנו שוב לסלון והיא ביקשה שאתן בה מול המראה מפה לשם אומרת שהיא מרגישה כמו בסרט פורנו, הפקידה מתקשרת, ואומרת שחייבים לסיים, ומקצת הידע שלי ברוסית סוניה אמרה לה שהלקוח הבאה ילמד לחכות (אמיצה חח) והתחילה למצוץ, והחבר למטה גמר לה הישר לתוך מיתרי הקול. התנצלה שהייתה צריכה למהר בפעם השנייה (הסיבוב הראשון ערך כ30 דק' והשני גם 30 דק') נכנסה להתקלח ומקוצר הזמן הלכתי ללא מקלחת. סך הכל הייתי אמור להיות שם שעה, אבל הייתי שעה ורבע.

לסיכום: המחיר 500 זוזים חדשים.
סוניה מאוד סקסית, מישהי שכולנו היינו רוצים לזיין
מראה:9
סקס:9
יחסי אנוש:10
יודעת אנגלית ברמה הרבה יותר טובה משל רוב הישראלים
רוב הסיכויים שבמחיר הזה לא תמצאו מישהי כזאת שווה, ואם אתם מחפשים, זאת הבחורה ללכת עליה, מומלצת מאוד!
האם אחזור? כניראה שלא, אני לא מוכן להוציא הרבה כסף על מין זמין...
היא פה עד אפריל! מהרו!

זה הדיווח הראשון שלי, אשמח לשמוע איך זה ניראה לכם :)
אם משהו לא ברור, שאלות או כל דבר תגידו :)

את ניראית לי מוכרת, תגידי, לא העמסתי אותך פעם?

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”