כ בנות בגווני כתום/לבן - דורשות דגימה - דף 2 - סקס אדיר

בנות בגווני כתום/לבן - דורשות דגימה

12
"אשכרה, בחורות שלא הייתי יורק עליהן"
מה טעם בסגנון הנמוך הזה?
גבר שנזקק לזונות לא חסרות כנראה הרבה שלא יורקות עליו.
זנות היא עולם מאד עצוב. אף אשה לא נולדה להיות זונה. ואם נזקקים לזונות אז למה בכעס ותוקפנות?
ממילא הן חיות חיים עלובים אז בשביל מה לפגוע ללא צורך?
ובכלל זו לא מטרת הפורום.

13
[QUOTE=Snake74]ת.ז 193895, מספר מסתיים ב0790.
מיקום תל אביב.

ת.ז. 193893, מספר מסתיים ב 7770
מיקום תל אביב

ת.ז. 193888 מספר מסתיים ב 2447.
מיקום תל אביב.
[/QUOTE]
השתיים הראשונות נראות מאוד שוות בתמונות(בהנחה שאמיתיות ועדכניות). השלישית - הרבה פחות.
zooz

20
שלום חברים את מס הטלפון מצאתי באתר הלבן באחד העמודים האחרונים מוסתר היטב מסתיים ב2284 השם מלינה
תקשורת בוואצאפ באנגלית בלבד. מבקש תמונות ופרטים. אז ככה 6 תמונות מדהימות יפיפיה וגוף טוב מאוד התפריט מסג'
סקס אנלי, סקס אורלי,רימינג,אפשר לגמור בפה,אפשר לגמור על הפנים. שעה 500ש ארבעים דקות 400ש. נראה ונשמע מבטיח
ביותר כל התקשורת עם הבחורה ישירות ללא פקידות ומתווכים. בראש כבר רציים תסריטים ואיזה דווח על מציאה חדשה אני מביא לכם.
קובע שעה מקבל כתובת ולדרך...הירקון 33 ת"א. רגע משהו מוזר הוואיז שלי זוכר את הכתובת הזאת נו כנראה צרוף מקרים
מגיע לכתובת ההיתי כאן כבר אומנם לא באותה הדירה כנראה אצל השכנה.נכנס לדירה ופה הציפיות חוסלו הבחורה מזכירה אמא
של חבר מאז הצילומים עלתה בעוד כ15 ק"ג אכזבה גם הגוף וגם הפנים לא מזכירות את התמונות. אבל אני כבר פה ושילמתי
חניה לשעה אז נזרום.הבחורה נחמדה רימינג טוב מציצה נחמדה מכניסה רק את הכיפה לפה הפכתי אותה לאנלי כאב לה מאוד
נכנסתי בסבלנות ולאט לאט כמה פימפומים מוצי את הזיין וכולו מלוכלך. מתנצלת מנקה מחליפה קונדום עוד כמה ושוב מלא חרא
ביאס אותי לגמרי גמרתי לה בפה נגעלתי מעצמי וברחתי משם במהירות...
טל למי שמעונין לא מומלץ

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”