כ . - דף 2 - סקס אדיר

.

11
אניטקה בת 20, בלונדינית חטובה עם שדיים ענקיות מרחוב בן יהודה בתל אביב. הפרופיל שלה נמחק בינתיים, אבל היא פעילה. הבעיה היא שהיא משתמשת בטלפון עם מספר חו"ל כדי לחסוך, וזה גורם לבעיות תקשורת, מה שהוביל לביטול הביקור שלי אצלה. אני לא אבקר יותר אצל חסכוניות כאלה. המספר מסתיים ב-4948. 500+200 לאנלי.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

.

14
בוקר טוב חברים. צריך את עזרתכם בעניין האתר הלבן.

במסגרת התארגנות מחדש לקראת החוק ההזוי הבא עלינו לרעה אני מתחיל לתרגל עבודה מול האתר הלבן ובהמשך הכתום(במקביל למעבר שלי לגיחות חו"ל) ואולי גם דייט69. על כל פנים, מצאתי את המודעות של אמיליה ואניטקה רק שבשתיהן מופיע מס' חו"ל.

הקלדתי את המספר כפי שמופיע במודעות שלהן בסמארטפון המבצעי שלי ושמרתי אותו אך לא הופיע לי שום חשבון ווטסאפ שמשודך למספרים האלה(שתיהן מציינות במודעות שלהן שהתיקשורת איתן אך ורק בווטסאפ).
מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך מקלידים מס' חו"ל בצורה נכונה - כי אני ככל הנראה לא מקליד אותו נכון - כך שיופיע לי חשבון הווטסאפ שמשודך אליו? אפשר גם בפרטי.

דבר נוסף - האם אניטקה בהירה בגוף כפי שמופיע בתמונה שלה בלבן או שכבר הספיקה להשתזף?Tongue

בתודה מראש ויום טוב.
zooz

.

15
תקליד את כל המספר ואל תשכח "+" בהתחלה
+972..

אנטקה עם מספר ישראלי, אגב (055)
ובוקר טוב :)
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!

.

16
פיקסר ראשית כל הכבוד לך על התגליות והשיתוף

את Amelia פגשתי אמש ,
מקבלת בדירה מאוד נאה ברחוב פינסקר , ביקשה 600 לשעה סגרנו על 600 לשעה וחצי ,
דוברת אנגלית למופת ואפילו מעט ספרדית , נקייה מאוד אפילו נתנה לי נעליי בית כמו בבית המלון בכניסה לדירה , רוסיה שדומה לסינית מבחינת המראה , היא מסיביר לטענתה
מבחינת מבנה גוף לא הכי יפה חזה נפול וקטן יחסית , פנים סבירות בהחלט , מציצת טורבו וסקס לא רע בשלל תנוחות ,
לאחר מכאן קצת דיבורים סיפרה לי על יוקר המחיה בארץ , היא הספיקה להיות באילת ואף בחיפה , אמרה שכמעט ואין לה לקוחות ב-600 , אמרתי לה שתוריד במחיר ויהיו לה ,מכאן למספר השני , התחילה להגיד לי כעבור מספר דקות שהיא מאוד עייפה , שביקשתי ממנה למצוץ שוב אמרה שהיא לא חושבת שאני אגמור , בסוף גמרתי
אני לא אחזור

.

18
אפשר לסגור עם עמליה ב-500 (הבינה שזה קצת יקר 600)
אני דווקא מאד נהניתי איתה.
ראשית המראה שלה לא רוסי סטנדרטי אלא יותר מוגוליה/סיביר וזה נחמד לגוון מדי פעם.
מדובר באשה אינטגלנטית, נקיה מאד , חלקה מאד , נעימה למגע וטעימה לליקוק..
היא עצמאית לחלוטין והגיעה לכאן לעשות כסף ותישאר בהתאם להצלחה (עורכת דין במקצועה ואני מאמין לה, דוברת אנגלית טובה ואפשר לתקשר על הרבה נושאים בעולם ואותי זה מושך מסתם בובה שלא יודעת מילה)
סה"כ שילמתי 600 לחוויה מאד נקיה ואיכותית גם אם לא מטורפת.

אני מזיין משמע אני קיים

.

20
תודה לחברים שעזרו עם הנייד של anetka
לא מה שציפיתי.
נראית סבבה אך ניסתה לתקתק במעטה של חביבות
מציצה סטנדרט זיון סטנדרט בקיצור לא חידשה לי כלום
בתחום
לסכום:חוויה חד פעמית מבחינתי
לשמור על שפיות.כסף זה לא חול
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”