היי.. קצת אור.....
הנתמכת מבאר שבע היא אחת שמופיע מידי פעם בטוטאל צ'אט בשמות שונים או דומים. הכל סביב תמיכה.
אני לא יודע אם יס מן ואני מדברים על אותה אחת. נשמע דיי דומה ואם כן אז אכן טובה. אמרה לי בפרוש לא למסור טלפון שלה לאף אחד.
נתמכת הריונית- לא קשורה בשום דרך לנ"ל.
את נתמכת הריונית הכרתי גם דרך הצ'אט לפני ההריון(תכף תבינו למה היא בהריון) וגם היא אסרה על שיתוף המספר שלה. צריך ללחוץ בצ'אט עד יצירת קשר.
היא אכן גרה ליד בית החייל. אישה בשנות ה 30 המאוחרות. הייתה יכולה להיות יפה. מאד(לטעמי) אבל נראית מוזנחת. כשהגעתי אליה בפעם הראשונה, היו בבית בסלון תמונות שלה ושל בעלה/גרושה ושל הילדים. בפעם השלישית כבר הסירה את התמונות. כנראה אכן גרושה/פרודה.
מקבלת בסלון. לא מתפשטת. לא כי לא רוצה, יותר נראה לי בקטע של " תן לי 200 כי אין לי גרוש. קבל מציצה זיון וביי"
יושבים על הספה. מציצה חשופה וארוכה עד כדי שעמום. לאחר מספר דקות מורידה מכנסיים. רק בדוגי. בלי גומי!!!!!!!!
זאת הייתה ההתחלה שלה ולכן לקחתי את הסיכון. לא ישנתי לילות. 3 פעמים אצלה והפסקתי. ולא בגלל שבלי גומי!!!!! הייתי יכול להביא בעצמי אם הייתי רוצה. הצחנה.....הצחנה!!!!!!הצחנה...כן הצחנה שעלתה מרגע שהורידה מכנסיים. בפעמים הבאות ביקשתי ממנה לבצע שטיפה. הבטיחה שתעשה זאת ואכן עשתה אבל זה לא עזר.
לעניני הזיונים- מפגש מאד קצר ועניני.
לגבי החיים- וזאת הסיבה העיקרית שהפסקתי להגיע אליה. מדובר בממש אישה מסכנה. עם ילדים. נראה לי לפחות 2. השלישי בדרך
זאת אישה טובה שהגורל התאכזר אליה מאד. זאת התחושה כשמארחת עם היסטוריה כזאת, מארחת בביתה הפרטי. תחושת העצב גברה על תחושת הזיקפה. במקרה הזה.
מצטער לבאס אבל כל אחד שיעשה את מה שנראה לו
אני ממשיך בדירות. דיווחים בשירשור אחר
כע