כ החרדית מאלעד - דף 2 - סקס אדיר

החרדית מאלעד

12
חברים מי שרוצה להאמין שיאמין ומי שלא רוצה שלא יאמין יש כמה חברים שקיבלו את דרכי ההתקשרות אליה

תעקבו אחרי הפוסטים שלי ותראו לבד ...
אכול ושתה כי מחר תמות

החרדית מאלעד

16
אולי חוזרת בתשובה

דיווח מחרמן ומעולה

שאלה נשארת כמה מעשי למצוא מישהי אנונימית באפליקציה לא מוכרת
תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך

החרדית מאלעד

18
אני אהבתי את הדיווח! שאפו לביג-מן על המאמץ לעצור ולדווח מהרכב.
הדיווח כולל תיאור מעולה של החוויה וגם על ההתנהלות עם המתחזקת.
בכלל הבחור נשכב על הגדר ונכנס לפגישה כשלא סגור על המשך מפגש מאוזן בחדר.
נכון שחסרים פרטים.. בטח ביג-מן ימצא דרך להשלים לטובת כולנו.

פטישחשמלי, לדעתי יש כמוה המון. ואפשר למצוא הרבה מחטים כמוה :)
לשונאי כבר תיאר מפגשי חווייה בשבוע שלא ישכח!

לדעתי, הרבה מהן כמו הרי געש - מתבשלות ומתחממות ולעיתים חסר להן תקופה ארוכה פרטנר ראוי (למרות שתמיד חסר) חלקן יגיבו מצויין ויתנו חוויות משתמש ולא בגלל מכוונות כלכלית אלא אולי בגלל שלא זוכות לכך ביום יום.

בעבר הכרתי צדיקה צעירה 23 שנראתה מעולה, כמו הבת של שכני הוריי :) בחורה טובה, באה מסגנון כיפות סרוגות. ההכרות הייתה מקצועית ואי-אפשר היה לטעות שהיא צמאה ורוצה להיפגש. היו מפגשים מצויינים, כשהבחורה עושה זאת לראשונה, צריך סבלנות! מי שמכיר זה כמו להדליק אור או לנסוע בשבת פעם ראשונה.. יש שלב שהיא צריכה לגלות ששום דבר לא קורה ואין כאפה או תגובת "שמיים" לעניין.

הן נותנות פתרונות ודואגות לאינטרסים שלהן, מוצאות זמן פנוי, לומדות על עינוגי הגוף, מתרגלות תנוחות ומצמצמות פערים מעולה.
כדאי להיות ערניים ולא לפספס אותן.
מה שכן, סיכוי גדול לשת"פ ללא עניין באתנן ולכן זה במעטפת של עניינו כאן. אבל מי אנחנו שנסרב לקדם מפגשים בהם אין צד שבא למפגש בראייה עסקית.
מה גם שאין לדעת לאן זה יתפתח.

שבוע מענג לכולנו,
איש מטה
מכור לפירוק והרכבה

בא לי להכניס משהו לפה.. מבקש פרטים לפוסקת שתהנה מזה

החרדית מאלעד

20
חברים עדכון קצר על החרדית .

טלפון היא לא מאשרת למסור היא גם לא רוצה לעסוק בזה את מה שהיא קיבלה מימני היא ראתה כמתנה ולא כתשלום ...

מה שכן שבוע הבא אני נפגש איתה שוב ואדאג לנסות להכניס אותה לקטע ואם כן אמסור לכם את דרכי ההתקשרות עמה

מי שרוצה לחפש אותה באפלקציה שירשום אזור ראש העין התמונה שלה עומדת עם הגב שיער ארוך ושמלה שחורה ...

לי עצמי אין את המספר טלפון שלה אנחנו מתכתבים רק דרך האפלקציות צהנו
אכול ושתה כי מחר תמות

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”