כ אולגה המדהימה-בת ים - דף 2 - סקס אדיר

אולגה המדהימה-בת ים

14
חזרתי מאולגה לא מזמן ואכן היא מדהימה. לא מבין את הביקורות השליליות על המראה שלה אבל כל אחד וטעמו האישי לטעמי היא היתה מהמממת. בלונדינית בלארוסית מהמממת, מאוד מושכת חיצונית ועם אישיות מקסימה. היא לפחות 1.70 חטובה עם ישבן מרשים נקיה ואסטטית. הדבר היחיד שהפריע היה החזה הנפול אבל שאר הסממנים החיצוניים כמו הפנים העניים השפתיים, החיטובים והישבן והרגליים הארוכות עשו את העבודה. נפגשנו לשעה אחרי תאום עם הפקידה המחיר הוא 500 זוזים לשעה מלאה והיא מאוד שירותים ומאוד חשוב לה שאתה מרוצה. היא GFE כמו שאני אוהב נשיקות, אורלי הדדי וסקס בתנוחות מגוונות. התחלנו עם נשיקות עדינות שהתקדמו לניקוי צרפתיות, חירמונים הידידים בעמידה ואז היא השפשיטה אותי השכיבה אותי על המיטה והחלה לרדת לי עם טכניקה מעולה בלי הידיים גרון עמו, נשיקות וליקוקי ביצים ביצים. הצעתי לה 69 והיא סירבה בנימוס מכיוון שזה מוציא אותה מריכוז... החזרתי לה בירידה משלי והיא מאוד התחרמנה ולאחר כמה דקות עברנו לדוגי והיא ביקשה שאזיין אותה חזק.... עברנו מספר תנוחות ואז היא הורידה את הקונדום וביקשה שאגמור לה בפה ?? לאחר מנוחה ושיחה חברותית עברנו לסיבוב שני שכלל עוד נשיקות הדדיות, חירמונים ומציצה ארוכה כולל ליקוקי ביצים. לקח זמן עד הייתי מוכן לסיבוב שני היא המשיכה לגרות אותי עם מציצות ומבטים מגרים כאשר היא רוכנת מעלי.. החזרתי לה באורלי הפעם כאשר היא מעליי עד שהיא התחרמנה וביקשה שאזיין אותה. הפעם התחלנו כשהיא רוכבת מלמעלה עם הישבן המדהים שלה לכיווני ושוב עברנו במספר תנוחות והיא שוב רצתה שאגמור לה בפה ועבדה מאוד קשה תוך כדי שאני מזיין לה את הגרון עד שהתרוכנתי שוב והיא בלעה הכל עד הטיפה האחרונה.
ללא ספק שהיא אחת הטובות שיצא לי לאחרונה. היא לא דוברת עברית אבל האנגלית שלה מצויינת ואני מבין קצת רוסית כך שהחיבור בנינו היה מצויין. מומלץ עליה בחום היא מאוד שירותית ובכלל לא מסתכלת על השעון. השארתי לה טיפ מכובד והיא אמרה שלא צריך וממש לא ציפתה לזה אבל בכל זאת השארתי....היא אמרה שהיא פה לחודש נוסף.
לכו לפני שהיא חוזרת לבלארוס

אולגה המדהימה-בת ים

15
חזרתי מ אולגה - היתה חוויה מעולה! מומלצת!!
היא לא צעירה, להערכתי 35;בערך..
יש לה חזה רך ופטמות מושלמות! בעיני הוא לא נפול אלא סקסי.
היא יודעת את העבודה בצורה מושלמת.
המציצה שלה אחת הטובות שקיבלתי.
היא ממש רוצה לרצות את הלקוח.
מציצה עמוקה ורטובה בהתחלה, מגוון תנוחות, סיום במציצה מושלמת וריקון בפה שלה.
אכן אחת הטובות.
לשאר עוד בערך חודש, לא לקלקל אותה... בטוח אחזור :-)

אולגה המדהימה-בת ים

19

מצטרף לכל הדיווחים החיוביים

נחמדה מאד, חייכנית, יפה.

שיער ארוך (מאד) בלונד (צבוע) אסוף

חזה חמוד ונעים

מתנשקת בתאווה ובמסירות.

מציצה מושקעת וארוכה

היא נהנית מהמפגש ומהסקס

לא לחוצה ולא מלחיצה. לא מסתכלת ולא בודקת זמן.

באה מבלרוס. מחכה לה ילד קטן בבית. תשהה כאן עד ה 10 למאי.

אולגה המדהימה-בת ים

20
חייב לשתף עם מה שקרה לחבר טוב שלי
לפני כמה ימים הוא היה אצל אולגה ולטעמו היא נראית בסדר יחסית לגילה וכשהוא התקרב אליה קרוב לפרצוף הוא שם לב שיש מעל השפה העליונה הרפס! גם כשהיא ניסתה לטשטש במייק אפ ראו את ההרפס לפי התיאור של החבר ההרפס די גדול וזה מיד הוריד לו ממנה.
חבר שלי באותו רגע היה חרמן פיצוצים אבל כשהזין עומד השכל בתחת, ובכל זאת הוא לא היה איתה וטוב שכך!
תשמרו על עצמכם חברים, לא משנה כמה כוסית או שרירותית הבחורה הבריאות שלכם הרבה יותר חשוב מכל דבר
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”