כ אזהרה ידידותית - דף 2 - סקס אדיר

אזהרה ידידותית

12
חשבתי לקנות סים פריפייד (רק לצורך הקו, בלי לקנות דקות) פלוס מכשיר נוסף לצורך התכתבויות בוואטסאפ(על גבי חיבור אינטרנט בווי פי) ושיחות טלפון לבצע מהמכשיר הרגיל אבל מחסוי. במידה ואני לא לוחץ על קישורים באתרים האם עדיין אפליקציות יכולות לגלות שיחה מחסוי?
הייתי קונה דקות עבור הסים פריפייד, אבל מדובר במחירים לא הגיוניים, שלא אשלם עבור כמה שיחות בודדות בחודש.

לגבי אפליקציות שנותנות מס׳ וירטואלי אני מניח שאתה משלם עליהם באשראי אז זה בעייתי

אזהרה ידידותית

13
לדעתי, אין אפליקציה שיכולה לחשוף את המספר שלך אם אתה מתקשר מחסוי.
זה גם לא שאני חושב שלצד השני כל כך מעניין מי אתה. אבל יש מצבים שזה יכול להפוך להיות בעייתי. למשל- אם לא הסתדרת עם הבחורה. או אם מדובר בעוקץ. או אם הבחורה לא דיסקרטית ויוצרת קשר. או אם מדובר בישראלית ובמקרה אתם מכירים. כבר היו דברים מעולם.

לגבי פייפר פון- כן, משלמים באשראי. לצורך זה תוכל לקנות כרטיס פרי-פייד בדואר ישראל. כמובן שכרטיס כזה יהיה רשום על שמך. מה עוד שהפייפר פון היא אפליקציה גלוייה על הטלפון שלך. והיא קופצת עם הודעות שלא ניתן למנוע אותן.

אזהרה ידידותית

15
[QUOTE=Zayan Lavan2]לדעתי, אין אפליקציה שיכולה לחשוף את המספר שלך אם אתה מתקשר מחסוי.[/QUOTE]יש ועוד איך. תירשם ל015 גלובל, ונסה להתקשר למספר שלך ב015 גלובל מנייד חסוי - תראה שרואים את המספר. בפרוטוקולים של GSM ויורשיו ב-3GPP, המספר היוזם תמיד מועבר, אבל הוא מקודד - ויש מערכות קליטה שיודעות לפענח אותו. לגבי התקשרות שיוצאת מנייח אני לא בטוח.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

אזהרה ידידותית

17
Jummi-
כן. הנושא של היסטוריית מיקום ידועה. אני אישית לא במערכת יחסים כרגע. כך שאני לא חייב דין וחשבון לאף אחד.
מה שכן- יש הרבה מצבים שבגללם לא כדאי לחשוף מספר אמיתי.

יש פקידות עצבניות. אני לא צריך שאחרי שצעקתי עליה חזרה וניתקתי, שהיא תדע מי אני.
אני לא צריך שבחורות שעושות עוקץ ידעו מי אני.
אני לא צריך שה"קבועה" שבדרך כלל מאוד מחבבת אותי, אבל שיש לה שינויים קיצוניים במצב הרגשי שלה, תתחרפן ותשתמש במידע נגדי.
אני לא צריך לקבל שיחות נכנסות בזמן שאני מבקר משפחה, ולך תדע אם אף אחד לא יענה.
אני לא צריך שבמקרה של שינויים בחוק, המספר שלי יהיה רשום אצל כל מיני בחורות עובדות.

יש מספיק סיבות לשמור על פרטיות, גם למי שלא במערכת יחסים.

אבל עדיין לא נראה לי שאני חייב להגיע בשלב הזה לרמת מידור כמו שאתה מציע.
כרגע, פייפר פון מספיק טוב.

אזהרה ידידותית

18
שבת שלום,

עשיתי מספר דרך פייפרפון, לשלושה חודשים.
לא חידשתי את המינוי והמספר עבר למישהו אחר..

הגדרתי ווטסאפ עם המספר הזה, ובוקר אחד אחרי שלושה חודשים אני מגלה מלא נשים ששואלות אותי לשלומי...ומה קורה ומתי נפגשים.. ולי לא ממש זכור שדיברתי איתן..

קצת התעצבנו כששאלתי אותן מהיכן אנחנו מכירים..

ולא שהייתה בעיה לאתר אותן בפייסבוק או בגוגל..

אזהרה ידידותית

20
כשאתה מתקשר מהטלפון, חייבים לחייב את הסים.מספר שלך. לא ניתן לעשות את זה כשאתה מחייג מחסוי. לכן- כל שיחה משדרת את מספר הטלפון שלך לבקרה. כשאתה מבקש שיחה חסומה- הבקרה מקודדת את מספרך כדי שהטלפון השני לא ידע מהו מספרך. לצערי- יש תוכנות שיודעות לפתוח את הקידוד של המספר הזה. למשל- כשאתה מתקשר למספר מיוחד שעולה כסף - הם יודעים לחייב את המכשיר שלך. הפתרון היחידי הוא מספר ״טוקמן״ אחר. ישנם היום בשוק טלפונים מאד משוכללים סינים בהם יש שני סימים. אחד הרגיל ואחד ״מישני״ אותו אפשר להגדיר על מנת להיות שקט או סגור אן כל דבר אחר. מכשירים כאלה טובים באיכות עולים כולל משלוח ומיסים פחות מ150 $.
do good and live good
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”