מה שקורה לנו ! הוא שמאכילים אותנו חרא ואומרים לנו שזה פרר רושה
ואנשים מבקשים עוד
מה שקורה לנו ! הוא שבן אדם בא לזיין
ולא מבין שזיינו אותו בתחת עוד לפני שנכנס בדלת
מה שקורה לנו ! פה שאנשים חושבים שהמחירים זולים
וזה יעלה לנו ביוקר בעתיד הקרוב !!
מה קורה לנו?
12הפורום הזה הוא כלי חזק . בואו נחליט שבשבוע או שבועיים הקרובים נעזרים ביד ימין ומצביעים ברגליים

מה קורה לנו?
13כלי צודק הפורום הוא כלי חזק ואנחנו לא משתמשים בו !!
קחו לדוגמה את הקולומביאנית מתמונות אמיתיות התחילה ב600 קיבלה דיווחים שלילים אף אחד לא הלך אליה והיא ירדה ל500
וכנ"ל גם כשיש דיווחים חיוביים על בחורה בדרך כלל המחיר עולה או שקשה להשיג אותה
אנחנו יכולים לקבוע מהם הסטנדרטים
למה רק במקרי הקיצון שבהם יש בחורה שלא נותנת שירות טוב או בחורה מומלצת אנחנו מתעוררים
אנחנו צריכים לקבוע סטנדרטים שיהיו קבועים לכל הבחורות מבחינת מראה ושירות
ואם היא לא עומדת בהם פשוט לא ללכת !
ואז הם יצטרכו להביא ולחפש בחורות ברמה טובה שגם נראות טוב ונותנות שירות טוב במחיר שפוי וסביר
זה לא יקרה תוך יום אך אפשרי
קחו לדוגמה את הקולומביאנית מתמונות אמיתיות התחילה ב600 קיבלה דיווחים שלילים אף אחד לא הלך אליה והיא ירדה ל500
וכנ"ל גם כשיש דיווחים חיוביים על בחורה בדרך כלל המחיר עולה או שקשה להשיג אותה
אנחנו יכולים לקבוע מהם הסטנדרטים
למה רק במקרי הקיצון שבהם יש בחורה שלא נותנת שירות טוב או בחורה מומלצת אנחנו מתעוררים
אנחנו צריכים לקבוע סטנדרטים שיהיו קבועים לכל הבחורות מבחינת מראה ושירות
ואם היא לא עומדת בהם פשוט לא ללכת !
ואז הם יצטרכו להביא ולחפש בחורות ברמה טובה שגם נראות טוב ונותנות שירות טוב במחיר שפוי וסביר
זה לא יקרה תוך יום אך אפשרי
מה קורה לנו?
14חברים יקרים, מסכים עם כל מילה שכתבתם.
אם כולנו נקבל החלטה שמי שמבקשת 600 אנחנו אומרים יקר לי, תודה רבה לך ובהצלחה.
אם כולנו נקבל החלטה שלא שולחים תמונות.
אם כולנו נקבל החלטה שמתקשרים רק מחסוי.
מובטח שהבחורות/תאגידים יבינו מהר מאד שכדאי לשנות מסלול.
מי שמאונן לא מזיין
מה קורה לנו?
15אני כבר פרשתי.
הסכומים מוגזמים, פעם בחצי שנה גיחה לגרמניה או תאילנד ומזיין בשביל כול השנה.
מה קורה לנו?
16זה קשה אבל תמיד תחשבו על אחרי ולא לפני.
תפסיקו לקנות להן שוקולדים ויין, זה לא מעניין אף אחת.
אתם לא באים להרשים אותה ביכולות שלכם, ותפסיקו להתלהב אם היא גמרה או לא כי זה הדבר האחרון שמעניין אותה.
תכבדו, תיהיו מנומסים, ותשלמו.
זה כל מה שמעניין.
ואז תזכרו בהרגשה שכשנגמר הזמן, ופאקינג זרקת 600(!!!!) שקל בשעה אחת.
בשעה.
לפני פשוט לא חושבים על זה ואומרים יאללה זה רק כסף וכו'.
אבל אחר כך אתה מבין איך זרקת 600 שקל כמו כלום, על סקס לא אמיתי, בלי תשוקה ורצון, על זה ששילמת למישהי, זה פשוט הרבה פחות שווה מהדבר האמיתי.
מה קורה לנו?
17רק הערב כתבתי ל 3 בחורות שביקשו 600 יקר תודה רבה ובהצלחה.
תאמינו לי שה 100 ש"ח אינם הבעיה אלא הפרנציפ לא לתת להן להעלות את הרף ל 600.
אם כולם ינהגו כמוני מובטח שהמחיר יחזור לשפיות, תמשיכו לשלם 600 יעלה ל 700, תשלמו 700 יעלה ל 800 והצפון רחוק.
מי שמאונן לא מזיין
מה קורה לנו?
18600 שקל ,??????
מי הטמבל שמשלם את הסכום הזה
600 שקל = 167$=150€
על 40 דקות עם מזרון פלוגתי שמרגיש שהוא
עשה לך טובה ??????
הדביל שמשלם את הסכום הההזוי חושב שהוא הולך לזיין
הוא רק לא קלט שדופקים אותו בתחת
שיהיה לו בהצלחה
אני אישית לא מוותר לא רוצה להוריד במחיר
תשארי עם הכוס ביד
ממני לא תראי שקל
כול טיפש מתגעגע לטיפש גדול יותר אותו הוא מעריץ.
מה קורה לנו?
19את עולם המין הזמין (והיקר) גיליתי לפני כ4 שנים. בהתחלה טעמתי פה ושם ואז גיליתי את הפורום...
ברכה וקללה !
פגשתי וזיינתי בחורות שלפני כן רק פנטזתי עליהן במקלחת והן מצצו ממני את מיטב כספי. את הכסף לקחו גם כאלה שלא רציתי לפנטז עליהן. עם הזמן כבר פחות עניין אותי כמה טוב נראית הבחורה. יש סטנדרטים כמובן, מראה בסיסי, סוג השירות וכדו׳. הריגוש למשהו חדש השתלט עליי.
הגעתי למצב שלפחות פעם-פעמיים בשבוע (לפעמים גם 3 פעמים) אני נפגש עם בחורה עובדת. שוגרדדי, סמי-פרטיות, ליווי, דירות. לא חשוב מה. העיקר - פנים חדשות, גוף חדש, הריגוש לפני שהיא פותחת את הדלת. הפנטזיה של מה שהולך להיות. זה היה העניין.
בשלב מסויים הייתי צריך לעשות כרטיס חבר בתאגיד. זו היתה ברירת המחדל - אין משהו חדש? תמיד יש את הדירות (ותמונות אמיתיות).
ובינתיים, בפורום, כל מספר חודשים עולה צעקת המחירים. מדברים על חרם צרכנים, כח הפורום וכו׳. עוד לא ראיתי שזה עובד. לדעתי זה כי בזמן שכמה מדברים על חרם, אחרים תמיד ירוצו. אף פעם לא יהיה יובש אמיתי. רק אם נפנים פנימה שהכסף שלנו יורד לטמיון , כפי שכתבו אלה שמעלי בפוסט הזה, נוכל באמת לעשות שינוי.
בחודשים האחרונים הורדתי הילוך. מה ששבר אותי (ואולי יגמול אותי מהמרדף הזה) זה הסכומים שהוצאתי. הסתכלתי אחורה בתנועות הכספיות שלי ונדהמתי!! אנחנו מכורים !! והדרך שלי למתן ולשלוט על ההתמכרות הזו היא תקציב. הקצבתי לעצמי כמה אני מוכן להוציא בחודש על הריגוש הזה.
מי שיכול להוציא את הסכומים האלה שיבוסם לו. אני בטוח שבעלי הממון האמיתי יכולים להרשות לעצמם את הדובדבן שבקצפת. הדירות והליווי הסטנדרטי לא מעניין אותם.
ולכל שאר המכורים, תפתחו שניה את העיניים ותראו איפה אתם נמצאים ואיפה הייתם רוצים להיות.
ושוב, מי שזה לא מעניין אותו - זכותו.
לדעתי, דיבורים על חרם צרכנים בגלל מחירים לא יזיזו כלום. השינוי יקרה רק שנפתח את העיניים פנימה וכל אחד יראה את המציאות כולה ולא רק את הפנטזיה שמוכרים לנו.
ובפורום הזה כבר יש מספר חברים שפתחו את העיניים וקיבלו החלטה (חלקם אפילו העלה הילוך :) )
(הדברים נאמרו על דעתי האישית ונקודת המבט שלי בלבד ללא בקורת על אף אחד.
ואם החפירה שלי עזרה לעוד מישהו פה לקבל החלטה בעיניים פקוחות - עשיתי את שלי)
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!
מה קורה לנו?
20אני מחליט לא ללכת שבועיים לאף אחת עם קצת רצון אישי כל אחד יכול.
מאמין שרובכם פה נשואים תנו לתאגיד ברקס לכמה שבועות.
מי מצטרף אליי