כ שברתי לקירה את כל הקירות בדירה בתא - דף 2 - סקס אדיר

שברתי לקירה את כל הקירות בדירה בתא

14
הייתי בדקתי
כל תיאורים נכונים חוץ ממשהו מאוד חשוב!!!
היא לא חומר ביד היוצר
באתי לא דיברנו על זמן כמה אני ישאר
אמרתי לעצמי טוב ננסה קודם 300 כי רוני כתב שזה 40 דקות
גמרתי תוך כמה דקות, ביחד במיטה אולי 20 דקות
לא היה אנאלי ולא נעליים "אולי יהיה אם אתם תנסו בכוח" אני לא כזה אני בחור מנומס
פתאום אומרת לי שנגמר לי זמן
וברור שאני רציתי להמשיך, אני אומר שאני יכול להוסיף כסף נמשיך? היא אמרה לי לא! יש לקוח הבא!
אמרה לי תבוא מחר.
אני אומר לה "אבל אני רוצה עכשיו! לא מחר..."
לא דיברנו כמה זמן אני ישאר בפגישה אז הייתי בטוח לא יהיה בעיה להוסיף כסף ולהמשיך...

אז את זה כנראה לא נכון 500 ₪ לשעה והרבה יותר!? ממש לא
בהצלחה לקוח הבא!
אני התאכזבתי ולא יחזור
תזיינו ותהנו
תזיינו אותה חזק באנאלי, אמרה לי שהיא מאוד אוהבת צחוקצחוקצחוק

15
רוני גולן. יש שמשועשעים ממך ואתה נהנה מסגנונך, בתכלס אתה מככב אצל הפמיניסטיות שמצטטות אותך לוקחות כל מילה שלך מילולית ואתה נותן להן הרבה חומר בעד חוק ההפללה והן מודות לך. האם המסר שלי אליך כאן יעזור? אני לא מכיר אותך אבל כנראה שלא. מודעות....

16
היי לכולם

דיווח רונאי מעולה ומסוגנן ( כרגיל ) .

בקשר לגמילה רוני... אפשרי ( מניסיוני האישי ) , אבל אז לא תהיה אותו אדם . לדעתי אם תיגמל לחלוטין חלק ממך ימות . הזונות עם כל החסרונות מעניקות לנו משהו מסוים , משהו שחסר , משהו שהנשמה משתוקקת ולא מקבלת בשום מקום אחר . לפעמים חיוך של נערה עובדת הופך את היום למאושר .

על כן לדעתי עדיף הורדת המינון ולא גמילה לגמרי .

הפוך כל חסרון ליתרון

17
[QUOTE=sandbox]
אז את זה כנראה לא נכון 500 ₪ לשעה והרבה יותר!? ממש לא

[/QUOTE]

כשתעלה לדרגת אדמו"ר גם אתה תקבל שעה ויותר. בנתיים אתה רק תלמיד חכם ומבטיח שיעשה נכון אם לא יחלוק על מדרש רבו שחלק איתו את מספרה של המקועקעת.

קח שיעור אחד בחינם :
זונות לא אוהבות 300 הן אוהבות 500. כשאתה בא עם 300 הן רואות בך מישהו שגומר והולך ולא נשאר לזיין שוב (ובטח לא מישהו שנשאר לזיין את המוח). אם ראית בדלת משהו שמתחבר לך לפנטזיה סגור את המסלול הארוך מראש.
היא בסה"כ ביאסה אותך בכדי שלא לבאס מישהו שקבע מראש, שזה מכובד בעיניי. תחשוב על זה בפעם הבאה שתקבע עם מישהי והיא או הפקידה שלה ייבשו אותך ארבעים דקות למטה כי "הלקוח הקודם רוצה להאריך".

קח עוד אחד חינם :
שוטט לך בתמונות אמיתיות/ ממבה/ לבן. כשתמצא סחורה טריה טריה על המדף לפני ההצפה, לפני הביקוש, לפני הביקוע של כבוד הרב, לפני שהיא מקבלת חמישים טלפונים בשעה. אם תהיה כימיה גם איתך היא תגלוש לשעה פלוס פלוס.
אחרי שתפיץ את החווי ברבים תאלץ להסתפק במסגרת הזמן שנקבעה כולל מקלחת/ות זמן הכרות, תאום ציפיות וכו'. מהרגע שדרכת בדלת המונה דופק.

תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

19
דבר ראשון תודה לרוני שמעביר מספרים הרבה יותר מהר מכל שליח פיצה.

היא אכן לא מלכת יופי אבל..
יש לה גוף מעולה. אני אישית מת על קעקועים.

מתנשקת מעולה.
סבלנית ומנסה לרצות כל הזמן.

הרוורס איתה לא מתאים לכל אחד. היה קשה.
יש לה חור צר מאוד. אולי כי לא זזה הרבה ככה.

גם תנוחות רגילות זוכות לחיכוך טוב כי היא צרה גם מקדימה.

שולמו 500 זוזים עבור שעה מלאה.

20
נאות עם גוף יפה, יש מידי פעם.
לגבי זונות ממש יפות, יש אבל זה נדיר, והן עוזבות מהר את התחום. היום שמתי דווח שלי על אחת ממש יפה בקפריסין, והיה גם דווח של המתקתק האירופאי לא מזמן על FKK-Oase לגבי בחורה מאוד יפה.
אם נמתין רק ליפות עם פנים מהממות נזיין פעם בכמה שנים... :)

חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”